Layoutelement

text bild karta   info, a-ö

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Immenco AB söker säljare

Immenco AB är ett gotländskt grossistföretag sedan 1979.
Vi förser våra kunder på Gotland och fastlandet med förpackningar, souvenirer,
presentreklam m.m. Verksamheten bedrivs i Visby med eget kontor, lager och utställningslokal.

Vi söker nu en säljare!

Heltid, tillsvidare, provanställning.
Efter flera år med god tillväxt behöver vi nu ytterligare förstärkning.
Du kommer framförallt arbeta med försäljning och kundvård mot
både befintliga och nya kunder. Försäljningen sker via besök, telefon och i vår utställning.
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning och då gärna
mot företag.
Du är social, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och är
noggrann och tävlingsinriktad. Du är flexibel på det sätt att du
är beredd att hugga i när det behövs. Du blir en nyckelperson i
företaget och måste därför ha en egen stark drivkraft och vilja att
göra affärer.

I denna rekrytering samarbetar vi med LB Karriär, har du frågor så
kontakta Jan Lager eller Sören Lorentzon 0498-201780.
Välkommen med din ansökan senast 7 december 2014 till:
info@lbkarriar.se.. läs mer »»»

Allmänmedicinare, Slite vc: v 51, 1-5, 7, 9, 11 & 14-25

Om arbetsgivaren

Vårdcentralen i Slite

Kvalifikationer

Specialitet: Allmänmedicin
Journalsystem: Take Care

Företagsbeskrivning

Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet av bemanning/rekrytering, och idag en av Nordens ledande leverantörer av bemanningstjänster inom vårdsektorn och med uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige, Norge och Finland. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Örebro, Karlskrona, Trondheim, Oslo och Helsingfors, och vi hyr ut läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt läkarsekreterare. Vi har krav på att man ska ha varit färdig i sin profession i minst två år och som specialist arbetat minst två år inom sin specialitet.

Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service... läs mer »»»

Hemstädare

Sweden Company Staff AB/ Sweden Home Support i Visby med omnejd söker nya medarbetare.

Hos oss har du stort ansvar för dina kunder och därför måste du vara mycket noggrann, punktlig, socialt kompetent och engagerad i ditt arbete. Att du kan ge kunderna ¨det där lilla extra¨ är något vi ser som en självklarhet.

Erfarenhet inom städyrket är ett absolut krav!
Du måste kunna kommunicera bra med kunderna.

Arbetstid. Timanställning

Inga ansökningar eller frågor tas emot per telefon.


Skicka din ansökan till: visby@swedenhomesupport.se


Vi ser fram emot din ansökan!.. läs mer »»»

RÖNTGENSKÖTERSKA TILL GOTLAND

Vi söker nu en röntgensköterska till uppdrag på Gotland.
Start: Omgående och framåt. Vi står för boende och resa.

Kvalifikationer/krav: Legitimerad röntgensköterska med erfarenhet
av slätröntgen, CT och MR.

Vi erbjuder:
-Goda anställningsvillkor
-Bra lön
-Friskvårdsbidrag
-Utbildningskvällar
-En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor

Välkommen med din ansökan redan idag!

OM OSS:
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke... läs mer »»»

Integrationshandläggare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Socialförvaltningen har from 1 januari 2015 uppdragit åt Kompetenscentrum Gotland att bedriva Region Gotlands flyktingmottagning.

Flyktingmottagningen kommer att ha det övergripande ansvaret att välkomna nyanlända flyktingar till Gotland.

För att underlätta de nyanländas etablering i samhället, kommer ytterligare samverkan att utvecklas med berörda förvaltningar. Flyktingmottagningen kommer också att arbeta nära övrig verksamhet på Kompetenscentrum Gotland, såsom sfi, språkpraktik och den samlade studie- och yrkesvägledarorganisationen.

Flyktingmottagningen ska uppmuntra till aktivt deltagande i föreningsliv och samhällsliv samt bidra till att skapa möten mellan människor.


ARBETSUPPGIFTER
Som integrationshandläggare på Flyktingmottagningen kommer du att vara med i uppbyggnaden av verksamheten. Du kommer att arbeta i team med Flyktingmottagningens integrationssamordnare och tillsammans med övrig personal på Kompetenscentrum Gotland som är i ett dynamiskt utvecklingsarbete.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att planera och genomföra det praktiska mottagandet vid ankomst av nyanlända, dvs. samordna boende, hälsoundersökningar, barnomsorg, skola, samhällsinformation etc. Utveckla, kartlägga, dokumentera och följa upp processerna kring flyktingmottagandet.

