text bild karta   info, a-ö

Hur hittar man information på Guteinfo

Att besökaren verkligen hittar den information som söks snabbt och enkelt är viktiga saker. Guteinfo kombinerar information med tjänster men också tvärtom, dvs kikar du på en tjänst/sida, t ex Stugkatalogen, så får besökaren också information. Vad gäller sånt ligger Guteinfo ljusår framför våra konkurrenter.

Olika sätt att hitta

Förutom knapparna till vänster på Guteinfo så finns det olika sätt att hitta information. På förstasidan finns ett sökfält för fri sökning, dvs strand, ardre, hyra, boende osv. Denna sökmöjlighet återkommer här och var på Guteinfo - det söks på aktiviteter, evenemang, utflykter, tjänster, kartor, företag och information.

Kartor

Våra kartor är snabba och bra. I dem kan man snabbt och enkelt orientera sig bland hundratals platser på Gotland, se förstasidan.

Gotlands Företagskatalog

Vad gäller företag så har vi en interaktiv Företagskatalog vari företagen själva kan uppdatera sin uppgifter. Den är gratis att registrera sig varför varje företag som så önskar får sina uppgifter publicerade inklusive en länk till egen hemsida. Företagskatalogen möjliggör via brancher också kommunikation med flera företag åt gången.

I vår början till söksida på Guteinfo - Packhuset - så finns också lite olika metoder, t ex fri sökning, områden, bokstav, grupperat, sockenvis, personer och sånt (den här sidan är på bäg bort).

Gotland randomized

För en besökare som vill veta mer om Gotland så är det förstås svårt att veta vad man skall börja. Därför gjorde vi en sida som slumpmässigt väljer information. Visas en sida som inte intresserar så klickar man bara igen och ser vad som kommer fram. Lätt och roligt samt ett bra sätt att lära sig mer om Gotland.

Det allra vanligaste

Eftersom varje sida är en guide så har besökaren det enkelt. Antag att besökaren har letat efter Ljugarns strand, då finns ju också sevärt i närheten att hyra, företag osv på den sidan. Plättlätt.

Lite annat

Stugkatalogen innehåller olika sätt att söka, avdelningar länkar sockenindelning med möjlighet att se olika sorts länkar. Stugkatalogen hittar du här.

/text Bernt Enderborg