Layoutelement

text bild karta   info, A-Ö
Illustration
Hem

Boende
Företag
Annonser

Kartor - bad
Information

Översikter
Bra att veta
Nyheter

Historia
Fakta
Socknar

Kultur
Natur

Nöje/göra
Utflykter

Fårö
Visby ringmur
Visby ruiner

Vykort

Bilder
Uppdaterat/nytt
Kommentarer
Först, störst

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Betalningshandläggare till Sergel Kredittjänster i Visby

Har du vana av att arbeta med service och ett intresse för ekonomi? Vi söker en social och utåtriktad betalningshandläggare för Sergels räkning. Har du vad som krävs?

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Sergel Kredittjänsters räkning 2 stycken betalningshandläggare till kontoret i Visby.
Sergel Kredittjänster AB en av marknadens ledande inkassoföretag med nära 400 anställda och med kontor i både Sverige och i övriga Europa.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Sergel Kredittjänster AB.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


ARBETSUPPGIFTER
Som handläggare arbetar du i kundtjänstmiljö med handläggning av ärenden som inkommer via telefon eller genom olika stödsystem. I arbetet ingår att ta emot och besvara förfrågningar om ärenden inom hela ta-betalt-kedjan. Du arbetar även med administrativa uppgifter i företagets Inkassossystem. Uppdraget kommer inledas med en två veckors heltidsutbildning.

VI SÖKER DIG SOM
Är utbildad inom ekonomi eller juridik, gärna på universitets- eller högskolenivå. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med service och har telefonvana från kundtjänstarbete. Har du erfarenhet från reskontra, inkasso, ekonomi eller juridik ser vi det som mycket meriterande.

Arbetet kräver mycket god serviceanda och social kompetens i form av att kunna möta olika telefonsituationer som kan uppkomma vid kontakt med kunder och geldenärer. För att lyckas i rollen är du som person snabblärd, serviceminded och kan hantera tuffa samtal med kunder. Vidare är du engagerad i det du gör och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Stundtals kan det vara högt tempo i teamet och det är därför viktigt att du är stresstålig och har förmåga att prioritera.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sergel Kredittjänster AB erbjuder flexibla och effektiva tjänster inom tjänsteområdena Kredit, Inkasso, Köp av fordringar samt SMS tjänster. De vänder sig till transaktionsintensiva bolag med höga krav på kvalitet, kostnadseffektivitet, kundservice och flexibilitet. Idag är Sergel Group en av marknadens ledande aktörer med ca 315 anställda med kontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Litauen och Lettland... läs mer »»»

Vi söker en Chef till Svenska Spels projektkontor

På Svenska Spel får du jobba med att sprida glädje och spänning. Med spel som Lotto, Triss, Stryktipset och Vegas, samt på Casino Cosmopol, erbjuder vi några av Sveriges mest underhållande och bästa spelupplevelser. Hos oss får du ett meningsfullt och spännande jobb, där idrott, Stockholms utbud och Gotlands lugn alltid är nära.

Samtidigt som vi vill skapa Sveriges bästa spelupplevelser vill vi ta ett stort socialt ansvar. Därför hjälper vi till exempel våra kunder att hålla koll på och sätta gränser för sitt eget spelande, istället för att övertyga dem att spela mer. Vi sponsrar också svensk idrott på alla nivåer – från ungdom till elit. Om du blir en av oss på Sveriges marknadsledande spelbolag får du vara med och skapa framtidens sunda spelmarknad.

Svenska Spels satsar framåt. Ett omfattande utvecklingsarbete pågår där vi ska forma det nya Svenska Spel  och  stärka Svenska Spels position på den svenska spelmarknaden. Nu söker vi en Chef för avdelning Projektkontoret.

Som Chef för avdelning Projektkontoret ansvarar du för planering, hantering och leverans av den prioriterade och beslutade projektportföljen för Svenska Spel. Tillsammans med dina medarbetare som formar den för företaget gemensamma Projektledarpoolen leder du förvaltning och vidareutveckling av projektledningsmodell, arbetssätt, verktyg och metodik inom området.