Du ska kunna följa upp kontakter med externa myndigheter som exempelvis Socialförvaltningen, Länsstyrelsen, Arbetsförmedlingen och Migrationsverket.

Obekväm arbetstid kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Akademisk examen t ex socionom eller annan samhälls- eller beteendevetenskaplig utbildning som kan bedömas likvärdig.

God kännedom om lagar och regler gällande flyktingmottagning och etablering av nyanlända och asylsökande, liksom erfarenhet av praktiskt arbete med flyktingmottagande är meriterande.

Du kan arbeta självständigt och har förmåga att organisera, planera och prioritera dina arbetsuppgifter.

Du är utåtriktad och kommunikativ, och har god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbete på obekväma tider kan förekomma.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Förskolechef

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Vi söker en vikarierande förskolechef som är intresserad av att vara med och utveckla förskolorna i Klinte- och Sandaområdet. Området omfattar verksamhet vid förskolorna Holken (5 avdelningar), Vildrosen(2 avdelningar) och Sanda förskola (4 avdelningar). Mer information om förskolorna hittar du på Barn- och utbildningsförvaltningens hemsida.

Som förskolechef i Klinte/Sanda förskoleområde kommer du att arbeta nära rektor och biträdande rektor i Klinte skolområde samt övriga rektorer/förskolechefer i Klinte-Sudretlinjen.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskolechef har du resultatansvar för måluppfyllelse, verksamhetsutveckling, budget och ekonomi inom förskoleområdet. I fokus för uppdraget ligger verksamhetens pedagogiska utveckling och du kommer att arbeta för att verkställa målen i förskolans läroplan och de kommunala besluten om förskoleverksamheten. I uppgifterna ingår också arbetsmiljöarbete.

Eftersom du företräder förskolan i olika sammanhang och är skolans ansikte utåt är det av stor vikt att du är omvärldsorienterad och utåtriktad. Du kommer att arbeta strategiskt med tydligt fokus på framtidsfrågor och utvecklingsarbete och du har ansvar för barn och personal på förskolorna.

Du är direkt underställd för- och grundskolechefen.

Vi söker en tydlig och engagerad ledare som utvecklar arbetet framåt samt främjar delaktighet och arbetsglädje. Vi förväntar oss att du, utöver ditt eget ansvarsområde, även tar ett ansvar för den kommunala för- och grundskolans utveckling som helhet.

KVALIFIKATIONER
En viktig egenskap hos dig som söker anställningen är att du är en god kommunikatör med förmåga att lyssna. Erfarenhet av att driva förändringsarbete är en merit.

Vi ser att du;
- Är pedagogiskt utbildad eller har motsvarande erfarenheter
- Har erfarenhet av att arbeta som ledare
- Kan omsätta visioner och mål i praktisk handling
- Har förmågan att arbeta självständigt och i team.
- Kan ta egna initiativ för att utveckla verksamheten och ditt eget arbete.

Du är en trygg person med förvärvad medvetenhet om dina personliga egenskaper och ditt sätt att arbeta och fungera på egen hand och i relation till andra.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Distriktssköterska/sjuksköterska telefonrådgivning primärvård, 2 st

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två distriktssköterskor/sjuksköterskor med uppgift att förstärka telefonrådgivningen inom primärvården.

Vi tänker oss att en tjänst är placerad på södra delen av ön, VC Klinte/Hemse och den andra är placerad i Visby.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet.

Service, empati och gränssättning är viktiga egenskaper i telefon. Du behöver kunna arbeta effektivt och fatta korrekta beslut även under viss tidspress.

Take Care-vana, VUB inom öppen hälso- och sjukvård samt erfarenhet av telefonrådgivning är meriterande.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Förskollärare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en förskollärar till förskolan Bullerbyn i Visby. Förskolans arbete inspireras av Reggio Emilia; ett pedagogiskt arbetssätt som bygger på en stark tro på människans utvecklingsmöjligheter. Utgångspunkten är en djup respekt för barnet, dess unika intelligens och drivkraft att utforska världen. Just nu söker vi en förskollärare som vill vara med och utveckla verksamheten i denna anda. Förskolan lägger stor vikt vid utomhusverksamhet. Vi arbetar dessutom aktivt för en ljuddämpande miljö.

