Layoutelement

text bild karta   info, a-ö

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Personliga assistenter under påsk och sommar till pojke på Gotland

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker personliga assistenter som kan arbeta hos en 14-årig pojke med autism boendes i Smågårde Stugby under sommaren.

Pojken är mycket glad och aktiv. Han tycker bland annat om att bada, gå långpromenader, åka buss och tåg samt titta på film. Du som söker ska dela dessa intressen och vilja vara en del av pojkens aktiva liv. Det är därför viktigt att du har god fysik.

Vi ser gärna sökanden i åldern 18-25. Som person är du ansvarsfull, pålitlig, social, lugn och uttrycker dig väl på svenska. Pojkens huvudsakliga kommunikationsmedel är PECS-kommunikation och därför är det meriterande om du har erfarenhet av detta. Du är rökfri och ej pälsallergiker eller rädd för hundar och/eller katter eftersom dessa finns i hemmet.


Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

 
Arbetstid / Varaktighet:  Vecka 28-33 måndagar till söndagar.

Udda vecka schemarad 1/Jämn vecka schemarad 2

Måndagar kl. 13-22

Onsdagar kl. 18-22

Torsdagar kl. 18-22

Lördagar kl. 13-22

Söndagar kl. 13-22

Jämn vecka schemarad 2/Udda vecka schemarad 2

Tisdagar kl. 13-22

Onsdagar kl. 13-18

Torsdagar kl. 13-18

Fredagar kl. 13-22

Du kommer att gå introduktion vecka 26 eller 27. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "Timanställning".

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon... läs mer »

Kock till Visbyhamn

Florens är en ā la carte restaurang och pizzeria belägen i Visbys inre hamn med utsikt över hamn och båtar. Här är det alltid rörelse då det är en populär promenadstråk för lokalborna och turister.

Nu söker vi Kökspersonal med erfarenhet till sommarsäsongen 2015. Du ska vara nogrann och serviceinriktad då våra gäster har höga krav på kvalitet och service.

Du som söker tjänsten vet vad arbetet innebär och har erfarenhet inom yrket... läs mer »

Serveringspersonal till Visbyhamn

Florens är en ā la carte restaurang och pizzeria belägen i Visbys inre hamn med utsikt över hamn och båtar. Här är det alltid rörelse då det är en populär promenadstråk för lokalborna och turister.

Nu söker vi Serveringspersonal med erfarenhet till sommarsäsongen 2015. Du ska vara nogrann och serviceinriktad då våra gäster har höga krav på kvalitet och service.

Du som söker tjänsten vet vad arbetet innebär och har erfarenhet inom yrket... läs mer »

Etableringsresurs AF Visby

Arbetsförmedlingens viktigaste uppdrag är att sammanföra arbetssökande med arbetsgivare. Vi söker nu en etableringsresurs till AF Visby som vill stödja arbetsförmedlingen i detta uppdrag. Arbetsförmedlingen Visby är ett fullservicekontor med ca 60 medarbetare. Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår hemsida www.arbetsformedlingen.se

Arbetsuppgifter

Som etableringsresurs kommer du att möta våra två kundgrupper arbetsgivare och arbetssökande. Ett av de viktigaste uppdragen inom etableringen är att arbetssökande kommer ut på en arbetsplats och etableringsresursen ska överbrygga hinder kopplade till språk och kultur.

Detta innebär bl a att bidra till att den arbetssökande:

- får kontakter och nätverk mot arbetslivet i Sverige

- får orientering om det svenska arbetslivets allmänna villkor och krav

Du kommer att arbeta med att ge arbetsförberedande och arbetsnära stöd. Till viss del kommer du också att vara ett stöd för att vägleda den arbetssökande i kontakter med tex andra myndigheter och samhällsfunktioner. Du kommer att arbeta med matchning genom att ackvirera lämpliga jobb och praktikplatser till arbetssökande och stödja både arbetssökande och arbetsgivare i arbetsplatsintroduktionen. Att aktivt etablera och utveckla kontakter med arbetsgivare är ett viktigt inslag i arbetet.

Du följer upp, coachar och förbereder arbetssökande inför praktik och anställning samt följer upp på arbetsplatsen. Du arbetar med arbetssökande både enskilt och i grupp.

Du har

Gymnasieutbildning eller motsvarande

Goda kunskaper om arbetsmarknaden genom minst två års arbetslivserfarenhet i Sverige

Goda kunskaper om hur det svenska samhällssystemet fungerar

Goda kunskaper i svenska i kombination med ett annat språk

God samarbetsförmåga

God relationsskapande förmåga

Förmåga att arbeta mål- och resultatinriktat

Du kan obehindrat hantera Word, internet och e-post.