Din utmaning är att i nära dialog med affärsverksamheten utveckla arbetssätt för en optimal projektverksamhet på Svenska Spel. Din uppgift blir att tillsammans med intressenter planera och genomföra de projekt som prioriterats i Svenska Spels projektportfölj.

Du ansvarar för den strategiska och taktiska planeringen av verksamheten inom avdelningen. Svenska Spels verksamhet är i princip helt digitaliserad vilket gör att de flesta projekt innehåller en stor andel IT-utveckling. Projektkontoret är därför placerat på IT-enheten och du ingår därmed i IT-enhetens ledningsgrupp där du medverkar och därmed bidrar i ledningsarbetet och utvecklingen av IT och hela Svenska Spel.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av ledarskap för ett centralt Projektkontor av motsvarande omfattning. Du har en akademisk utbildning och erfarenhet av att jobba med förändringsledning. Du tycker om att leda människor och har ett coachande förhållningssätt som präglas av en hög grad av service och affärsmässighet. Som person är du en god kommunikatör, analytisk och har förmåga att leda och coacha dina medarbetare.

Vi kan erbjuda dig ett kvalificerat och ansvarsfyllt arbete. Svenska Spel är ett företag präglat av tempo och förändring samt många ambitiösa och engagerade medarbetare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt kontor i Visby. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jörgen Olofsson, IT Chef, på telefon 0498-26 39 07. Frågor gällande rekryteringen besvaras av HR-partner Monica Forsman, 0498-263990. Fackliga kontaktpersoner är Johnny Wid, Unionen, 0498- 283266 - och Dina Nyman, Sveriges Ingenjörer, 0498-263567

Övrigt: Vi har gjort vårt medieval för annonsering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare och andra säljare av rekryteringstjänster.. läs mer »»»

Butikssäljare till Tele2 i Visby!

Just nu har vi en öppning för dig som vill arbeta tillsammans med ett härligt team, i en väletablerad och framgångsrik Tele2-butik.

Vi söker dig som har service i ryggraden och vill möta våra kunder med nyfikenhet, intresse och energi. På Tele2Butikerna värderar vi mångfald. Därför söker vi tjejer och killar som har olika bakgrunder såsom etnicitet, ålder, bakgrunder och personlighet. Det viktigaste är att du är engagerad, ser möjligheter och vill satsa på långsiktiga kundrelationer.

 Vi söker dig som har: 

- tidigare erfarenhet av serviceyrken
- intresse av dagens teknik
- fullständig gymnasieutbildning
- bra engelskakunskaper 

Det är meriterande om du: 

- har kassavana
- har tidigare erfarenheter inom telekom
- pratar fler språk än svenska och engelska

 Vårt fokus ligger i att addera värde för varje kund. Detta gör vi genom att visa på vår kunnighet samt leverera riktigt bra service! För att uppnå detta är våra värderingar ett viktigt inslag i det dagliga arbetet. Vi är flexibla, kostnadsmedvetna och öppna. Vi motiveras av att agera, utmana och alltid handla med fokus på kvalitet. Vill du vara med och skapa detta värde? Är du dessutom: 

- Lösningsorienterad
- Nyfiken på människor
- Optimistisk 

...är du rätt för oss! 

Hos oss får du en spännande och utvecklande arbetsplats med goda karriärsmöjligheter. Våra säljare har möjligheten att utvecklas genom vår utbildning ”Tele2 Academy” som har till syfte att göra dig till en ännu bättre säljare. Har du ambitionen och viljan att på sikt ta nästa steg i karriären, erbjuder vi även utbildning inom ledarskap. Detta genom vårt eftertraktade ”Aspirantprogram”. 

Vi tillämpar månadslön som innefattar en fast och en provisionsbaserad del. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs. Som ett kvitto på detta har vi fått bra resultat i vår årliga medarbetarundersökning med avseende på arbetsklimat, engagemang och ledarskap. Vi erbjuder dig en trygg arbetsgivare och bl.a. friskvårdsbidrag, rikskort och tjänsteabonnemang. 

