text bild karta   info, a-ö

Tack för hjälpen - Drotten och S:t Lars

Gotland | Tackar
Tack
Tack för hjälpen - Drotten och S:t Lars , foto Bernt Enderborg
Den 26/6-2006 fick vi ett brev av Benny Leksäther:

"Hej på er!
Har en fråga angående S:t Lars och Drotten - kan det vara så att ni har förväxlat bilderna. Vi hade en frågetävling på midsommaraftonen och det uppstod vilda diskussioner, hoppas på svar så att vi kan reda ut det."

Vi hoppade i bilen direkt och for till Visby för att ta nya kort och försäkra oss om vilken ruin som var vilken. Och när vi kollade våra sidor så såg vi att Benny hade alldeles rätt - vi hade förväxlat bilderna.

Vi skrev tillbaka, bad om ursäkt och hoppades att det inte var vi som hade orsakat diskussionerna. Benny svarade att problemet nu var ur världen och passade samtidigt på att tacka för "bra sidor om Gotland, det finns mycket matnyttigt för alla".

Det är nästan för bra. Vi behöver hjälp från våra läsare för Gotland är större än vad man tror, och Benny berömmer oss fastän vi visat bilder på fel sida - kan det bli bättre?

Nu är sidorna korrigerade. Vi tackar Benny Leksäther och midsommargänget - bilderna och sidorna om Drotten och S:t Lars är dedicerade till Er.

- Tack!
/text och foto Bernt Enderborg

Platsguide

Guteknappen - platsguide

Genom att trycka på en knapp på mobilen med gps får du gudning. Står du t ex nära en kyrka får du information om kyrkan och en lista på vad som finns i närheten.

Platsguiden fungerar förstås bara när du är på Gotland. Mobilanpassat finns på Visit Hemse - klicka på hjärtanet.


Se vidare Boendesidan