Meriterande är

Språkkunskaper i arabiska, dari eller tigrinja.

B-körkort

Erfarenhet av pedagogiskt, coachande arbete och/eller tjänsteförsäljning

Erfarenhet av samverkan med andra aktörer

Eftersom du kommer att arbeta med människor som befinner sig i en förändringssituation lägger vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Anställningen är tidsbegränsad dock längst t.o.m. 15-12-31 på heltid, men kan anpassas utifrån arbetsförmåga. Tillträde efter överenskommelse.

Arbetsförmedlingen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder. Vi ser även positivt på om du har kunskaper i något av våra minoritetsspråk.

Ansökan

Vi tar emot din ansökan elektroniskt via vårt rekryteringssystem. Märk din ansökan med Dnr Af 2015/204941 som skall vara inkommen senast den 8 maj 2015. Bifoga CV, personligt brev samt betyg/intyg som styrker kraven på gymnasiekompetens och arbetslivserfarenhet.

Kontaktpersoner

Johnny Bjersander sektionschef 010-4882016

Anna Olsson ST 010-487 26 33

SACO Örjan Karlsson, Tel 010-486 55 37

SEKO Juhlia Fagerlund, Tel 010-486 29 26

Anders Höglund, HR-partner, Tel 010-4871777.. läs mer »

Humana Assistans söker kundkoordinator

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Humana söker Kundkoordinator med känsla för service och intresse av att arbeta med människor, med placering på Gotland.

Arbetsuppgifter:

Som kundkoordinator är din huvuduppgift att träffa våra kunder och vara delaktig av samordningen kring deras assistans. Dina arbetsuppgifter är varierande men omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Du kommer att ansvara över introduktionen till våra nya personliga assistenter och hålla personalmöten med dem. Vidare kommer du vara delaktig i rekrytering av personliga assistenter vilket innebär att hålla intervjuer och arbeta proaktivt med uppsökande av kandidater. Du kommer även att vara med och anordna och delta vid lokala event.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kundservice och människor samt administrativt arbete. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus.

Som person är det viktigt att du är social och framåt samt att du kan hantera människor på ett bra sätt. Du ska vara skicklig på att skapa långsiktiga relationer. Att vara flexibel, driftig, initiativrik och kunna ha många bollar i luften är också vikiga egenskaper.B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med kunniga och trevliga kollegor i ett tillväxtföretag som präglas av ett stort engagemang för våra kunder och för våra arbetsuppgifter.

På Humana förväntar vi oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på 50% deltid. Tillträde så snart som möjligt och introduktionen sker i Stockholm. Tjänsten innefattar resor över hela Gotland samt till Stockholm ca 1/gång i månaden. Övrigt arbete sker hemifrån.

Urval och intervjuer kommer ske löpande så därför ser vi gärna att du ansöker redan idag!

Sista ansökningsdag är 2015-05-15

Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk... läs mer »

Serveringspersonal Åminne

Åminne Badrestaurang ligger i anslutning till Åminne Fritid & Camping, 38 km från Visby, nära Gothem på östra Gotland. Här kan man avnjuta utsökt mat i fridfull miljö med utsikt mot den lummiga skogen och stranden nedanför. Här finns restaurang, kiosk, uppvärmd pool, minigolf och musikevenemang.

Under högsäsong har vi har öppet alla dagar medan vi under vår och höst har möjlighet att servera våra gäster under helger eller i samband med olika evenemang. Beställningar eller catering kan ordnas liksom abonnemang av lokalerna för privata tillställningar.

Nu söker vi serveringspersonal till sommarsäsongen 2015. Du som söker tjänsten har erfarenhet inom yrket och känsla för service... läs mer »

Säljande servicetekniker

Vi söker dig som vill arbeta med försäljning, installation samt service av vårt larmkoncept inom affärsområdet hemlarm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Säljpresentationer via förbokade möten hemma hos privatpersoner
- Larminstallationer
- Service av larmanläggningar vid behov

Vi söker dig som har:

- 3-årig gymnasiekompetens
- B-körkort

För att lyckas i rollen behöver du ha en stor servicekänsla och en mycket god social förmåga. Du bör även ha ett tekniskt intresse samt en fallenhet för praktiskt arbete. Vidare krävs att du är självständig, drivande, kundorienterad samt säljande som person.

Övrig information:

- Det kan förekomma resor i tjänsten som kräver övernattning på hotell
- Urvalsprocessen kommer innefatta vissa tester
- Då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning

Låter detta intressant?

