text bild karta   info, a-ö

Hemsida på guteinfo.com

Gotland | Guteinfo
title=Fotografi
Hemsida på guteinfo.com
Tre fördelar får du alltid med hemsidan på guteinfo

1) Interaktiva sidor - du kan uppdatera själv
2) Din hemsida bli marknadsförd på Guteinfo
3) En egen adress info, t ex guteinfo.com/foretag

Interaktiva sidor, Publiceringssystem, Content Management System
Kan du surfa på Internet så kan du också uppdatera din hemsida på Guteinfo. Så lätt är det. Vi har massvis av tjänster/funktioner som är anpassade för gotländska företag och som ingår. Alla sidor är uppdateringsbara - hemsidan, informationssidor, fotoalbum, länkdatabaser, produktdatabaser med varukorg, nyhetsbrev osv. Och givetvis kan du byta bilder, lägga in javascript osv. Våra system är flexibla, kraftfulla men ändå enkla att använda.

Marknadsföring av hemsidan - reklam i priset
Att få sin sida marknadsförd är lättare sagt än gjort. På Guteinfo ingår det i priset! Vi kommer att visa dig i Gotlands Företagskatalog, på alla sidor om den socken där företaget finns, särskilda avdelningar och på våra kartor.

Din hemsida kommer att visas på så många ställen på Guteinfo att det är svårt att räkna upp dem alla. Varje sida på Guteinfo är en guide till sig själv, se t ex Kruttornet. Finns ditt företag i Visby så visas det på alla sidor vi har om Visby.

Det här är värt att tänka två gånger på. Det är nämligen lätt och billigt att få en hemsida gjort, men det är svårare att få besökare till den. Hos Guteinfo får du båda saker till ett pris.

I stället för att skrävla om hur många besökare vi har, eller hitta på saker och ting, så är vår statistik offentlig och on-line. Du kan när du vill surfa till Packhuset och kika på hur många sidor vi visar (vi räknar sidor för att visa att intresset är stort och genuint för guteinfo).

Egen adress på Guteinfo
Du får en egen adress på Guteinfo, t ex guteinfo.com/resestugan, om du vill ha en dekal på bilen, ange i tidningsannonser osv.

Ingår i priset
Dessa tre fördelar - interaktiva sidor, marknadsföring och adress - ingår i priset - från 1.750 kr/år. Redan efter ett par timmar kan du börja använda dina nya interaktiva sidor.

Kontakta oss
Kontakta oss på tel 0498 - 513 56 så kan vi sätta igång redan i dag. Vi lägger upp grundsidor och utbildar dig efter hand. Vi låter layouten på dina hemsidor växa fram under hand - och det är en rekommendation att du inte har för bråttom med just detta, det är viktigare att du syns.
/text Bernt Enderborg

Platsguide

Guteknappen - platsguide

Genom att trycka på en knapp på mobilen med gps får du gudning. Står du t ex nära en kyrka får du information om kyrkan och en lista på vad som finns i närheten.

Platsguiden fungerar förstås bara när du är på Gotland. Mobilanpassat finns på Visit Hemse - klicka på hjärtanet.


Se vidare Boendesidan