Vi som redan arbetar i Tele2s butiker är ambitiösa, positiva och arbetar mot tydliga mål. Dessutom gillar vi att ha kul på jobbet. Vill du bli en av oss? Uppfyller du våra krav och lockas av att bli Tele2Butikernas nästa medarbetare? Fyll i ansökan redan idag, dock senast den 31 augusti! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Välkommen!

 

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som vi anställer... läs mer »»»

Säljledare - Personlig försäljning till Stadium Visby

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Din roll
Som säljledare med ansvar för den personliga försäljningen har du en nyckelroll i butiken och är en viktig förebild för övriga medarbetare. Du hjälper butikschefen att nå uppsatta försäljningsmål genom att jobba mycket tight ihop med övrig personal i butiken och coacha i försäljning. Du kommer själv ansvara för och arbeta aktivt med kundmöten och utbilda övriga medarbetare i den personliga försäljningen. I din roll kommer du planera och driva lokala säljtävlingar samt ha ett ansvar för att alla i butiken är uppdaterade på kampanjer, aktiviteter och håller aktuella deadlines. Som säljledare ingår du också i butikens ledningsgrupp och har ett övergripande ansvar för butiken när butikschefen inte är på plats.
Din profil
Vi ser att du som söker har jobbat i en ledande befattning inom detaljhandeln eller liknande tidigare. Erfarenhet av försäljning är ett krav och det är viktigt att du förstår vad det innebär att driva butik mot uppsatta mål. För att trivas hos oss bör du vara strukturerad i ditt arbetssätt, ha en känsla för service, duktig på att driva försäljning och älska att jobba med människor. I din roll blir du både en coach och en inspiratör för dina medarbetare.
Placeringsort
Visby
Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 2014-10-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på http://karriar.stadium.se
Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 40 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida: http://karriar.stadium.se/
Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av butikschef, Cecilia via storemanager.visby@stadium.se.
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2014-08-31. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!.. läs mer »»»

Telekommunikatör kvällstid

Det Perfekta Extra Jobbet!!

Vi behöver nu mer personal till Kvällar & Helger!

Går du i skolan? Jobbar halvtid? Är barnledig? Vill du tjäna extra pengar? Då är detta jobbet för dej!!
Du ska tycka om att ta kontakt med människor och använda telefonen som ett arbetsredskap.
Dina arbetsuppgifter är att via telefon sälja/marknadsföra kända produkter mot hushåll. Projekten är väl inarbetade. (serietidningar mm)
Arbetstid : Mån - Tors 17.00 - 21.00 Sön 17.00 - 21.00.
Valfria pass.
Lön : provision, beroende på projekt.
Lön utbetalas varje fredag.
Tillsvidare deltid.
Du kan själv bestämma vilka pass du vill arbeta.
Det perfekta arbetet för alla som vill tjäna extra pengar.
För mer information/ansökningar kontakta Magnus Lorin.
Tel : 0498-248010
E-post : magnus.lorin@rmt.info.. läs mer »»»

Svenska Spel söker Projektledare

På Svenska Spel får du jobba med att sprida glädje och spänning. Med spel som Lotto, Triss, Stryktipset och Vegas, samt på Casino Cosmopol, erbjuder vi några av Sveriges mest underhållande och bästa spelupplevelser. Hos oss får du ett meningsfullt och spännande jobb, där idrott, Stockholms utbud och Gotlands lugn alltid är nära.

Samtidigt som vi vill skapa Sveriges bästa spelupplevelser vill vi ta ett stort socialt ansvar. Därför hjälper vi till exempel våra kunder att hålla koll på och sätta gränser för sitt eget spelande, istället för att övertyga dem att spela mer. Vi sponsrar också svensk idrott på alla nivåer – från ungdom till elit. Om du blir en av oss på Sveriges marknadsledande spelbolag får du vara med och skapa framtidens sunda spelmarknad.

