Layoutelement

text bild karta   info, a-ö

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Kille i Visby söker assistent

Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se

Jag är en kille på snart 23 år som har autism med och flera funktionsnedsättningar som gör att jag behöver stöd i min vardag av dig som personlig assistent. Nu söker jag en person som ett komplement till min assistentgrupp. Tjänsten är på 5 dagpass på 6 veckor som innebär 12.5 timmar i snitt per vecka, men du ska även finns vid behov när annan personal är sjuk eller ledig. Helst en tjej, men inget måste, i åldern 30 och uppåt då vi behöver sprida ut åldersspannet i gruppen.

Du som söker är trygg i dig själv och ska kunna samarbeta med andra då jag har dubbelassistans all vaken tid. Du ska följa med mig på min dagliga verksamhet och vara mitt stöd i min vardag. Jag älskar naturen och skogspromenader.
Jag tycker om att gunga och är väldigt mycket ute. Du bör ha erfarenhet av autism och förstå vikten av rutiner i min vardag.

Du bör vara flexibel och ha god blick för att läsa av mitt kroppsspråk då jag saknar kommunikation verbalt. Passen är dygnspass 07-08 med sovande jour 00.00-06.00 och dag pass 8-23. Du bör vara i fysiskt gott skick då de är mycket ute aktiviteter dagligen!

Du kommer att erbjudas betald introduktion samt friskvård.

Arbetstid: Timanställning. Dag, kväll, natt och helg. samt extra vid behov.

Tillträde enligt överenskommelse.

Avtal: KFO-Kommunal, Individuell lönesättning

SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/J8674611.. läs mer »

Bilskadereparatör/billackerare

Vi söker dig som har erfarenhet som bilskadereparatör/billackerare som trivs med att jobba självständigt och i vårt verkstasteam. Erfarenhet av Cabas är ett plus. Vi läggr stor vikt vid hur du är som person... läs mer »

Undersköterska/Vårdbiträde

Ava Care hemtjänst, Utför hemtjänst, ledsagning och avlösning i ordinärt boende efter beslut från kommunens biståndshandläggare. Utöver detta erbjuder vi även hushållsnäratjänster till privata kunder.

Vi har ett flertal personer på Gotland som arbetar för att ge våra kunder bästa mjöliga omvårdnad och många nya kunder väljer oss därför söker vi nya medarbetare.

Vi söker nu två undersköterskor/vårdbiträde eller personer med erfarenhet av liknande arbete inom äldreomsorg, vilket gör att du som söker har god kännedom om omvårdnadsarbete. Det är önskvärt att Du är utbildad.

Du som söker ska vara lyhörd, ansvarstagande, respektfull, flexibel, positiv som kan ta egna initiativ och har ett professionellt förhållningssätt samt har förmågan att arbeta självständigt och i grupp.

Har du även körkort ser vi det som en stor fördel.

Kontakta gärna vår Konsultchef Amir Rashidi
Tel: 0760189693 så berättar vi mer om vår verksamhet.. läs mer »

Förvaltningsledare Stödsystem

På Svenska Spel får du jobba med att sprida glädje och spänning. Med spel som Lotto, Triss, Stryktipset och Vegas, samt på Casino Cosmopol, erbjuder vi några av Sveriges mest underhållande och bästa spelupplevelser. Hos oss får du ett meningsfullt och spännande jobb, där idrott, stadens utbud och Gotlands lugn alltid är nära.

Samtidigt som vi vill skapa Sveriges bästa spelupplevelser vill vi ta ett stort socialt ansvar. Därför hjälper vi till exempel våra kunder att hålla koll på och sätta gränser för sitt eget spelande, istället för att övertyga dem att spela mer. Vi sponsrar också svensk idrott på alla nivåer – från ungdom till elit. Om du blir en av oss på Sveriges marknadsledande spelbolag får du vara med och skapa framtidens sunda spelmarknad.