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Anna Åkerblad på telefonnummer 073-426 72 20. Din ansökan med personligt brev och CV skickar du genom att klicka på länken i annonsen nedan senast 2015-05-17. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

http://www.verisure.se/recruitmentjobform?id=809&dealer=DSE&apply=true

It works because we make it work!.. läs mer »

Projektledare/säljare till Marknadsenheten

Företaget består av 150 medarbetare som arbetar med elnät, fjärrvärme, elhandel, bredband och liknande energitjänster på Gotland. Vi är miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetscertifierade och vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och att våra medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. GEAB (Gotlands Energi AB) ägs till 75% av Vattenfall AB och till 25% av Region Gotland. Vår vision är att vi får var dag att fungera och bidrar med positiv energi för ett hållbart Gotland.Marknadsenheten ansvarar för att driva och utveckla företagets kommunikation och kontakt med våra kunder.

Vi är 25 medarbetare fördelat inom kundservice, sälj och marknad. Vi arbetar med befintliga produkter som värme, elhandel, elnät, bredband och energientreprenader. Vi har även ansvaret för att tillsammans med våra kunder utveckla våra produkter och tjänster. Vi söker nu en projektledare som ska arbeta nära kunderna och våra säljare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placering vid vårt huvudkontor i Visby, tillträde sker enligt överenskommelse.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker dig med intresse för att arbeta med kunden i fokus och som gillar att driva stora och små projekt inom försäljning och marknad. Du kommer bli projektledare som ser till att de tjänster och produkter som kunderna efterfrågar ser dagens ljus. Du kommer arbeta med hela företaget och behöver därför skapa dig en helhetsyn och alltid utgå från kundernas behov och önskemål. I rollen ingår även kundbesök, närvaro på event, prissättningsarbete och affärsmöten. Du ingår i marknadsenheten och rapporterar direkt till Chef Marknad.

Önskvärda kvalifikationer
Du är en person med mycket god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och varierande förutsättningar eftersom du är flexibel, initiativrik och noggrann. Du har en positiv inställning till dina medmänniskor och ditt yrke och gillar att arbeta tillsammans med andra likasinnade för att ge våra kunder bästa möjliga service och kvalitet. För dig är det självklart att ta eget ansvar och bidra till ett säkert och miljöriktigt arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och erfarenheter. Erfarenhet från energibranschen och en roll som key account manager eller motsvarande är meriterande.

Att arbeta inom GEAB innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Tjänsten är därför säkerhetsklassad och aktuell sökande kommer att genomgå säkerhetsprövning genom registerkontroll samt drogtestning innan eventuell anställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi på GEAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Personligt ombud

Verksamhetsbeskrivning
Vi hjälper, stödjer och ger service till människor som är nyanlända till Sverige, som fått uppehållstillstånd och bor på Gotland. Lotsning genom samverkan med Region Gotlands övriga förvaltningar, myndigheter, organisationer och företag för att underlätta integrationen och etableringen.

Arbetsuppgifter
Integrationsenheten söker nu en stödperson till en nyanländ familj. Du kommer vara familjens stöd i kontakt med samhället.

Kvalifikationer
Du skall ha mycket god insikt och förståelse för det svenska samhället och hur olika myndigheter, företag och andra organisationer fungerar.
Du skall kunna tala arabiska och svenska... läs mer »

Lärare svenska för nyanlända, 2 st

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen ansvarar för Region Gotlands utbildningar på gymnasial och eftergymnasial nivå. Vi utför även arbetsmarknadsinsatser och har regionens samlade studie- och yrkesvägledning. Av våra runt 350 medarbetare är cirka 250 lärare.

Språkintroduktion är ett av fem Introduktionsprogram där nyanlända ungdomar i huvudsak lär sig svenska men undervisning sker även i andra ämnen. Introduktionsprogrammet tillhör Wisbygymnasiet norra enheten.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i svenska för nyanlända inom Introduktionsprogrammet. Ubndervisningen skall leda till att eleverna förbereds för studier på gymnasieskola, annan foprtsatt utbildning eller arbetsliv. Mentorskap som innebär kontakter med föräldrar, boenden och gode män för ensamkommande ungdomar och uppföljning av elevernas kunskapsutveckling. Deltagande i utvecklingen av undervisning tillsammans med arbetslaget, elevstödsteam och skolledning.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i svenska som andra språk för 7-9 på grundskolan. Behörighet i annat ämne inom grundskola 7-9 eller gymnasiet är en merit.

Erfarenhet av liknande uppgifter är en merit men inte nödvändigt.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts förutsatt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Lärare textilslöjd

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lärare som ska undervisa elever från St Hansskolan och Norrbackaskolan (år 2-6) i textilslöjd. Undervisningslokalen är förlagd till Norrbackaskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i textilslöjd i åk 1-6 (bifoga legitimation i din ansökan).

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt förmågan att entusiasmera och engagera barn. Du har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har självfallet ett bra förhållningssätt i möten föräldrar och kollegor också.