Vill du vara med och hjälpa oss att nå våra mål?

Svenska Spel är mitt uppe i ett spännande förändringsarbete som ska skapa nya fantastiska spelupplevelser för våra kunder och stärka vårt ansvarstagande. Vill du vara med och hjälpa oss att nå våra mål?

På vårt projektkontor arbetar vi med att genomföra de förändringar som krävs för att Svenska Spel ska uppnå de mål som vår ledning sätter upp. Idag är vi tolv medarbetare, men vi behöver bli fler. Om du är en drivande och social person som gillar att arbeta i ett högt tempo med kompetenta medarbetare kanske du är vår nästa Projektledare.

Vi söker dig som kan styra, leda och koordinera komplexa och omfattande projekt och förstudier. Som projektledare hos oss har du ekonomiskt ansvar för dina projekt. Du rapporterar till chefen för projektkontoret och till projektets styrgrupp, samt ibland till företagsledning och styrelse.

Du behöver ha mycket goda ledaregenskaper och en förmåga att engagera och inspirera dina medarbetare. Tidigare kanske du har haft en chefsbefattning eller har arbetat som konsult.

Som person är du drivande och affärsmässig. Du är en god administratör samtidigt som du har förmåga att vara flexibel när verkligheten inte följer planen. Du är proaktiv, kreativ och lösningsorienterad. Du kan sätta dig in i beställarens behov och håller huvudet kallt i pressande situationer. Du har god självkännedom och mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Du har en högskoleutbildning och minst 5 års erfarenhet av att självständigt leda förändringsprojekt mot uppsatta mål med gott resultat. Du har också lång erfarenhet av olika tekniker och verktyg för projektledning och har förmåga att leda flera parallella projekt samtidigt. Eftersom de flesta av våra projekt har ett stort inslag av IT och eftersom en stor del av vår verksamhet hanteras i vårt egenutvecklade spelsystem, behöver du ha omfattande erfarenhet av att leda systemutvecklingsprojekt. Vi ser det som en merit om du har certifiering enligt vedertaget ramverk (till exempel IPMA) samt om du har erfarenhet av PEJL, som är vår projektstyrningsmodell. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Visby eller Sundbyberg. Om du har frågor så är du välkommen att kontakta Monica Candler, chef projektkontoret, 08-799 76 12 eller monica.candler@svenskaspel.se. Fackliga kontaktpersoner är Johnny Wid, Unionen, 0498-283266 - och Dina Nyman, Sveriges Ingenjörer, 0498-263567

Övrigt: Vi har gjort vårt medieval för annonsering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare och andra säljare av rekryteringstjänster.. läs mer »»»

Dedicare söker Sjuksköterskor till kiravd

Dedicare söker

Dedicare söker för kunds räkning sjuksköterskor med minst två års yrkeserfarenhet.
Här vårdas akuta och planerade patienter inom allmän kirurgi och urologi samt akut ortopedi.
Avdelningen har ett stort intag av akuta patienter, vilket ofta innebär snabba förändringar i arbetstempo och vårdtyngd.

Arbetstiderna är nätter.

Ort

Visby

Arbetsuppgifter

Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har patienten i fokus. Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård

Om arbetsgivaren

Välj själv när, var och hur du vill jobba!
Vi har stor efterfrågan på sjuksköterskor och många spännande uppdrag i hela Sverige. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.

Veckolön!
Vi tillämpar nu veckolön och erbjuder alla våra konsulter detta upplägg. Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.

Kvalifikationer

Sjuksköterskeexamen med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Erfarenhet av Take Care är bra men inget krav.

Personliga egenskaper

God samarbetsförmåga med övriga arbetskamrater och yrkeskategorier. Personlig mognad med intresse och förmåga att möta patienter och anhöriga i svåra situationer. Förmåga att prioritera, delegera samt arbetsleda arbetskamrater i teamet. Flexibel och vilja att verka för verksamhetens behov. Van att arbeta med varierande arbetsuppgifter i varierande tempo.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig.