Är du en nyfiken, engagerad och driven Förvaltningsledare IT med stort kundfokus? Då är du kanske personen vi söker.

Du är en av flera Förvaltningsledare IT på Stödsystem och tillhör IT Drift. Vi har förvaltnings- och driftansvaret för Svenska Spels stödsystem. I dagsläget handlar det om ett 60-tal olika IT-system.

Som Förvaltningsledare IT ansvarar du för att leda och förvalta ett antal IT-system, jobba utifrån en av verksamheten prioriterad lista och agera uppdragledare för ett antal ändringar inom dina förvaltningsobjekt. Du sammankallar och driver arbetet med att analysera, planera, genomföra och återrapportera. I detta samarbetar du med beställare, leverantörer, utvecklare, testare och drifttekniker för att leverera enligt verksamhetens önskemål.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb och miljön präglas av laganda med många ambitiösa och engagerade medarbetare.

För att trivas hos oss bör du ha viljan att lära och utvecklas. Du har en god kundorientering och samarbets- och initiativförmåga även när tempot blir högt. Vi söker dig som har ett högt engagemang och är van att arbete självständigt. Du har även erfarenhet av att ha arbetat med någon form av uppdragsledning eller förvaltningsledning tidigare.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Visby.  Om du har frågor är du välkommen att vända dig till Maria Devallius, chef Stödsystem på telefon 010-120 33 52.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, då vi gör ett kontinuerligt urval, dock senast fredag den 30 september 2016. Välkommen med din ansökan!

Övrigt: Vi har gjort vårt medieval för annonsering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare och andra säljare av rekryteringstjänster... läs mer »

Lokalvårdare sökes

Vi söker lokalvårdare för tidsbegränsad anställning med tjänstgöring i Visby med omnejd. Anställningen gäller per omgående och i första hand tom 2016-12-31, dock med möjlighet till förlängning. Omfattningen är i dagsläget 20 timmar/vecka, men kan komma att utökas. Arbetsuppgifterna är yrkesmässig städning i huvudsak på arbetsplatser och offentliga miljöer, men även i privathem. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav samt körkort och tillgång till bil.

Presentation av oss, företaget samt en närmare beskrivning av arbetsuppgifterna får ni när vi ses.

Väl mött!
Lisa Tommiedotter & Johanna Tell.. läs mer »

Enhetschef inom digitalt kulturarv

Riksantikvarieämbetet är den myndighet i Sverige som ansvarar för frågor om kulturarvet och kulturmiljön. Här arbetar ca 220 personer som leder och stödjer det nationella arbetet med att bevara, använda och utveckla kulturarvet. Kulturarvet bidrar med långa tidsperspektiv i samhällsutvecklingen och berikar människors livsmiljöer. Vi är alla beroende av vårt förflutna för att förstå samtiden och framtiden.

Informationsavdelningen tillgängliggör och kommunicerar den kulturmiljöinformation som behövs för att bevara, använda och utveckla kulturarvet. Vi arbetar med öppna data och utgår från de möjligheter som nya medier och ny teknik ger. Vi förvaltar nationella register för kulturaravsinformation till exempel fornminnesregistret. Vi förvaltar även myndighetens varumärke. Avdelningen finns i Visby och har ungefär 50 anställda.

Till enheten för informationsutveckling med nio medarbetare söker vi nu en chef som vill utveckla det digitala samhällets informationsförsörjning. Från omvärldsanalys och principer för informationshantering till verksamhetsutveckling. Enheten ansvarar för att utveckla och förvalta en övergripande informationsmodell för kärnverksamhetens information. Enheten fångar även in, tolkar, sorterar och värderar i samverkan med IT-enheten behov av att ändra eller skapa nya IT-system.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som enhetschef ansvarar du för genomförandet av enhetens uppdrag. Genom att ta tillvara och utveckla medarbetarnas kompetens ska du leda, styra och utveckla verksamheten. Ditt ledarskap ska bidra till att myndighetens strategier genomförs och målen uppnås. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp som med utgångspunkt i ett helhetsperspektiv har ett gemensamt ansvar för att leda avdelningens verksamhet.