Arbetet består av att, tillsammans med arbetslag och övrig personal, planera och utveckla det pedagogiska arbetet i åldrarna 1-5 år utifrån barngruppens behov och förskolans läroplan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation i din ansökan). Vi vill att du är väl insatt i läroplanen för förskolan (lpfö 98/10).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet; du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor. Intresse för och erfarenhet av Reggio Emilia är meriterande.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Förskollärare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi förstärka Visborgsstadens förskola i Visby med en förskollärare. Arbetet som förskollärare består i att tillsammans med arbetslag och barn planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov, förskolans läroplan samt lokala styrdokument.

Vi inspireras av Reggio Emilia-filosofin, vilket innebär att vi utgår från vår kultur, våra traditioner, vårt klimat och våra förutsättningar. Pedagogerna är medforskande, lyhörda och nyfikna utifrån utgångspunkten att alla människor är kompetenta. Familjerna är viktiga i det pedagogiska arbetet. Deras inflytande uppmuntras så att verksamheten passar alla barn.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation i din ansökan). Vi vill att du är väl insatt i läroplanen för förskolan (lpfö 98/10).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet; du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor. Intresse för och erfarenhet av Reggio Emilia är meriterande.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Förskollärare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Gothem förskola är belägen precis bredvid Gothem kyrka. Här arbetar f.n 6 pedagoger med 25 barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan är belägen i ett privatägt hus i två plan.
Förskolan har en trevlig gård och närhet till fantastiska omgivningar.


ARBETSUPPGIFTER
Gothem förskola är en liten förskola som växer. Vi behöver därför förstärka arbetslaget med ytterligare en förskollärare. Du planerar och leder arbetet i barngruppen tillsammans med arbetslaget. Barnen är i åldrarna 1-5 år. Under dagen är barnen indelade i olika grupper.

Vi arbetar tematiskt utifrån läroplanens kunskapsområden och barnens intressen och önskemål. Temat för året är läsning och sagor.

Hälsa och välbefinnande genomsyrar verksamheten, samt att skapa goda relationer med barn och föräldrar.

Förlängning eller tillsvidareanställning kan eventuellt bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad/legitimerad förskollärare.

Du kan skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Lyhördhet och ödmjukhet är andra egenskaper vi efterfrågar. Vi ser att du är förtrogen med förskolans uppdrag enligt läroplanen och har förmåga att omsätta den i arbetet med barnen. Du är en god lyssnare som kan fånga upp vad barnen är intresserade av och bygga vidare på det i ditt arbete.

Kunskaper inom musik och naturvetenskap ser vi som goda tillskott i vårt arbetslag.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från förskolans område. Nyutexaminerade förskollärare är välkomna att söka.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Socialsekreterare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Du tar emot både nybesök och besök av mer varaktig karaktär. Du gör utredning, bedömning och fattar beslut i ärenden som rör försörjningsstöd, samt ansvarar för socialt förändringsarbete kopplat till det ekonomiska biståndet, och till gruppen "övriga vuxna". Du deltar aktivt i metod- och kvalitetssäkring av ekonomihandläggningen. Viss beredskapstjänstgöring förekommer.

KVALIFIKATIONER
Du har socionomexamen eller annan utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdig, och tidigare erfarenhet av arbete med försörjningsstöd. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är strukturerad, flexibel och stresstålig och kan vara drivande i samverkan med andra myndigheter.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är högst meriterande.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Sjuksköterska beroendevård

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Psykiatriska kliniken på Gotland, som ingår i Hälso- och sjukvårdsförvaltningen inom Region Gotland, är belägen i Visby men har hela ön som sitt upptagningsområde. Upptagningsområdet är alltså, både till ytan och till invånarantalet, relativt litet men samtidigt medför ö-läget att kliniken måste kunna erbjuda en bredd vad gäller såväl kompetens som utbud. Kliniken tillhandahåller psykiatrisk heldygnsvård, vuxenpsykiatrisk öppenvård, medicinsk beroendevård samt en barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning och har sammantaget cirka 120 medarbetare.