Tillsättning

Sept - Dec

Företagsbeskrivning

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan år 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av läkare, sjuksköterskor, socionomer och andra profiler inom vårdsektorn. Vi har uppdrag inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi finns nära våra kunder och har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo. Vår filosofi grundar sig på att vi tror att människor som trivs gör ett bättre arbete därför månar vi extra om våra anställda och erbjuder dem friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal.
Vi bryr oss mer!.. läs mer »»»

PSYKIATRISJUKSKÖTERSKA NÄTTER TILL VISBY!

Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun, landsting och privata vårdgivare över hela Sverige.

Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet.

Vi söker:
Nu söker vi en psykiatrisjuksköterska eller leg. sjuksköterska med psykiatrierfarenhet till psykiatriklinik i Visby. Uppdraget är från 1/9 till 1/12 heltid nätter. Vi står för resa & boende.

Din profil:
Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Krav är minst 2 års dokumenterad erfarenhet av arbete som sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom psykiatri.

Att jobba på Medcura:
Vi erbjuder lönsamt och förmånligt arbete anpassat efter dina erfarenheter och önskemål. Hos oss kan du förvänta dig ett trevlig bemötande med engagerade kollegor.

Vi står för resa och boende!

Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare.

Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande... läs mer »»»

Pizzabagare

Matmuren AB driver Bistro Borgen, Frimis, Mango och Matmuren Catering.

Stevo skall på semester, vi behöver någon duktig pizzabagare som kan fortsätta baka Gotlands bästa pizzor. Du gillar att jobba i team men är även bekväm med att att ta ansvar och stå på egna ben

Erfarenhet av att baka pizza krävs.
Varaktighet:25/9 - 29/11
arbetstider: onsdag till söndag 16.00-23.00


Vi tar emot skriftlig ansökan, till info@matmuren.se
Skicka med cv och personligt brev.
Märk mailet "Pizzabagare"

www.matmuren.se.. läs mer »»»

McDonalds i Visby söker fler medarbetare

McDonald's Gotland är ett Gotländskt företag som ägs och drivs av en lokal franchisetagare genom bolaget KSR Visby AB.
Företaget har c:a 20 anställda på minst halvtid året runt och ytterligare c:a 30 anställda som arbetar helger och kvällar utöver sin skolgång.
Vi är Gotlands mest besökta restaurang och har så varit sedan öppnandet 1998.

Vi kommer nu att utöka vår personalstyrka med fler som arbetar på i huvudsak kvällar, helger och lov.
Tjänsterna innefattar i snitt 1 arbetspass på 3 timmar i veckan under lågsäsongen, men kan justeras uppåt till det dubbla beroende på behov, prestation och önskemål.
Under högsäsongen 2015 utökas tjänsterna till att vara på minst 20 timmar i veckan.
Tjänsterna har löpande tillträde under hösten och vintern där de första som anställs börjar i september.

Vi söker dig som vill arbeta med service, som brinner för att arbeta med människor och som vill arbeta i ett högt tempo.
Vi vill att du är bra på att fatta snabba beslut och att du trivs med att ständigt möta och prata med nya människor i alla åldrar.
Du ska ha ambitioner och en vilja att utvecklas, samt en stark vilja att arbeta i ett team och ta ansvar för att göra din del.
Du måste fylla minst 16 år under 2014 för att få arbeta hos oss.

För dig som är över 18 år är det ett förkrav att kunna arbeta helgnätter, exempelvis är 01-04 eller 02-05 vanliga arbetspass de nätter uteställena har öppet. Det finns stora möjligheter både till att utvecklas och vidareutbildas inom företaget och att få arbeta upp till heltid under sommaren 2015 för den som presterar på hög nivå.
Alla nyanställda börjar med att lära sig arbeta i kassan och gästområdet.

Det är ett förkrav att kunna och vilja arbeta minst fram t.o.m. augusti 2015.

