Layoutelement

text bild karta   info, a-ö

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsf√∂rmedlingen - jobb p√• Gotland 

Systemutvecklare

PayEx Group är en familjeägd koncern med cirka femhundra medarbetare i fyra länder. Sedan starten 1972 har vi drivit utvecklingen inom vår bransch och är idag nordens främsta experter på betalningar. Vi har en heltäckande och svåröverträffad kompetens inom alla former av betallösningar för e-handel, mobila plattformar och för fysisk handel. Vi hjälper dagligen våra kunder med alla typer av tjänster inom rating och billing, faktura och reskontrahantering, inkasso och kredithantering.

PayEx skräddarsyr lösningar efter våra kunders behov och de flesta av våra system är egenutvecklade. IT-avdelningen på vårt huvudkontor i Visby består idag utav cirka 60 medarbetare och vårt fokus är, utöver det naturliga kundfokus PayEx kännetecknas av, morgondagens marknadskrav och en hög driftsäkerhet.

Vi söker nu två medarbetare till vår utvecklingsavdelning i Visby. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team av utvecklare, ca 10 personer, där ditt område är utveckling av allt från webgränssnitt till businesslogik och databas. Detta innebär användargränssnitt och funktionalitet för PayEx egen personal, PayEx kunder och PayEx kunders kunder. Du förväntas ha en aktiv dialog med kravställare, testare och lösningsarkitekter. Således förväntas du både kunna arbeta effektivt i team, och kunna självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Vi arbetar för närvarande enligt en agil utvecklingsmodell i tätt samarbete med testare och beställare.

Din kompetens

Du b√∂r ha arbetat i n√•gra √•r med utveckling. √Ąr du nyexaminerad √§r vi intresserade om du har skaffat dig r√§tt kunskaper p√• annat h√•ll. Du har erfarenhet och goda kunskaper av:

* .Net
* C#
* CSS
* HTML
* MSSQL, eller motsvarande databas

Vi ser också gärna att du har erfarenhet av:

* ASP.Net MVC + Razor
* Javascript
* WCF
* EF (Entity Framework)
* UnitTesting
* Design Patterns

Har du även kompetens inom något av områdena UX (interaktionsdesign), Wireframes, Responsive design eller Test Driven Development, så är det meriterande.

Du är bra på att kommunicera och trivs med ett högt tempo i en omväxlande miljö med tidvis snabba förändringar. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Din ansökan

Vi söker två personer där den ena tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning och den andra är ett vikariat fram till 2015-09-01. Båda tjänsterna utgör heltid och kommer att tillsättas enligt överenskommelse och sista ansökningsdag är 2014-12-31. Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

Du som ser möjligheterna och trivs i ett företag med entreprenörsanda är välkommen med din ansökan, som vi behandlar konfidentiellt. Du kommer att arbeta i en stimulerande och omväxlande miljömed många spännande och utvecklande möjligheter. 

Facklig företrädare för Unionen är Katarina Rosdahl, tfn 0498 - 20 23 23.

Vi har gjort v√•rt mediaval f√∂r rekrytering och undanber oss d√§rf√∂r kontakt med annonss√§ljare eller s√§ljare av andra rekryteringstj√§nster... läs mer »»»

Saxofonist

Gotlands Musikstiftelse (GM) söker en saxofonist. Du är improvisationsmusiker med god notläsningsförmåga, god kännedom om klassiska spelidiom, och med öppet sinne för all slags musik. Du kommer i första hand att ingå i GMs Jazzgrupp och spelar emellanåt sax i Visby Storband eller sax/klarinett i GMs blåsorkester, och även i andra konstellationer/genrer. Klarinett och/eller ytterligare bi-instrument är ett stort plus.

Anställningen avser heltid varför vi utgår från att du kommer att vara bosatt på ön.

GM är en mansdominerad arbetsplats varför vi gärna ser kvinnliga sökande.

Provspelning äger rum den 11-12 mars 2015 efter personlig kallelse och bifogade noter avs. pliktstycke.

Provspelningsstycken:
Två obligatoriska jazzstandards med triokomp
Saxchorusstämma med komp
Obligatoriskt stycke klassisk saxofon (meddelas senare)
A vistaprov
Ev. andra bi-instrument

Varaktighet/Arbetstid:
Tillsvidareanställning med provtjänstgöring.
Heltid (100%)

Tillträde:
17 augusti 2015 eller enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse utifrån lokala avtal.

