text bild karta   info, a-ö

Guteinfo.com är ett publiceringsverktyg


Denna bild visar en redigeringssida för vår produktdatabas.

På bilden ser du att man för en inlagd vara kan välja varugrupp, redigera rubrik, byta bild, lägga till en puff (intresseväckare), redigera text, välja ordertel, epostadress och därtill välja hur kunden skall kunna nå dig. Man kan förstås lägga in så många varor man vill och man kan få en varukorg till databasen.

Med ovanstående bild vill vi visa attt guteinfo.com är inte bara en web för information om Gotland utan vi har också många interaktiva publiceringsverktyg. Produktdatabasen är bara ett av de system som ingår om man skaffar sig en interaktiv hemsida med inbyggt publiceringssystem.

Till din hemsida kan du få följande publiceringsverktyg:

 • Svenska sidor
  Där ingår bl a möjligheter att byta bild och text, Bildsidor, Fotoalbum, Infosidor (ett av våra systemför att publicera många sidor), Undersidor (publicera ännu fler sidor), Vägbeskrivning och om du vill ha något alldeles särskilt som inte finns bland våra mallar så har vi ett system som kan användas till att göra vilken som helst sida interaktiv, dvs det har ingen betydelse hur sidan ser ut, vi kan göra den interaktiv.

  De svenska sidorna är alltså inte bara ett enkelt uppdateringssystem utan du har många möjligheter att hålla din information aktuell. Om du vill visa information om Gotland på din hemsida, så har vi system som visar Guteinfos information direkt på dina sida utan att det syns att informationen kommer från Guteinfo. Stränder, raukar osv.

 • Engelska och tyska sidor
  Om man vill ha sin hemsida på flera språk, så har vi system för att återanvända bilder och dylikt från den svenska sidan och allt du behöver göra är att översätta texterna. Såväl de engelska som tyska sidorna är helt interaktiva, dvs du publicerar själv.

 • Fler enkla publiceringsverktyg till hemsidan
  Om du vill får du en Länkdatabas att redigera hur du vill (också dina besökare kan få föreslå länkar som du publicerar efter godkännande), en Gästbok som du själv kan redigera, lägg till, dra ifrån osv. Nyhetsdatabas, där du kan publicera nyheter i omvänd datumordning: allting är automatiskt och du behöver bara skriva. En Evenemangsdatabas där du kan lägga till, redigera, dra ifrån osv.

 • Avancerade tillägg till hemsidan
  Vårt Nyhetsbrev är enkelt att använda. Besökarna kan själva anmäla sig på din hemsida, eller så lägger du till dem själv, och du kan redigera i databasen för mottagare, dvs ta bort och uppdatera prenumeranter. Du kan dela in mottagare i olika grupper, dvs i praktiken ha flera nyhetsbrev, och skicka ut Nyhetsbrev till en, flera eller samtliga grupper av mottagare.

  Produktdatabasen är nämnd ovan men den är också ett publiceringsverktyg som det bara är att hänga på din hemsida när du så önskar. Resedatabasen är ett verktyg för att publicera dina resor.

  Vår Stugkatalog är helt interaktiv, dvs ett publiceringssystem där du själv lägger till, tar bort och redigera texter, information, bilder och bokningar. Enkel att använda, och det mesta sköter du genom att kryssa för om något finns eller inte, såsom uteplats, diskmaskin, öppen spis, köksstandard, kaffebryggare osv. Vår system används av två av Gotlands största bokningsföretag.

  Kartsystemet är ett smart sätt att publicera information grafisk. Det sker genom att du klickar på en karta där en länk skall visas och sen väljer länk. Oöverträffat enkelt att använda. Du kan återanvända samma karta till flera olika områden, se vår demo.

  Publiceringsverktyg och marknadsföring
  Guteinfo.com - Gotlandsportalen är skapad för gotländska företag som vill ha smarta hemsidor, göra reklam för Gotland och samtidigt få besök på sin egen sida från portalen.

  Vi kan integrera dina sidor i Guteinfo, de kan vara helt fristående och de kan se ut hur som helst, dvs layouten är inte på bunden på något sätt.

  Men det är klyftigare ändå. Genom att integrera sin hemsida med Guteinfo så visas din information, t ex Stugor, inte bara på din egen hemsida utan också direkt på Guteinfo.

  Guteinfo har de bästa priserna, flest interaktiva publiceringsverktyg och därtill en utomordentlig marknadsföring av hemsidor. Tveka inte att kontakta oss på tel 0498-278850 så att vi kan berätta mer.
 • /text Bernt Enderborg

  Platsguide

  Guteknappen - platsguide

  Genom att trycka på en knapp på mobilen med gps får du gudning. Står du t ex nära en kyrka får du information om kyrkan och en lista på vad som finns i närheten.

  Platsguiden fungerar förstås bara när du är på Gotland. Mobilanpassat finns på Visit Hemse - klicka på hjärtanet.


  Se vidare Boendesidan