Vi söker nu en sjuksköterska till vårt beroendeteam.
Beroendeteamet är en specialistvårdsmottagning för vuxna med beroendesjukdomar och missbruksproblematik. Arbetet bedrivs i team som består av sjuksköterska och psykiater. Teamet har ett nära samarbete med socialtjänstens beroendevård.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på beroendeteamet kommer du att arbeta med kvalificerade bedömningar och uppföljningar, läkemedelsadministrering, läkemedelsnedtrappning, drogscreening, poliklinisk avgiftning, läkemedelsassisterad rehabilitering vid opiatmissbruk och kvalitetsregisterarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är legitimerad sjuksköterska och givetvis är specialistutbildning inom psykiatri en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i beroende- och/eller psykiatrisk vård samt vana av arbete med vuxna och unga vuxna med stort psykiatriskt vårdbehov. Erfarenhet av arbete inom somatisk vård ses också som en tillgång. Stor vikt läggs dock på personlig lämplighet.

Arbetet kräver att du är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt och strukturerat. Vi tror att du för övrigt är en person som har lätt för att samarbeta och som har ett professionellt förhållningssätt.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Sjuksköterska äldreomsorg

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Stuxgården är ett särskilt boende med 36 platser, varav 24 lägenheter är särskilt boende och 12 lägenheter är demensplatser. Verksamheten arbetar enligt den palliativa vårdfilosofin och det ses som meriterande om du tidigare har arbetat inom äldreomsorgen med denna inriktning.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska inom äldreomsorgen har du förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en viktigt roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen. Du deltar i utvecklingsarbete tillsammans med enhetschef och den övriga personalen samt arbetar med kvalitetssäkring i form av de nationella kvalitetsregisterna.

Du ansvarar också för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten.

Helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta inom äldreomsorgen eller liknande verksamhet.

Som person är du lyhörd, empatisk och tydlig i din kommunikation.

Du har lätt att samarbeta med andra, är självgående, trygg och säker i din yrkesroll.
Stor vikt lägges på personlig lämplighet.

Du har god datorvana och behärskar officepaketet väl.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Sjuksköterska äldreomsorg

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Fältgatan 75 är ett demensboende med 24 platser som söker en sjuksköterska på 100%. Verksamheten arbetar enligt den palliativa vårdfilosofin. Tidigare erfarenheter av liknande verksamhet är därför meriterande.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska inom äldreomsorgen har du förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en viktigt roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen. Du deltar i utvecklingsarbete tillsammans med enhetschef och den övriga personalen samt arbetar med kvalitetssäkring i form av de nationella kvalitetsregisterna.

Du ansvarar också för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten.

Helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta inom äldreomsorgen eller liknande verksamhet.

Som person är du lyhörd, empatisk och tydlig i din kommunikation.

Du har lätt att samarbeta med andra, är självgående, trygg och säker i din yrkesroll.
Stor vikt lägges på personlig lämplighet.

Du har god datorvana och behärskar officepaketet väl.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Sjuksköterska äldreomsorg, 2 st

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Korttidsenheten är en verksamhet inom äldreomsorgen med 32 platser. Verksamheten kommer att utökas med två sjuksköterskor dygnet runt. Fyra av dessa platser kommer att erbjuda möjligheten till palliativ vård. Uppdraget avser kväll och nattjänstgöring samt att arbetsledarberedskap ingår. Arbetsledarberedskap har i uppdrag att ge råd och stöd i frågor av arbetsmiljökaraktär på icke kontorstid.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska inom äldreomsorgen har du förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en viktigt roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen. Du deltar i utvecklingsarbete tillsammans med enhetschef och den övriga personalen samt arbetar med kvalitetssäkring i form av de nationella kvalitetsregisterna.

Du ansvarar också för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten.

Helg-, kväll- och nattjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta inom äldreomsorgen eller liknande verksamhet.

Som person är du lyhörd, empatisk och tydlig i din kommunikation.

Du har lätt att samarbeta med andra, är självgående, trygg och säker i din yrkesroll.
Stor vikt lägges på personlig lämplighet.

