text bild karta   info, a-ö

Boende GotlandFem olika sätt att skaffa boende på Gotland


Ingen portal är ens i närheten av att kunna erbjuda så många olika sätt att få tag i boende som guteinfo.com. Du kan nå så gott som hela Gotlands utbud.

1) Kartor Gotland - se kartavdelningen, t ex Vandrarhem
2) Sökning, t ex Stuga på Fårö, Lägenhet, 2 bäddar
3) I informationen, se t ex badplatsen Sudersand
4) Stugkatalogen, t ex Norra Gotland
5) Fråga många i ett mail, t ex Stuguthyrning

Vi förklarar alternativen nedan under motsvarande nummer.

1) Kartor Gotland

Vi har prickat in boendeanläggningar på kartan. Du kan också välja en bransch i Företagskatalogen, t ex Stuguthyrning och visa träffarna på kartan.


2) Sökning

Guteinfos sökmotor letar efter företag, boende, evenemang, aktiviteter, utflykter, kartor och information. Söker du en stuga, skriv stuga, söker du en stuga i Gothem skriv stuga i Gothem, 4 bäddar Fårö, lägenhet i Visby, 2 rum Fårö osv.


3) I informationen

Varje sida är en guide till en viss plats, dvs på varje sida med information finns också vad man kan göra, vad man kan hyra, vilka företag som finns i närheten, aktiviteter och dagens evenemang, se t ex sidan om Fårö kyrka.

Kika alltså i vår information så visar vi vad som finns i närheten.

Och samma sak gäller Stugkatalogen, kikar du på ett objekt så visar vi också vad som händer, länkar till information om platsen osv, t ex ett kalkstenshus i Alskog (till höger om själva information hittar du mera information om platsen i de olika avdelningarna).


4) Stugkatalog Gotland

Det finns en ren stugkatalog som innehåller såväl stugor som lägenheter, gårdar och hus. Den är helt interaktiv varför du alltid får senaste information. För de olika objekten visar vi också relevant information för socknen där stugan ligger, t ex evenemang, aktiviteter, utflyktsmål osv.


5) Fråga många i ett mail

Vill du nå så gott som vartenda objekt för semesterboende på en och samma gång så använd Fråga Gotland, som är en penningbesparande tjänst.

Vill du fråga så många som möjligt i ett mail om t ex en ledig stuga, så välj Stuguthyrning, skriv din fråga och skicka. Försök ställa frågan så precist du kan. Under fältet där du fyller i din fråga finns en lista till vilka du skickar mailet.


Annonsera på guteinfo.com

Vill du annonsera så ring 0498-513 56 eller mejla till webmaster@guteinfo.com. Ditt objekt visas på många sidor och på många olika sätt, inte bara i en viss avdelning utan i alla avdelningar ovan utom "Vi ringer dig".

När du annonserar på guteinfo.com så stöder du också marknadsföringen av Gotland eftersom vi med lätthet har mest information om Gotland och hela tiden arbetar på att lägga ut mer information, se t ex målningar (se vidare t ex innehållsförteckningen för information, sockenförteckning och branschregistret).

Välkommen till Gotland!