Länkar:
www.gotlandsmusiken.se
www.facebook.com/gotlandsmusiken

Du är välkommen med din ansökan och kortfattad beskrivning av dig själv (CV) senast 10 februari 2015 till: info@gotlandsmusiken.se eller GotlandsMusiken, Kneippbygatan 2, 622 59 Visby.
Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetsledare Dag Franzén 0498-26 44 50. Facklig representant David Nisbel (Symf) 0703-37 24 79 eller Lars Linna (SMF) 0707-57 80 38.


GotlandsMusiken (GM) √§r √∂ns enda fasta professionella ensemble med 15 musiker f√∂r all slags musik i olika ensembler: jazzgrupp, bl√•sarkvintett, brassextett, GMs orkester, bl√•sorkester, Visby Storband. GM har det regionala musikuppdraget, vilket bl a innefattar konsertverksamhet i skolor och i v√•rden, biblioteksspelningar och samr√•d med ungdom/utbildning, amat√∂rer, fria professionella och konsertarrang√∂rer. GM genomf√∂r ca 370 aktiviteter per √•r f√∂r ca 37.400 personer (2013), i huvudsak gotl√§nningar... läs mer »»»

Servitör/Servitris

Restaurang Smakhuset i Hemse är nyrenoverad, har uteservering samt gott om parkeringsplatser. Vi serverar lunchbuffé samt har kvällsöppet med fokus på gotländska råvaror, vällagad husmanskost och á la carte.

Vi söker en servitris för tillsvidareanställning, heltid. Du ska ha erfarenhet eller utbildning inom yrket

Vi vill att du i din ansökan tydligt anger följande:
- Om du har utbildning inom yrket
- Hur lång erfarenhet du har från denna typ av arbete
- Din bostadsort - vi söker dig som bor inom pendlingsavstånd
- Referenser/kontaktuppgifter tidigare arbetsgivare

Fr√•gor ang√•ende tj√§nsten besvaras av Mostafa... läs mer »»»

Brandmän, sommarvik

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
√Ąr du utbildad brandman och vill tillbringa sommaren p√• v√•r fantastiska √∂?

Vi på Räddningstjänsten Gotland söker nu sommarbrandmän.

Arbetet som brandman är omväxlande och utmanande. Du kommer att arbeta förebyggande med information och utbildning till allmänheten. Du ingår i utryckningsstyrka med uppgift att bland annat hantera trafikolyckor, bränder, drunkningstillbud och andra olyckor.

Arbetet består också av insatsövningar och materialvård. Brandmannayrket är fysiskt krävande och därför ingår konditions- och styrketräning under arbetstid.

KVALIFIKATIONER
Som person vill vi att du är utåtriktad och positiv. Du har en empatisk människosyn och att via dialog skapa förtoende och tillit är självklara arbetsverktyg för dig. Du har lätt för att samarbeta i grupp och är flexibel och initiativrik. Stresstålighet och en god självkännedom är egenskaper som hjälper dig i yrket som brandman.

Du som söker skall ha genomgått SRV:s SMO utbildning eller motsvarande. Behörig är även du med utbildning i räddningsinsats som kompleterat detta med några års erfarenhet från räddningstjänst.

Som sommarbrandman kommer du att arbeta på våra rökdykarstationer och du måste därför ha rökdykarkompetens och ha arbetat i rökdykande position senaste året.

- C-körkort är ett krav
- Utbildad rökdykare
- Dykcertifiering A är meriterande.
- Grundläggande högskolebehörighet.
- God Simkunnighet.
- Fullt frisk och godkänt rullbandstest enligt AFS 2007:7

√ĖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inf√∂r rekryteringsarbetet har vi p√• Region Gotland tagit st√§llning till rekryteringskanaler och marknadsf√∂ring. Vi undanbeder oss d√§rf√∂r best√§mt kontakt med medias√§ljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Lärare so/sv/bild

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Gotland har ett stort utbildningsutbud med förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning och Kulturskola. Den regionala verksamheten har en god geografisk spridning över ön med 44 förskolor och 31 grundskolor. På Gotlands förskolor, fritidshem och skolor vill vi ge förutsättningar för ett livslångt lärande, där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas. Trygghet är ett ledord i verksamheterna då vi ser det som en grundförutsättning för barns utveckling och lärande. Särskilt fokus är att ge alla barn och elever en god läsförmåga. Vi hoppas att du delar vår vision och vill bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi till Garda och Stånga skolområde en lärare som under kommande läsår ska undervisa i sv, so och bild. Du kommer att undervisa i åk 2-6.