Har du några frågor kan du maila dem till bjorn.nilsson@se.mcd.com men skicka inte din ansökan dit.
Vänligen ring ej till restaurangen med dina frågor... läs mer »»»

Städare

Matmuren AB driver BistroBorgen, Frimis, BistraHaren och Mango

Vi söker dej som har erfarenhet av städarbete och vill jobba hos oss två timmar om dagen

*Tillträde per omgående
*Arbetstid efter överenskommelse
*varaktighet tills vidare
*lön enligt avtal.. läs mer »»»

Hov/bar/servitör

Matmuren AB driver BistroBorgen, Frimis, BistraHaren och Mango

Vi söker dej med erfarenhet av restaurangarbete. Du har känsla för att ge service och stå för det goda värdskapet. Du är yrkesskicklig och har erfarenhet av servering och barkunskap. Du gillar att arbeta i team där du trivs i att vara en god ledare samt även kan ta ansvar och arbeta självständigt. Du är intresserad av sociala medier. B-körkort erfordras. Din erfarenhet av branschen gör det naturligt att leda och lära ut till dina medarbetare... läs mer »»»

Sveriges roligaste extrajobb Homepartykonsulent

Är du social, gillar att stå i centrum och dela med dig av dina kunskaper? Tycker du att det låter roligt att få besöka grupper av nyfikna och förväntansfulla tjejer och par för att i en trevlig miljö informera, vägleda och visa spännande produkter - produkter som vanligen lockar till en hel del fniss, skratt och intressanta diskussioner?

Himmelriket AB är Sveriges största homepartyföretag i erotikbranschen och har hjälpt framförallt kvinnor och par till ett bättre samliv i över 11 år. Arbetstiden är förlagd på helger, och vi räknar med att man kan arbeta minst 2 helgkvällar per månad. Nu behöver vi förstärka vårt team och söker därför dig som bor i eller i närheten av Visby och har ett intresse för sex och samlevnad. I tjänsten förekommer resor på några mil.

Att vara homepartykonsulent innebär att du åker ut på förbokade besök, visar ditt stora utbud av produkter och ser till att kunderna får en rolig och informativ kväll. Beställningarna tas sedan upp i enskilt rum där du även svarar på frågor och hjälper kunderna att hitta de produkter som bäst passar dem. Här kan du läsa mer om hur våra homepartyn går till: http://www.himmelriketparty.se

En anledning till Himmelrikets framgång är våra goda arbetsvillkor.
- Bli anställd och får ut lönen månadsvis. Vi drar skatt och betalar sociala avgifter som brukligt.
- Koncentrera dig på att genomföra partyn. Vi levererar, tar betalt, sköter kundservice etc.
- Inga förkunskaper krävs. Vi internutbildar och ger dig tillgång till en personlig handledare.
- Vi förser dig med ett fullstort produktpaket med 40-50 produkter att visa på dina homepartyn
- Vi förser dig med allt material du behöver för dina partyn och din utbildning.
- Du har en bra grundprovision och får provisionshöjningar och påfyllning av produkter med jämna mellanrum.

Vi vill att du som söker:
- är en kvinna (då du ska kunna ge rådgivning till främst kvinnor i intima frågor)
- har ett öppet sinne och intresse för produkterna vi marknadsför.
- är social och mån om att vårda dina kundkontakter.
- har lätt att ta initiativ, är självgående och ansvarsfull.
- har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
- har körkort och bil.
- har tillgång till Internet och grundläggande datakunskaper.

Skicka en kort personlig ansökan via e-post och berätta för oss varför du skulle passa bra för jobbet. Glöm inte att ange din bostadsort och telefonnummer.

Jämför oss gärna med våra konkurrenter så ser ni de stora skillnaderna. Mer information om att arbeta för Himmelriket hittar du här: http://www.himmelriketparty.se.. läs mer »»»

Hemstädare

Sweden Company Staff/ Sweden Home Support i Visby söker nya medarbetare.