Du har god datorvana och behärskar officepaketet väl.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

McDonalds i Visby söker fler medarbetare på deltid

McDonald's Gotland är ett Gotländskt företag som ägs och drivs av en lokal franchisetagare genom bolaget KSR Visby AB.
Företaget har c:a 20 anställda på minst halvtid året runt och ytterligare c:a 30 anställda som arbetar helger och kvällar utöver sin skolgång.
Vi är Gotlands mest besökta restaurang och har så varit sedan öppnandet 1998.

I slutet på Mars öppnar vi ytterligare en restaurang i Visby, på handelsplatsen Stenhuggaren ute vid Coop Forum och Ica Maxi.
Vi har därför sedan september nyanställt en medarbetare i veckan och kommer så göra ända fram till sommaren.
Tjänsterna innefattar efter utbildningsveckan i snitt 1 arbetspass på 3 timmar i veckan nu under lågsäsongen, men kommer att utökas när vi öppnar nästa restaurang.

Samtliga heltidstjänster är tillsatta, men från april och framåt kommer det att finnas arbete på minst halvtid för många.
Under högsäsongen är alla medarbetare garanterade en anställning på minst 20 timmar i veckan.
Vi söker därmed dig som vill ha ett extrajobb på 15-20 timmar i månaden under lågsäsongen och sedan minst 20 timmar i veckan under sommaren.

Vi söker dig som vill arbeta med service, som brinner för att arbeta med människor och som vill arbeta i ett högt tempo.
Vi vill att du är bra på att fatta snabba beslut och att du trivs med att ständigt möta och prata med nya människor i alla åldrar.
Du ska ha ambitioner och en vilja att utvecklas, samt en stark vilja att arbeta i ett team och ta ansvar för att göra din del.
Du måste fylla minst 16 år under 2015 för att få arbeta hos oss.

För dig som är över 18 år är det ett förkrav att kunna arbeta helgnätter, exempelvis är 01-04 eller 02-05 vanliga arbetspass de nätter uteställena har öppet. Det finns stora möjligheter både till att utvecklas och vidareutbildas inom företaget och att få arbeta upp till heltid under sommaren 2015 för den som presterar på hög nivå.
Alla nyanställda börjar med att lära sig arbeta i kassan och gästområdet.

Det är ett förkrav att kunna och vilja arbeta minst fram t.o.m. augusti 2015, utan att ha en längre sammanhängande ledighet under sommaren. 

Har du några frågor kan du maila dem till bjorn.nilsson@se.mcd.com men skicka inte din ansökan dit.
Vänligen ring ej till restaurangen med dina frågor... läs mer »»»

Specialpedagog/bitr. förskolechef

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Norrbacka och Sankt Hans förskoleområde består av tre förskolor; Forellen, Storken och Persgränd, och sammanlagt 13 avdelningar som blir 14 i januari-15. Två av avdelningarna utgörs av språkförskola som har plats för 14 barn med språkstörning. Nu söker vi en 70 % specialpedagog och 30 % biträdande förskolechef till vårt förskoleområde.

Som specialpedagog har du det övergripandet ansvaret för det specialpedagogiska arbetet i verksamheten och arbetar då i nära samarbete med ledningen.

Du medverkar i det förebyggande arbetet med att undanröja hinder och svårigheter i olika lärmiljöer. Du genomför själv pedagogiska utredningar och analyserar svårigheter på organisations-grupp- och individnivå. Du verkar också som en kvalificerad samtalspartner i pedagogiska frågor samt leder utveckling av pedagogiskt arbete med målet att kunna möta behoven hos alla barn.

Då vi även har språkförskola i vår verksamhet ser vi gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom området språkstörning.

Som biträdande förskolechef är du en viktig del av den strategiska och pedagogiska ledningen av förskolan och du kommer tillsammans med förskolechefen kommer att driva olika förbättringsarbeten. Du kommer även att leda en del medarbetarsamtal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig specialpedagog, företrädesvis med inriktningen språkstörning (bifoga legitimation i din ansökan). Du har förmågan att se barns unika behov utifrån olika perspektiv och hitta de lösningar som passar bäst i varje enskild fall.

Du har ett stort intresse för verksamhetsutveckling och har en förståelse för det samhälleliga och politiska sammanhang som verksamheten befinner sig i.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Du har en förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor. Du är mycket trygg i din kompetens, känner dig bekväm med att handleda vuxna och gör det med lyhördhet och kreativitet.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»