Du har intresset och förmågan att röra dig från vision och strategi till införande och förändringsarbete. Du vill utveckla hur digitaliseringen av samhället kan bidra till att göra kulturarvet tillgängligt för alla. Du är intresserad av samhällsfrågor och ser utmaningarna i en snabbt föränderlig omvärld. Du ser öppna data som en viktig samhällsresurs för att stärka Sverige som ledande inom IT.

Din kompetens

Du ska ha en akademisk examen och kunskap om samhällets digitalisering. Erfarenhet från kulturarvsområdet är önskvärd men inte nödvändig. Du har erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning. Du är serviceinriktad och har god strategisk analytisk förmåga.

Du ska ha väl vitsordade ledarskapserfarenheter. Som person är du trygg i dig själv och har en hög grad av personlig mognad, är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med din omgivning. Du är öppen för att lära nytt samt bidrar till att skapa en arbetsplats som präglas av öppenhet, samverkan och professionalism.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Visby. Myndigheten tillämpar tidsbegränsade chefsförordnanden.  

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 september 2016. Märk ansökan med diarienr: 2.9.1-04177-2016.

Vi tycker det är viktigt med mångfald på arbetsplatsen och ser gärna därför såväl manliga som kvinnliga sökande med varierande etnisk och kulturell bakgrund... läs mer »

Packning av grönsaker

Lantbrukare Urban Kotz söker personal för PACKNING AV GRÖNSAKER.

Lantbruket ligger i Vall, 15 km utanför Visby.

Arbetet kommer att pågå fram till årsskiftet 2016/2017.. läs mer »

SJUKSKÖTERSKOR till GOTLAND, BARNSjuksöterska sökes! Kort uppdrag!

Om oss

Nurse House är ett privatägt bemanningsföretag för vårdpersonal, främst för sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare. Vi är medlemmar i Bemanningsföretagen och är ett Auktoriserat bemanningsföretag. Vi som är dina kontaktpersoner heter Åsa Bjällander Örneborg och Kaarina Hatakka. Tillsammans har vi lång och gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen. Vårt motto har alltid varit att man ska ha roligt när man arbetar inom bemanning, för då blir det enkelt att lösa bemanningsproblem.

Vi har alltid fokus på att hitta den bästa möjliga lösningen till dig som arbetstagare. Hos oss kan du som anställd alltid känna dig både sedd och hörd. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med bemanning och vi vet hur vi kan göra arbetet roligt, flexibelt och lönsamt.
Vi betalar tjänstepension från timme ett. Lönen kan du få utbetald en eller två gånger i månaden, du väljer hur du vill ha det!
Vi är ett glad gäng sjuksköterskor och hoppas att du vill bli en av oss. Vi anordnar regelbundet After work utbildningar som HLR, lite fester och sammankomster.
Du kan enkelt nå oss för snabba frågor via chattfunktin på vår hemsida; nursehouse.se
Vi hörs!

Om företaget

Barnsjuksöterska eller ssk med erfarenhet av arbete på barn- och ungdomsavdelning. dessa tider gäller för närvarande: Dag 17/9,18/9.samt Natt 23, 24, 27,,28,29,/9 . Journalsystem Take Care. Trevligt arbetsplats! Vi ordnar boende och resa åt Dig. Gotland på hösten är mycket vackert!

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutvårdsavdelning för barn.

