Layoutelement

text bild karta   info, a-ö

Vilka system och tankar finns på guteinfo.com

Gotland - Annorstädes - Guteinfo
Illustration av Lotta Ingelse
Vilka system och tankar finns på guteinfo.com, illustration Lotta Ingelse
För att våra kunder, besökare, konkurrenter och Gotlands kommun skall få kännedom om vilka olika system som finns på guteinfo och som vi själva utvecklat, skall vi skriva lite om just detta.

Men det hela är rätt omfattande. Vi får börja med att försöka skilja på övergripande systemtänk och enskilda system. När man bygger en portal som inte bara är en hoper länkar, så utgår man från något sorts system, som emellertid utvecklar sig med tiden. Vad är målet med sajten, hur skall det fungera och hur skall det gå till?

Vidare får vi försöka hålla i minnet att ett av huvudsyftena med guteinfo är att marknadsföra Gotland, varför någon slags strategi kring marknadsföring är nödvändigt.

Tidsfaktorn är också avgörande. Hur mycket pengar kan man lägga på att utveckla information och tjänster, hur står man sig i förhållande till konkurrenter, saknas något på marknaden, vad kan göras billigare och bättre osv?

Med syftet att marknadsföra Gotland blir det nästan fråga om dubbla lojaliteter. Våra kunder är förstås de företag som köper plats och annonser men våra besökare är oftast intresserad av snabb och omfattande information. Det är många som skickar trevliga brev och tackar för bra, trevlig, skojig och omfattande information, men det är aldrig någon som har berömt oss för det finns många stugor att hyra.

Skall man t ex bygga en gratis företagskatalog där företagen får länka sig fritt som en hyfsad service till förhoppningsvis nöjda besökare eller skall man ta betalt för all information och alla länkar.

Vi har valt att satsa stora resurser på att besökarna snabbt och bekvämt skall kunna hitta i stort sett allt de letar efter.

/webmastern
/text Bernt Enderborg, illustration Lotta Ingelse

Mer information

Mer om Guteinfo: länkar, bilder, karta - för annat se Information.
Mer om Annorstädes: länkar, bilder, karta.

Guide till Gotland

Guider till Gotland - över 30 översikter inom olika områden.

Länk till den här sidan: http://www.guteinfo.com?id=2656

Annorstädes

Annorstädes socken Hitta Vilka system och tankar finns på guteinfo.com på kartan, klicka här, där du också kan flytta resans startpunkt genom att dra i A:et. Du kan också skicka denna med epost till en vän, och därtill få en vägbeskrivning hem.

Annorstädes socken är gulmarkerad på kartan, klicka på den och en karta över socknen med utflyktsmål visas.

"Vilka system och tankar finns på guteinfo.com" är en del av vår information om Guteinfo på Gotland, som du kan få mer information om genom att klicka här.

Kommentarer till denna sida


Vill du fråga om, kommentera eller diskutera något på denna sida - klicka här.