text bild karta   info, a-ö

Stugor Gotland
Här kan du hyra bl a bygdegårdar, gårdsstugor, hus, kalkstenshus, lägenheter och stugor.

Välj del av Gotland till höger

Vi har delat in Gotland i några områden för att det skall bli lättare att hitta det boende du söker. Du kan också söka fritt, söka typ av boende, antal rum eller välja i vilken socken du vill bo.

Spara pengar, fråga många på en gång

Du kan i stället/också fråga många på en gång - ett system som gör att du kan skicka en förfrågan till många mottagare på en enda gång. Vi kallar det Guteinfo Offert.

Spara tid, vi ringer dig

Ange dina önskemål när du registrerar dig i vår databas. Du är därmed prioriterad, och vi ringer dig så fort vi har något ledigt som stämmer med vad du vill. Det kostar dig 50 kr om du bokar, annars ingenting: den Smarta telefonkön.

Vill Du hyra ut din stuga, lägenhet osv

Också privatpersoner är välkomna att lägga in sina objekt i den interaktiva stugkatalogen. Vi tar inte betalt i procent av vad du hyr ut för. Hos oss får du ett fast, lågt pris och oöverträffade möjligheter att synas.

Man kan lägga in bygdegårdar, fiskestugor, flyglar, gotlandsgårdar, gårdsstugor, gäststugor, hemvärnsgårdar, hus, kalkstenshus, kedjehus, lägenheter, radhus, rum, stugor, torp, villor och sånt.

Vill du ha uthyrt, ring dagtid tel 513 56 eller kontakt via epost.

Välkommen!