KVALIFIKATIONER
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Skolan skall vara en mötesplats med ett positivt klimat som utvecklar goda relationer mellan människor och ger alla en ökad självtillit. Vi vill därför att du som söker är bra på att skapa tillitsfulla relationer med såväl vårdnadshavare och elever som kollegor. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

Du som söker är behörig att undervisa i sv och so och bild i åk 1-6 (bifoga legitimation i din ansökan).

√ĖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inf√∂r rekryteringsarbetet har vi p√• Region Gotland tagit st√§llning till rekryteringskanaler och marknadsf√∂ring. Vi undanbeder oss d√§rf√∂r best√§mt kontakt med medias√§ljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Enhetschef fastighetservice sjukvård

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Teknikförvaltningen är en utförarorganisation med uppdrag att förvalta och utföra uppdrag inom områdena vatten och avlopp, avfallshantering samt gata och park. Förvaltningen utvecklar och förvaltar också Region Gotlands fastighetsbestånd och hamnar samt ansvarar för infrastruktur- och byggprojekt inom samhällsbyggnadsområdet.

Teknikförvaltningens fastighetsförvaltningsavdelning förvaltar regionens byggnadsbestånd som omfattar sjukhus, skolor, förskolor, administrativa lokaler mm. Vår huvudsakliga uppgift är att se till att regionens förvaltningar och externa kunder har ändamålsenliga lokaler till lägsta möjliga kostnad. Avdelningen har tre fastighetsserviceenheter, där fastighetstekniker och fastighetsreparatörer ansvarar för tillsyn och skötsel av det regionala byggnadsbeståndet

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef har du det strategiska och operativa ledningsansvaret inom fastighetsservice Sjukvård. Du arbetar resultat- och målinriktat och har eget ansvar när det gäller medarbetare, ekonomi och arbetsmiljö, dvs du genomför medarbetar- och lönesamtal, kompetensplanerar för dina medarbetare, gör budgetuppföljningar, har ett fördelat arbetsmiljöansvar mm. Till din hjälp har du arbetsledare som leder det dagliga arbetet och ett 20-tal kompetenta medarbetare. Du är direkt underställd avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp. Du har ansvar för utvecklingen inom din enhet och bidrar aktivt till hela avdelningens utveckling i en positiv riktning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en ledare med dokumenterad erfarenhet av att som chef framgångsrikt leda medarbetare. Vi vill att du har ett tydligt och resultatorienterat ledarskap som utvecklar verksamhet genom medarbetarna. Du är problemlösande, strategisk, en god organisatör och trivs med att leda verksamheten inom beställningarnas ram. Servicetänkandet är avgörande och det är viktigt att du kan kommunicera både externt och internt.

Du som söker har en fastighetsteknisk utbildning på högskolenivå eller annan för arbetet lämplig utbildningsbakgrund med tillhörande yrkeslivserfarenhet. Erfarenhet av arbete med fastighetsdrift av sjukhus är meriterande. Du ska även ha goda kunskaper i ekonomi. Erfarenhet av arbete med ISO-standarder eller annan kvalitetsstyrning är en merit.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil.

√ĖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inf√∂r rekryteringsarbetet har vi p√• Region Gotland tagit st√§llning till rekryteringskanaler och marknadsf√∂ring. Vi undanbeder oss d√§rf√∂r best√§mt kontakt med medias√§ljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Förskollärare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi förstärka förskolan Klubbsvampen i Visby med en förskollärare. Arbetet som förskollärare består i att tillsammans med arbetslag och barn planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov, förskolans läroplan samt lokala styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation).

Vi vill att du är väl insatt i läroplanen för förskolan (lpfö 98/10). Stor vikt läggs vid personlig lämplighet; du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor.

√ĖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inf√∂r rekryteringsarbetet har vi p√• Region Gotland tagit st√§llning till rekryteringskanaler och marknadsf√∂ring. Vi undanbeder oss d√§rf√∂r best√§mt kontakt med medias√§ljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Förskollärare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi förstärka förskolan Vitkålen i Visby med en förskollärare. Arbetet som förskollärare består i att tillsammans med arbetslag och barn planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov, förskolans läroplan samt lokala styrdokument. Du kommer att arbeta på en tvåårsavdelning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation).

Vi vill att du är väl insatt i läroplanen för förskolan (lpfö 98/10). Stor vikt läggs vid personlig lämplighet; du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor.

√ĖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inf√∂r rekryteringsarbetet har vi p√• Region Gotland tagit st√§llning till rekryteringskanaler och marknadsf√∂ring. Vi undanbeder oss d√§rf√∂r best√§mt kontakt med medias√§ljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Lärare ma/no

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Gotland har ett stort utbildningsutbud med förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning och Kulturskola. Den regionala verksamheten har en god geografisk spridning över ön med 44 förskolor och 31 grundskolor. På Gotlands förskolor, fritidshem och skolor vill vi ge förutsättningar för ett livslångt lärande, där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas. Trygghet är ett ledord i verksamheterna då vi ser det som en grundförutsättning för barns utveckling och lärande. Särskilt fokus är att ge alla barn och elever en god läsförmåga. Vi hoppas att du delar vår vision och vill bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en vikarierande lärare i ma/no till Högbyskolan i Hemse.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är behörig att undervisa i ma/no grundskolan åk 4-6 (bifoga legitimation i din ansökan).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Vi söker en utvecklingsinriktad och engagerad medarbetare som är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

√ĖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inf√∂r rekryteringsarbetet har vi p√• Region Gotland tagit st√§llning till rekryteringskanaler och marknadsf√∂ring. Vi undanbeder oss d√§rf√∂r best√§mt kontakt med medias√§ljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Arkivredogörare/projektledare e-arkiv

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Socialförvaltningens uppdrag är att bidra till goda livsvillkor hela livet för människor som vistas på Gotland genom att erbjuda äldreomsorg, hemsjukvård, omsorg om personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg av god kvalitet. Stöd och hjälp ska ges på ett rättssäkert sätt, skapa trygghet och inge förtroende i en process där brukare, kunder och klienter har inflytande.

Socialförvaltningens administrativa avdelning har som uppgift att arbeta med de förvaltningscentrala administrativa processerna inom förvaltningen.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att ordna och förteckna arkivet samt se till att gallring sker. I de arbetsuppgifterna ingår det att se till att relevant information bevaras och förvaras enligt gällande bestämmelser. Det ingår även att ge råd och information rörande arkivering till hela verksamheten. Du ansvarar även för förvaltningens dokumenthanteringsplan och bevakar strategiska dokumenthanteringsfrågor. I denna tjänst ingår det även att samordna och projektleda ett e-arkivinförande inom förvaltningen.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat några år som arkivansvarig eller arkivredogörare. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med digital hantering av information samt digital verksamhetsbaserad informationsredovisning. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av projektledning, då du skall driva förvaltningens projekt gällande e-arkiv.

Som person är du strukturerad och självgående, som gärna tar initiativ och är drivande. Det är viktigt för dig att arbeta mål- och resultatinriktat.

Det är meriterande om du har en akademisk examen med minst två terminer arkivvetenskap eller motsvarande. Körkort erfordras.

√ĖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inf√∂r rekryteringsarbetet har vi p√• Region Gotland tagit st√§llning till rekryteringskanaler och marknadsf√∂ring. Vi undanbeder oss d√§rf√∂r best√§mt kontakt med medias√§ljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Sjuksköterska kväll/natt

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Målet med hemsjukvården är att tillhandahålla god och säker vård där patienterna känner sig trygga och väl bemötta. Inom hemsjukvården arbetar fyra sjuksköterskor under kvällstid, och två under nattetid. Tjänsterna är placerade i Visby, men arbetsfältet sträcker sig över hela Gotland. Våra sjuksköterskor kväll/natt genomför såväl planerade som akuta åtgärder där behovet är som störst. Ett nära och väl fungerande samarbete med hemtjänst natt är av stor vikt

ARBETSUPPGIFTER
Hemsjukvården omfattar förutom nivå 1 och 2 (allmän nivå) även nivå 3 (specialiserad nivå) i samverkan med det palliativa teamet på Visby lasarett. Arbetet i brukarens hem utmanar dig till att självständigt fatta snabba beslut och att omprioritera på grund av akuta händelser. Detta ställer höga krav på att den kollegiala kontakten fungerar väl och att våra interna relationer bygger på förtroende och tillit till varandra. Vi behöver din goda samarbetsförmåga.