Din profil

Leg sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård med barnoch avdelningsarbete. Dokumentation i Take Care. Du ska vara trygg i din yrkesroll och naturligtvis är du glad och nyfiken sjuksköterska!.. läs mer »

Specialistläkare utbildningsvårdcentral

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Utbildningsenheten på vårdcentralen Visby Norr ska fungera som ett nav för utbildning av specialister i allmänmedicin på Gotland. Målsättningen är att alla vårdcentralen i egen regi på Gotland inom några år ska vara fullt bemannade med ST-läkare och specialister i allmänmedicin. Utbildningsenheten på vårdcentralen Visby norr startar försommaren 2016 och beräknas vara i gång fullt ut hösten 2016.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu ligger vi i startgroparna inför en satsning inom den gotländska primärvården. Vi vill bygga en utbildningsenhet i form av en utbildningsvårdcentral på Visby Norr – där vardagen är kantad av utbildning, utveckling och arbetsglädje. Målet med utbildningsvårdcentralen är att regionens samtliga vårdcentraler, genom våra ST-läkare och handledare, ska bygga en stark och välbemannad primärvård.

I samband med att vi startar upp vår nya utbildningsvårdcentral söker vi nu dig som är intresserad av att vara med att arbeta med ett spännande uppdrag som handledare för ST-läkarna. Tyngdpunkten i uppdraget är handledning, viss del av uppdraget kommer också bestå utav kliniskt arbete på vårdcentralen och möjlighet till egen forskning finns.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin samt har en handledarutbildning. Erfarenhet av handledning ser vi som meriterande.

För att lyckas med uppdraget ser vi att du brinner för handledning, utvecklingsfrågor och kunskapsutbyte. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du ser vikten av samarbete samt främjar nytänk bland kollegor och ST-läkare. Att ha drivit utvecklingsfrågor och förändringsarbete ser vi som meriterande.

Löpande urval och intervjuer tillämpas i rekryteringen.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Elevassistent

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2000 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Romaskolan är en väl fungerande skola för elever mellan 6 och 16 år. Vi arbetar för att skapa en trygg miljö där eleverna ges möjlighet att nå så höga resultat som möjligt. Som medarbetare hos oss arbetar du med pedagogisk utveckling och stimulerande inlärning.

ARBETSUPPGIFTER
Som elev/lärarassistent arbetar du både i klass och på fritids. Du samarbetar med undervisande lärare så att eleverna blir trygga och kan fokusera på sina uppgifter. Du har mycket kontakt med föräldrar, du är många gånger vårt ansikte utåt.

KVALIFIKATIONER
Utbildning som elevassistent. God förmåga att kunna samarbeta och att flexibelt hantera olika situationer.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Pizzabagare sökes!

Restaurang Lilla Elefanten är belägen strax utanför ringmuren. Vi serverar pizza och a la carte och har även take away.


Vi söker en pizzabagare för anställning på heltid.

Vi söker dig som kan hålla ett högt tempo och ta egna initiativ. Du ska vara stresstålig och kunna ha ett bra samarbete med andra på arbetsplatsen.

Du ska ha erfarenhet från pizzabranschen.


Rekrytering sker löpande.
Anställning med start omgående... läs mer »

Kock sökes!

Restaurang Lilla Elefanten är belägen strax utanför ringmuren. Vi serverar pizza och a la carte och har även take away.

Vi söker en kock för anställning på heltid.

Du ska ha erfarenhet av matlagning i restaurangkök, vara stresstålig och bra på att samarbeta samt kunna lägga i en extra växel när det behövs!

Har du erfarenhet från pizza-branschen ses detta som en merit!

Arbetstiderna är varierande. Arbetspassen kan ligga dagtid, kvällstid och helger.
Rekrytering sker löpande.
Anställning med start omgående!.. läs mer »

Administratör/kontorsvärd

Kommunals a-kassa har mer än 560 000 medlemmar som arbetar i över hundra yrken. 80 % av medlemmarna är kvinnor. A-kassan har 7 kontor varav ett är huvudkontor. Kontoret i Visby har 30 medarbetare i en rad olika funktioner. Vi arbetar i team och vägledande för allt arbete är vår vision och värdegrund.

Söker du ett omväxlande arbete med ett brett arbetsinnehåll och gillar att ha många bollar i luften? Då är du välkommen att söka till Kommunals a-kassa, kontoret i Visby Du kommer att stödja enhetschefen och teamen med administrativt arbete och ha en aktiv roll i utvecklingen av vår verksamhet. Du ansvarar för verksamhetsstöd som exempelvis bokningar av lokaler och utrustning samt övrigt praktiskt arbete i samband med såväl interna som nationella möten, seminarier och kurser. I arbetsuppgifterna ingår också att ansvara för rese- och hotellbokning och att arbeta med information på avdelningens intranätsida. Viss ekonomisk redovisning och personal-administration ingår, liksom arbete med leverantörsfakturor, posthantering och inköp. Du har kontakter med leverantörer, fastighetsskötare och andra samarbetspartners. Du ansvarar även för kök och konferenslokaler.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter och är van att ha överblick. Du är handlingskraftig och trivs i en organisation som är i ständig utveckling för medlemmarnas bästa. Du är noggrann, har hög integritet och servicekänsla samt förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska, goda kunskaper i engelska och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska god erfarenhet av arbete med MS-Office (Word, Excel och Powerpoint). Har du kunskaper om kollektivavtal, erfarenhet av att arbeta i tid- och lönesystemet Palasso eller i affärssystemet Visma är det meriterande. Tjänsten kan delvis utformas efter dina personliga kvalifikationer... läs mer »

Diskare

Restaurang Amarillo söker en diskare. Jobbet avser fredags
och lördagskvällar.

Du ska vara positiv, stresstålig och ha lätt för att jobba i lag... läs mer »

Servitris / Servitör

Amarillo är belägen i centrala Visby
Vi gillar smaker från alla världens hörn och vårt koncept är mellanrätter.
Amarillo är även en oas för alla öl-älskare. Vi har ett stort utbud av hantverksöl.
Vårt mål är att alltid ge gästen den bästa upplevelsen när det gäller mat, dryck och service.

Vi söker dig som är positiv person och älskar att ge service till dina gäster.
Har lätt för att jobba i lag, är stresstålig och har glimten i ögat.
Vi önskar att du har ett ölintresse, som sträcker sig längre än en stor stark.

Arbetet avser i första hand helger, men även veckodagar förekommer.
För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter till heltidstjänst.

Några års erfarenhet är så klart ett plus... läs mer »

Serveringspersonal till Lilla Elefanten

Restaurang Lilla Elefanten är belägen strax utanför ringmuren. Vi serverar pizza och a la carte och har även take away.

Vi söker nu serveringspersonal för tillsvidareanställning med start omgående.

VI SÖKER DIG SOM:
är driven och stresstålig
har en pigg och glad framtoning
är serviceinriktad
kan lägga i en extra växel när det behövs
inte är rädd för att ta för sig
kan ha många bollar i luften samtidigt
sätter gästen främst


Du som söker får gärna ha erfarenhet av arbete i restaurang eller annan typ av försäljning. Kassavana är också ett plus!

Det viktigaste är dock att du är en glad, trevlig och utåtriktad person som inte har några svårigheter med att möta nya situationer samt sätter största fokus på gästens upplevelse hos oss!


Rekrytering sker löpande.
Anställning med start omgående!.. läs mer »

Verksamhetscontroller

Riksutställningars uppdrag från regering och riksdag, är att främja utveckling och samverkan bland museer och andra utställare. Vi jobbar projektbaserat och samarbetar med alla typer av aktörer, med utgångspunkt från våra samarbetsparters behov. Vi samlar och bygger kunskap från global omvärldsbevakning, analyser och tester av nya tekniker och metoder. Kunskaper och erfarenheter delas och förmedlas exempelvis genom rådgivning, utbildningar, konferenser, poddar och nyhetsbrev. Några av museisektorns centrala behov idag rör bland annat utvecklingen av museers roll och funktion i samhället. I praktiken innebär det, att vi bland annat med hjälp av ny funktionell teknik, stödjer museer i att skapa flexibla utställningar för morgondagen och att vi genom förmedling av kunskap och erfarenheter försöker främja museers arbete med att vara arenor för integration och social sammanhållning. I vår verksamhet prioriterar vi även barn och ungdomar och samtidskonstens utveckling och tillgänglighet.

Syfte med befattningen Riksutställningar har ett uppdrag och ett arbetssätt som innebär att merparten av verksamheten bedrivs i projektform, det vill säga uppgifter som, förutom att de är tidsbegränsade och har begränsade resurser, karakteriseras av exempelvis nya arbetssätt, framtagande av en ny produkt eller lösning, nya leveranskanaler samt unika och avgränsade mål. Projekten har till skillnad från linjen också en för uppgiften tillfällig, skräddarsydd och tvärfunktionell organisation som kan bestå av kompetenser från samtliga enheter. Syftet med funktionen är att skapa förutsättningar för att samtliga projekt levererar gentemot uppsatta mål, enligt plan och policy samt i enlighet med verksamhetens prioriteringar. Viktigaste arbetsuppgifter Som Verksamhetscontroller arbetar du med projektuppföljning och projektutvärdering där du i samråd med projekt- ledare, assistenter, -koordinatorer och enhetschefer samt andra ämnes- eller områdesansvariga tar fram mätetal och verktyg för kvantivativ och kvalitativ uppföljning och utvärdering samt fungerar som operativt stöd i genomförandet av dessa enligt en befintlig projektmodell. Arbetet innebär även att du utifrån myndighetens uppdrag och av regeringen eller myndighetens egna angivna prioriteringar föreslår hur mål för olika teman och enskilda projekt kan formuleras, följas upp och säkerställas genom avstämningar och utvärderingar. Verksamhetscontrollern medverkar till att ta fram förslag på nya arbetssätt och verktyg för en effektiv organisation I tjänsten ingår att följa upp vilka myndighetens aktuella samarbetsparter är. Det ingår även i tjänsten att upprätthålla och skapa nya kontakter inom sektorn och delta i samt medverka på kurser, konferenser och seminarier som tar upp sektorns framtida utmaningar. Du kan även utföra externa uppdrag åt aktörer inom myndighetens sektor. Det kan vara beställda utvärderingar eller konsultation om hur verksamheten kan drivas, både i linjen eller i projekt/ utställningsproduktion. Du samordnar arbetet med ett team med myndighetens projektledare, projektkoordinatorer och projektassistenter för att skapa nya och uppdatera gemensamma riktlinjer och arbetssätt. Teamet är hemmahörande i andra enheter på myndigheten men träffas regelbundet med dig som samordnare. Du ansvarar för samordningen och uppföljningen av myndighetens årsredovisning och är aktiv i verksamhetsplaneringen. Du har ett planeringsansvar som innebär att med jämna intervaller redovisa en årsöversikt med aktiva och kommande projekt samt en överskådlig bild av hur personalresurserna används terminsvis. Du rapporterar löpande till ledningen om hur organisationens projekt ligger i förhållande till beslutade mål, prioriteringar och planer. Riksutställningar är en projektdriven organisation där samtliga tjänster vid behov innefattar rollen som projektledare. Anställningen är en visstidsanställning. Verksamhetscontrollern rapporterar till Generaldirektören.

Teoretisk utbildning, Fil kand. inom samhällsvetenskap, humaniora eller annat relevant område. Minst 3 års praktisk erfarenhet av arbete med uppföljning och utvärdering av projekt. Erfarenhet av arbete med uppföljning och utvärdering inom kultursektorn är meriterande. Alla våra medarbetare förväntas även bejaka och följa våra riktlinjer rörande Jämställdhet, Arbetsmiljö, Mångfald, Miljö och Tillgänglighet... läs mer »