text bild karta   info, a-ö

Varför annonsera på Guteinfo

Gotland | Guteinfo
title=Fotografi
Varför annonsera på Guteinfo

 • Marknadsföring och sidor på en och samma gång
  Om du skaffar en annons eller avancerade hemsidor på guteinfo.com så blir de marknadsförda direkt genom oss. Vi satsar nämligen på massor med information om Gotland och vi lägger till ny hela tiden. Det finns ingen web på Gotland som ens kan jämföra sig med Guteinfo vad gäller information, allra helst turistinformation. Tusentals sidor och tusentals kort, se t ex våra bad, kyrkor eller så (egenutvecklat kartsystem).

  Det här innebär att de som söker information om Gotland kommer att hitta oss (jfr t ex vår turistinformation med den på gotland.net eller GTF). Det är inte heller så att vi klistrar Gotland fullt av reklam och säger att vi har 18 miljarder besökare i sekunden - det har vi inte - men vi har tillräckligt många, mellan 3.000-5.000 varje dag som läser mellan 30.000 och 40.000 sidor - vi är ingen sajt som fungerar som en dålig ursäkt för att sälja banners, Tradedoubler eller sånt.

  Hur många besökare vi har står längst ner på så gott som varje sida, till skillnad från de sajter som påstår hur oerhört många besökare de har.

  Vill du att Gotland skall ha rikligt med information om vad som finns på Gotland, stränder, raukar, sevärdheter osv. så är vi tacksamma om du jämför guteinfo.com med våra konkurrenter.

  Marknadsföring
  Vi inte bara säger att vi marknadsför Gotland, vi gör det också. Det är på guteinfo som man hittar bild och texter om Gotland, det är här vägbeskrivningarna finns.

 • Gratis sökmotor
  Vi har till och med gjort en sökmotor för gotländska företag. Där får alla som vill länka upp sig utan kostnad (våra kunder får förstås mer). Och allting är interaktivt, dvs du kan själva uppdatera precis när du vill. Sökmotorn finns förstås för att våra besökare skall få bra information, inte banners och eller några slags listor på företag som kallas annonser.

 • Våra annonser är interaktiva
  När man skaffar en annons på Guteinfo så får man tillgång till interaktiva tjänster. Du kan uppdatera när du vill, byta bilder och texter så ofta du vill. Du behöver inte ringa någon som skall göra sidan i sitt redigeringsprogram och sen lägga ut sidan. Du redigerar genom våra system och program direkt on-line. När du klickar på knappen Uppdatera så uppdateras sidan, stugkatalogen, resekatalogen, länksamligen, fotoalbumet, produktdatabasen eller vad det nu är.

  Vi gör alltså hela hemsidor, hela system som är interaktiva och som du kan ta hand om själv. Skaffa en annons hos Guteinfo så blir du till skillnad från annonser eller hemsidor från de flesta andra helt fri. Du behöver inte ringa någon, vänta på att något skall bli gjort. Uppdatera - saken är biff!

 • Priserna
  Guteinfo har anständiga priser, från 300 kr per år.

  Ring 0498 - 513 56 så berättar vi mer eller använd epost.
 • /text Bernt Enderborg

  Platsguide

  Guteknappen - platsguide

  Genom att trycka på en knapp på mobilen med gps får du gudning. Står du t ex nära en kyrka får du information om kyrkan och en lista på vad som finns i närheten.

  Platsguiden fungerar förstås bara när du är på Gotland. Mobilanpassat finns på Visit Hemse - klicka på hjärtanet.


  Se vidare Boendesidan