Hos oss har du stort ansvar för dina kunder och därför måste du vara mycket noggrann, punktlig, socialt kompetent och engagerad i ditt arbete. Att du kan ge kunderna ¨det där lilla extra¨ är något vi ser som en självklarhet.

Erfarenhet inom städyrket är ett absolut krav!
Du måste kunna kommunicera bra med kunderna.

Inga ansökningar eller frågor tas emot per telefon.


Skicka din ansökan till: visby@swedenhomesupport.se


Vi ser fram emot din ansökan!.. läs mer »»»

Projektledare CSR

På Svenska Spel får du jobba med att sprida glädje och spänning. Med spel som Lotto, Triss, Stryktipset och Vegas, samt på Casino Cosmopol, erbjuder vi några av Sveriges mest underhållande och bästa spelupplevelser. Hos oss får du ett meningsfullt och spännande jobb, där idrott, Stockholms utbud och Gotlands lugn alltid är nära.

Samtidigt som vi vill skapa Sveriges bästa spelupplevelser vill vi ta ett stort socialt ansvar. Därför hjälper vi till exempel våra kunder att hålla koll på och sätta gränser för sitt eget spelande, istället för att övertyga dem att spela mer. Vi sponsrar också svensk idrott på alla nivåer – från ungdom till elit. Om du blir en av oss på Sveriges marknadsledande spelbolag får du vara med och skapa framtidens sunda spelmarknad.

Svenska Spel har underhållit Sverige under många årtionden, och vi tänker fortsätta sätta guldkant på människors vardag i framtiden. Vi strävar därför ständigt framåt – mot nya spännande kunderbjudanden, mot ännu bättre ansvarsverktyg, mot ännu bättre service. Vår vision är att spel ska vara till glädje för alla. Projektledare CSR ligger inom enheten Kommunikation och CSR vars uppdrag är att driva, förbättra samt stärka Svenska Spels kommunikation och ansvarsarbete för att uppnå företagets affärsmål.

Svenska Spel befinner sig just nu i en spännande fas där vi både stärker konsumentskyddet och investerar i spelupplevelsen och vi söker dig som är en driven, nyfiken problemlösare som trivs med att självständigt driva frågor. Det är naturligt för dig att nå framgång genom samarbete och dialog. Du drivs av att få människor att må bra. I rollen som Projektledare CSR  får du möjlighet att kombinera både operativt och strategiskt arbete och har möjlighet att göra skillnad genom att driva och utveckla företagets projekt och satsningar inom CSR. Du rapporterar till Chef CSR.
Arbetsuppgifter

Som Projektledare CSR kommer du att hålla utbildningar, leda workshops och driva olika uppdrag inom CSR och spelansvar. Du deltar även i projekt inom både den centrala utvecklings- och förvaltningsprocessen. Du skall även stödja verksamheten med god kunskap i Svenska Spels CSR/spelansvarsfrågor. En viktig del i rollen är att vara ett stöd och en vägledare för såväl medarbetare som ledning i alla ansvarsrelaterade frågor.

Tjänsten innebär att bygga upp och upprätthålla goda relationer med viktiga interna och externa intressenter inom specialistområdet. 

I rollen ingår också ansvar för att ta fram presentationer, sammanställa rapporter och följa upp och analysera effekten av våra ansvarsåtgärder. Tillsammans med ett team av projektledare utvecklar och säkerställer vi Svenska Spel ansvarsprogram.
Utbildning/Erfarenhet

Du har tidigare erfarenhet av att driva och utveckla CSR-frågor, och har mycket god erfarenhet av projektledning. Rollen kräver mycket god förmåga att möta och kommunicera med andra människor, samt mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Erfarenhet av kunskap inom spelansvar och spelproblem är ett plus. Meritererande är utbildning inom beteendevetenskap.

Du har lätt att koordinera arbetet över olika enheter och funktioner och kan på ett enkelt och pedagogiskt sätt informera, utbilda och genomföra t.ex. workshops inom ansvarsområdet.

Som person är du en strukturerad och fokuserad problemlösare och har förmåga att självständigt driva arbetet. Då du kommer att ha många interna och externa kontakter behöver du vara utåtriktad och initiativrik. Vi sätter därför stor vikt vid din personlighet.

Frågor om tjänsten:
Zenita Strandänger
010-120 36 31
zenita.strandänger@svenskaspel.se


Frågor kring rekryteringen:
Johanna Lidehäll
010-120 76 96
johanna.lidehall@svenskaspel.se


Facklig kontakt i denna rekrytering:
Johnny Wid
010-120 32 66
johnny.wid@svenskaspel.se.. läs mer »»»

Vi söker nu en manlig personlig assistent till en ung man i Roma.

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en manlig personlig assistent till en ung man i Roma. Du som söker bör ha
ett eller ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har utbildning inom vård och erfarenhet av medicinering. Dagliga promenader ingår i arbetsuppgifterna samt sjukgymnastik, du bör därför vara en person som gillar utomhusaktiviteter. Kunden tycker också om att gå till badhuset. Kundens intresse är bland annat luffarslöjd, det är positivt om du delar hans intresse för hantverk. Viktigast är den personliga lämpligheten.

Kunden är rörlig, inga lyft förekommer. Du kommer att arbeta i kundens hem samt där kunden befinner sig. Vill du arbeta med en glad, aktiv kund i ett härligt arbetslag skall du söka denna tjänst!

Arbetstid: Dag samt natt (jour). Tillträde september. 60 % tjänstgöringsgrad.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund.

Körkort: B körkort fordras.

Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, hel och natt. 60% tjänstegöringsgrad.  Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Sept

Kontaktperson: Vida Sabet


De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon... läs mer »»»

Förskollärare, 2 st

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Förskolan i Dalhem behöver förstärkas med två förskollärare.

Vi ser oss som ett arbetslag även om vi är uppdelade på 3 förskoleavdelningar (1-3 år, 1-3 år, 4-5 år). På varje avdelning finns 2 förskollärartjänster och 2 barnskötartjänster. Förskolans inomhusverksamhet bedrivs i väl anpassade, stora och ljusa lokaler. Lätt att ta sig ut för små och stora till förskolans gård med stora möjligheter för utomhusverksamhet. Vi har även tillgång till gymnastiksal samt skolgårdens lekredskap och ett fint änge i närheten av förskolan.

Som förskollärare består ditt arbete av att tillsammans med arbetslag och barn planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov, förskolans läroplan samt lokala styrdokument.

Två timmar/vecka är avsatta för pedagogers eget arbete att tillsammans följa upp, utvärdera och reflektera kring avdelningens och hela förskolans pedagogiska verksamhet. Just nu håller vi på att lära oss arbeta med ”lärplattor” (iPads) som pedagogiskt verktyg – och pedagogers verktyg. Spännande och utvecklande både för barn och pedagoger.

Som förskollärare deltar du i pedagogiskt ledningsmöte med förskolechef (med pedagogista kompetens) varje vecka. Även några av förskolans pedagoger är inspirerade av Reggio Emilias tankar om pedagogiskt arbete. Vi tänker mycket tillsammans kring förändring och utveckling av vår förskolas pedagogiska miljöer – såväl ute som inne.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation eller examenshandlingar i din ansökan).

Vi vill att du är väl insatt i läroplanen för förskolan (lpfö 98/10). Stor vikt läggs vid personlig lämplighet; du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor.

Arbete med våra små barn kräver att du är stark i kroppen och orkar lyfta och bära.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Meny nyheter (klicka)
Annonser historia
Annonser boende

Strandbacka Stugby

Strandbacka Stugby
Stugbyn vid norra del av den populäraste
stranden. 4–10 bäddar med dusch, WC, kök, kabel-TV och trådlöst internet.

Ihrebaden

Ihrebaden
Restaurang, vandrarhem och utebar vid den sköna
Ihreviken. En fantastisk plats för bad och avkoppling.