Du har förutom det patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning, även en viktig roll i samarbetet med beredskapsläkare, slutenvård, sjukvårdsrådgivning, hemtjänst natt och regionens särskilda boenden.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete inom hemsjukvården och söker dig som är intresserad av att utveckla verksamheten tillsammans med oss!

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med distriktssköterskeutbildning eller annan specialistutbildning.

Vi ser att du har lång erfarenhet av sjuksköterskeuppdrag och gärna erfarenhet av att jobba natt. Du trivs med att fatta självständiga beslut i akuta situationer och vet när du måste be om hjälp.

Som person har du en inre trygghet samt en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är empatisk och lyhörd i mötet med patienter och kollegor. Körkort erfordras.

√ĖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inf√∂r rekryteringsarbetet har vi p√• Region Gotland tagit st√§llning till rekryteringskanaler och marknadsf√∂ring. Vi undanbeder oss d√§rf√∂r best√§mt kontakt med medias√§ljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Specialpedagog

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Gotland har ett stort utbildningsutbud med förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning och Kulturskola. Den regionala verksamheten har en god geografisk spridning över ön med 44 förskolor och 31 grundskolor. På Gotlands förskolor, fritidshem och skolor vill vi ge förutsättningar för ett livslångt lärande, där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas. Trygghet är ett ledord i verksamheterna då vi ser det som en grundförutsättning för barns utveckling och lärande. Särskilt fokus är att ge alla barn och elever en god läsförmåga. Vi hoppas att du delar vår vision och vill bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en specialpedagog som ska arbeta på Väskinde skola och förskolan Lunden i Väskinde. Du kommer att arbeta 60% riktat mot skolan och 40% riktat mot förskolan. Skolan har ca 170 elever och förskolan ca 110 barn.

Som specialpedagog och kvalificerad samtalspartner kommer du att utgöra ett stöd till personal och ledning i frågor som rör barn och elever i behov av särskilt stöd.

Du leder utvecklingen av det pedagogiska arbetet med målet att kunna möta behoven hos alla barn. Detta innebär att du har en central och drivande roll i det förebyggande arbetet med att skapa anpassade lärmiljöer; att identifiera och analysera utmaningar på organisations-, grupp och individnivå samt delta i utformandet av individuella handlingsplaner och åtgärdsprogram.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig specialpedagog, bifoga legitimation i din ansökan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både förskola och skola.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har en förmåga att skapa förtroendefulla relationer med vårdnadshavare, barn- och elever. Du ser barn och elevers unika behov utifrån olika perspektiv och har förmågan att hitta de lösningar som passar bäst i varje enskild fall. Du är också trygg med att handleda vuxna och gör det med lyhördhet och respekt utan att göra avkall på din egen profession.

√ĖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inf√∂r rekryteringsarbetet har vi p√• Region Gotland tagit st√§llning till rekryteringskanaler och marknadsf√∂ring. Vi undanbeder oss d√§rf√∂r best√§mt kontakt med medias√§ljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Lärare hemkunskap/so

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Gotland har ett stort utbildningsutbud med förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning och Kulturskola. Den regionala verksamheten har en god geografisk spridning över ön med 44 förskolor och 31 grundskolor. På Gotlands förskolor, fritidshem och skolor vill vi ge förutsättningar för ett livslångt lärande, där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas. Trygghet är ett ledord i verksamheterna då vi ser det som en grundförutsättning för barns utveckling och lärande. Särskilt fokus är att ge alla barn och elever en god läsförmåga. Vi hoppas att du delar vår vision och vill bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Solberga är skolan där solen går upp! Med nytt tänk och nya idéer, men förankrad i en bördig kunskapsmylla - där är Solbergaskolan, och där vill vi vara! Nu söker vi lärare i hem- och konsumentkunskap och so. Du kommer att undervisa i åk 6-9.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig att undervisa i hem- och konsumentkunskap och so i åk 6-9 (bifoga legitimaton i din ansökan).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

√ĖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inf√∂r rekryteringsarbetet har vi p√• Region Gotland tagit st√§llning till rekryteringskanaler och marknadsf√∂ring. Vi undanbeder oss d√§rf√∂r best√§mt kontakt med medias√§ljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Personlig assistent till pojke på Gotland (schemarad)

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker personliga assistenter till en 8-årig pojke med flerfunktionshinder boendes med sin familj i Stånga.

Arbetsuppgifterna består av att hjälpa honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, följa med till skola och aktiviteter t.ex. simning osv.

Du som söker ska gärna ha erfarenhet av arbete med barn och/eller personer med funktionsnedsättning, är glad, uppmärksam och ansvarsfull. Vidare bör du ha ett genuint intresse för arbetet och se detta som ett långvarigt engagemang. Du som söker är rökfri, har god fysik och tycker om att vistas i naturen samt uppskattar långa promenader. Körkort och egen bli ett krav då det behövs för resor till och från arbetet. Familjen har husdjur så du bör inte vara allergisk. Det är en fördel om du har möjlighet att också arbeta extra om någon annan assistent är frånvarande samt kan vikariera när de andra assistenterna har semester.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Arbetstid / Varaktighet: Schemarad måndagar kl. 09-12, tisdagar kl. 10-12, fredagar kl. 09-12 och lördagar kl. 10-17.

Vi till√§mpar tidsbegr√§nsad anst√§llningsform "S√• l√§ngre uppdraget varar" samt ‚ÄĚTimanst√§llning‚ÄĚ.

L√∂n: Fast timl√∂n enligt √∂verenskommelse. √Ėvriga ers√§ttningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana s√∂ker personliga assistenter √∂ver hela landet och har d√§rf√∂r m√•nga annonser ute. P√• grund av det stora intresset f√∂r v√•ra utannonserade tj√§nster har vi inte m√∂jlighet att svara p√• dina fr√•gor via telefon... läs mer »»»

Extrapersonal till Tele2 i Visby!

Vill du dryga ut studiemedlet eller beh√∂ver du lite extra klirr i kassan? √Ąr du en s√§ljare som vill jobba extra f√∂r Tele2Butikerna? Har du m√∂jligheten att arbeta under helger, vissa vardagar samt vid ledigheter, sjukdomar och f√∂rs√§ljningstoppar? D√• kan du vara r√§tt person f√∂r oss.

På Tele2Butikerna vet vi att bra business kräver mångfald. Därför söker vi killar och tjejer med olika bakgrunder såsom etnicitet, ålder och personlighet. Det viktigaste är att det är just ett extrajobb i en telekombutik du vill ha.

Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj och kundservice. Du bör ha tidigare erfarenhet av service och butik. Det är meriterande att du arbetat med butiksförsäljning, alt eventförsäljning/telefonförsäljning inom telekom.

För att jobba extra hos oss ser vi även att du har avslutade gymnasiestudier med minst godkänt resultat.

Våra medarbetare på Tele2Butikerna är:

- ansvarsfulla och lojalamål - medvetna - förtroendeingivande och optimistiska - flexibla - stresståligaVi erbjuder dig en spännande arbetsplats i en etablerad butik med ett nytt och annorlunda koncept där du har möjlighet att vara med och påverka arbetet med att ge våra kunder den bästa upplevelsen. För dig som har ambitionen och viljan att utvecklas finns det goda chanser hos oss.

Vi till√§mpar timl√∂n och individuell provision ‚Äď ‚ÄĚThere are no Limits!‚ÄĚ

Vill du vara med och ge våra kunder den bästa upplevelsen? Fyll i ansökan nedan redan idag, dock senast den 9 december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt redan innan sista ansökningsdag. Välkommen!

Vi beg√§r utdrag ur polisregistret p√• alla vi anst√§ller... läs mer »»»

Biståndshandläggare socialpsykiatri

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Handläggarenheten för personer med funktionsnedsättningar är en av två enheter inom socialförvaltningens myndighetsavdelning. Enheten består i dag av åtta handläggare som utreder ansökningar och fattar beslut om insatser enligt LSS och enligt SoL för personer under 65 år. Från 1 januari kommer ytterligare tre handläggare som utreder behov för personer med psykiska funktionsnedsättningar att tillhöra enheten. Du kan bli en av dem.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna som biståndshandläggare ingår att ta emot och utreda ansökningar enligt Socialtjänstlagen från personer med psykiska funktionsnedsättningar. Du beslutar om och följer upp insatserna boendestöd, kontaktperson, sysselsättning och bostad med särskild service. Enheten arbetar för att ge ett individuellt anpassat stöd som utgår från den enskildes behov och som syftar till att bidra till en förbättrad livssituation. Som handläggare hos oss kommer du också att vara delaktig i enhetens utvecklings- och förbättringsarbete.KVALIFIKATIONER
Du som söker tjänsten hos oss har en socionomutbildning eller likvärdig samhällsvetenskaplig examen. Du har mycket goda kunskaper om myndighetsutövning och aktuell sociallagstiftning. Du ska kunna hantera utredningprocesser i ett verksamhetssystem. Har du erfarenhet av handläggning och/eller kunskap om psykiska funktionsnedsättningar ser vi det som meriterande.

Du är självständig i ditt arbete och initiativrik som person. Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är kommunikativ, empatisk och har förmågan att bemöta människor i förhållande till individuella förutsättningar och behov. Du situationsanpassar ditt bemötande i samtal med såväl brukare, anhöriga, utförare som andra vårdgivare.

Ett gott och nära samarbete med övriga medarbetare inom socialtjänsten liksom med andra vårdgivare och myndigheter är en förutsättning för arbetet.

√ĖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inf√∂r rekryteringsarbetet har vi p√• Region Gotland tagit st√§llning till rekryteringskanaler och marknadsf√∂ring. Vi undanbeder oss d√§rf√∂r best√§mt kontakt med medias√§ljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Servicepersonal incheckning till Visby Airport

Servicepersonal incheckning till Visby Airport
Visby Airport är porten till Sverige och världen och vi vill ge våra resenärer bästa möjliga start och slut på sin resa till och från Sverige och världen. Vi kommer framöver att  hantera incheckning för ett av våra flygbolag och vi söker därför dig som genom engagemang och trevligt bemötande får våra resenärer att känna sig välkomna till flygplatsen.
Dina arbetsuppgifter
Som servicepersonal i incheckningen är dina arbetsuppgifter varierande och innebär en mängd olika saker. Du kommer bland annat att ansvara för och utföra incheckning och boarding av resenärer samt administration kring detta. På sikt kan det även bli aktuellt att arbeta i säkerhetskontrollen och med andra förekommande arbetsuppgifter på en flygplats. Du blir en viktig del av arbetet, allt för att våra resenärer ska uppleva vår flygplats på ett trivsamt och bra sätt.
Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med service och som brinner för att skapa en välkomnande känsla genom ditt trevliga bemötande. Du är engagerad, självgående och har lätt för att fatta snabba beslut, även om det kan vara situationer som uppfattas som obekväma. Du är stresstålig, kan anpassa dig vid snabba förändringar och är bra på att hitta lösningar. Då vi har resenärer av olika nationaliteter på flygplatsen behöver du kunna prata svenska och engelska obehindrat och det är meriterande om du kan prata ytterligare språk. Då vi på sikt ser att det kan bli möjligt att du även kommer att jobba i säkerhetskontrollen är det viktigt att du har fullgod syn och hörsel.  
Vi erbjuder
Som servicepersonal i incheckningen bidrar du till att vi får Sveriges nöjdaste flygresenärer och du blir en viktig del i att Gotland kommer ut i Sverige och världen och att Sverige och världen kommer till Gotland. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med flygpuls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.
Anställning och kontakt
De sex tjänsterna är tillsvidareanställningar med sex månaders provanställning. Sysselsättningsgrad varierar mellan 50-80%. Arbetet innebär skiftarbete. Om du går vidare i rekryteringen kommer du att bjudas in till ett rekryteringsmöte den 9 december. Vid frågor, kontakta gärna Mattias Adman, Chef Operations, 010-109 52 15.  
V√§lkommen med din ans√∂kan senast 30 november 2014.. läs mer »»»