text bild karta   info, a-ö

Annons på guteinfo.com

Gotland | Guteinfo
title=Fotografi
Annons på guteinfo.com

Annonsering på guteinfo.com, visa upp ditt företag på Gotlands största och mest lästa turistportal


Enkel annonsering på guteinfo.com, t ex:

1) Gotlands Företagskatalog, bransch- och sockenindelad
2) Sökbar från förstasidan, inklusive sökord
3) Branschförfrågningar
4) Länk från vår informationen

Med det billigaste alternativet får du också länkar från vår information, dvs om ditt företag ligger finns på Fårö så kommer en länk till ditt företag att visas på så gott som varenda sida vi har om Fårö, se t ex Sudersand, företaget blir direkt sökbart, visas på kartorna och för en slant till så får du en annons i högerspaltarna, se Annonser Gotland (det står under annonserna hur ofta de visas).

Observera gärna att på varje sida i Guteinfos information får man länkar till sevärdheter i närheten, att hyra i närheten, aktiviteter i närheten och företag i närheten. Vårt mål är att varje sida skall vara en guide till den platsen.

Vad informationen gäller så hoppas vi att du jämför Guteinfo med våra konkurrenter. Vi satsar nämligen på information eftersom det i stort sett är det enda sökmotorer som Google och Bing inte sysslar med. Annonserar du hos oss tjänar hela Gotland på detta. Och vi försöker göra bra och trevlig information, se t ex vad Jack Axelsson skrev:

"Du har förmodligen mer riktig information (sånt som man verkligen behöver när man väl är på plats) på din sajt än alla andra Gotlandssajter tillsammans."

Eller David Oxenstierna. Dessa två säger förstås inte att man skall köpa en annons hos oss, utan att informationen är bra. Men är informationen bra så får man många besök och visar många sidor, se Räknaren. Och vad gäller banners, kika gärna på siffran och antalet dagar under annonserna.

Vi har olika sorters annonser. Kontakta oss för ett "snack" och prisförslag.

Kontakt
Bernt Enderborg
Tel: 0498 - 50 13
Epost: webmaster@guteinfo.com

Välkommen till Gotlandsportalen guteinfo.com!

Platsguide

Guteknappen - platsguide

Genom att trycka på en knapp på mobilen med gps får du gudning. Står du t ex nära en kyrka får du information om kyrkan och en lista på vad som finns i närheten.

Platsguiden fungerar förstås bara när du är på Gotland. Mobilanpassat finns på Visit Hemse - klicka på hjärtanet.


Se vidare Boendesidan