På Norrbackaskolan arbetar vi bl a med inriktningarna; hälsofrämjande skola och värdegrund. Vi hoppas att du delar vårt engagemang för dessa områden.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Lärare franska

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.

Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, två fritidshemsavdelningar samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Det går cirka 240 barn och elever här.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i franska på Solklintsskolan kommer du att undervisa i åk 6-9.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är behörig att undervisa i franska i grundskolan åk 6-9 (bifoga legitimation i din ansökan).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. På Solklintsskolan arbetar vi aktivt för att eleverna tidigt ska utveckla en sund livstil och ges verktyg att upprätthålla en god mental hälsa. Vi ser därför gärna att du som söker är intresserad av dessa frågor samt att du har en djupgående förståelse för barn och elevers tillvaro och drivkrafter.

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Speciallärare

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.

Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, två fritidshemsavdelningar samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Det går cirka 240 barn och elever här.


ARBETSUPPGIFTER
Som speciallärare på Solklintsskolan kommer du att ansvara för undervisning och pedagogisk planering för elever i åk 1-9 samt i vår samundervisningsgrupp. Du ska kunna möta elever som har funktionsnedsättningar som ex autism, beteendeproblematik, mm.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig att undervisa i åk 1-9 i sv och ma samt har speciallärarexamen med samma inriktning.

Det här är ett utmanande och viktigt uppdrag där stor vikt läggs vid personliga egenskaper: Du behöver vara trygg i dig själv och din kompetens. Du skall ha förmågan att bygga förtroendefulla relationer samt vara tydlig i din kommunikation och kunna sätta gränser.

Du har ett stort intresse av att möta elever som av olika anledningar har problem med och ibland tappat motivationen för skolarbetet. Du har en god förmåga att se dessa elevernas unika behov utifrån olika perspektiv samt förmågan att hitta de lösningar som passar bäst i varje enskild fall.

Mycket god samarbetsförmåga krävs. Samarbete sker på flera plan: med eleven själv, med föräldrar, med elevens olika lärare, och andra yrkeskategorier som på ett eller annat sätt samverkar kring elevernas hälsa och kunskapsutveckling.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Lärare idrott och hälsa

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.

Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, två fritidshemsavdelningar samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Det går cirka 240 barn och elever här.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i idrott och hälsa på Solklintsskolan kommer du att undervisa i åk 1-7.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är behörig att undervisa i idrott och hälsa i grundskolan åk 1-7 (bifoga legitimation i din ansökan).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. På Solklintsskolan arbetar vi aktivt för att eleverna tidigt ska utveckla en sund livstil och ges verktyg att upprätthålla en god mental hälsa. Vi ser därför gärna att du som söker är intresserad av dessa frågor samt att du har en djupgående förståelse för barn och elevers tillvaro och drivkrafter.

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Lärare textilslöjd

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.

Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, två fritidshemsavdelningar samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Det går cirka 240 barn och elever här.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i textilslöjd på Solklintsskolan kommer du att undervisa elever i å 3-9.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är behörig att undervisa i textilslöjd i grundskolan åk 3-9 (bifoga legitimation i din ansökan).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. På Solklintsskolan arbetar vi aktivt för att eleverna tidigt ska utveckla en sund livstil och ges verktyg att upprätthålla en god mental hälsa. Vi ser därför gärna att du som söker är intresserad av dessa frågor samt att du har en djupgående förståelse för barn och elevers tillvaro och drivkrafter.

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Lärare musik

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.

Solklintsskolan renoverades 2006 och är belägen centralt i Slite. I byggnaden inryms förskola, förskoleklass till åk 9, två fritidshemsavdelningar samt skolbibliotek och Slites fritidsgård Bubblan. Det går cirka 240 barn och elever här.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i musik på Solklintsskolan kommer du att undervisa i åk 1-9.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är behörig att undervisa i musik i grundskolan åk 1-9 (bifoga legitimation i din ansökan).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. På Solklintsskolan arbetar vi aktivt för att eleverna tidigt ska utveckla en sund livstil och ges verktyg att upprätthålla en god mental hälsa. Vi ser därför gärna att du som söker är intresserad av dessa frågor samt att du har en djupgående förståelse för barn och elevers tillvaro och drivkrafter.

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.ARBETSUPPGIFTER
Förskolan Björkdungen i Lärbro behöver nu förstärkas med en förskollärare.

Som förskollärare består ditt arbete av att tillsammans med arbetslag och barn planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov, förskolans läroplan samt lokala styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation i din ansökan).

Vi vill att du är väl insatt i läroplanen för förskolan (lpfö 98/10).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet; du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor. Du är till din natur nyfiken och du strävar efter att ständigt utveckla din egen kunskap och verksamheten.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »