Layoutelement

text bild karta   info, a-ö
Illustration
Hem

Boende
Företag
Annonser

Kartor - bad
Information

Guide Gotland
Bra att veta
Nyheter

Historia
Fakta
Socknar

Kultur
Natur

Nöje/göra
Utflykter

Fårö
Visby ringmur
Visby ruiner

Vykort

Bilder
Uppdaterat/nytt
Kommentarer
Först, störst

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Tandhygienist

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandvårdshuset i Hemse
Vi är en liten och familjär tandvårdsklinik i hjärtat av Hemse på södra Gotland. Vi som arbetar där nu är en tandläkare, 2 hygienister och 3 tandsköterskor. En av hygienisterna flyttar nu till Visby och därför söker vi en ersättare till henne.

Arbetsuppgifter
Arbetet är självständigt med tyngdpunkt på undersökningar, information-instruktion i munhälsofrågor samt ev, om det passar dig, operationsassistans.

Kvalifikationer
Leg tandhygienist.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är glad, flexibel och positiv... läs mer »»»

Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet.
Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Magnus Eriksson
Tandvårdshuset i Hemse består idag av en tandläkare, två hygienister och tre sköterskor. En av dem är gravid och beräknas påbörja sin grav-ledighet i januari 2015.

Arbetsuppgifter
Assistans av tdl, steril och receptionstjänst mm.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning eller vana vid tandskötersarbete.

Personliga egenskaper
Glad och öppen för nya utmaningar... läs mer »»»

Prime söker sjuksköterska till Gotland för ortopedi/strokeavdelning

Vi söker nu ett flertal sjuksköterskor till ortopedi/stroke-avdelning hos vår kund på Gotland.

Uppdraget är under oktober månad blandade dagar och tider mellan antingen 7-16 eller 13-21.30.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom ovanstående avdelningar.

Vem är du?

Du har tidigare erfarenhet från ortopedisk och eller stroke-avdelning.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Vi erbjuder veckolön och friskvårdsbidrag.

Passar du in på den ovanstående profilen så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi enbart tar emot ansökningar via vår webbplats.

Företagsbeskrivning

Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se.. läs mer »»»

Biträdande rektor

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Klinte/Sanda skolområde är ett område med ca 330 elever fördelat på Klinteskolan F-9, Sandaskola F-5 samt fritidshem och särskild undervisningsgrupp inom NPF-området. Hos oss arbetar ca 65 personer.

ARBETSUPPGIFTER
I nära samarbete med rektor har du uppdraget att leda och utveckla vårt skolområde. Du har ett delegerat personalansvar för ca 30 personer och i ditt ansvar ingår både medarbetar- och lönesamtal.

Du ansvarar för planerings- och uppföljningsarbete, ekonomi och budget, tjänsteplanering och verksamhetsanalys. Utöver detta har du ett eget elevhälsoteam som du leder.

Du kommer både att arbeta självständigt och i nära samarbete med rektor, övrig personal och våra elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig lärare. Utöver detta har du någon form av ledarskapsutbildning och grundläggande ekonomiska kunskaper. Erfarenhet av ledarskap ser vi som meriterande, liksom kunskap inom NPF och erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov. Du har goda kunskaper i svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Som ledare hos oss är det viktigt att representera skolområdet i olika sammanhang och du är bekväm i att tala inför stora grupper. Du har förmåga att skapa förtroende och har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Du kan ta vara på kreativa idéer och lösa både konflikter och problem, men är även en god lyssnare som kan förklara vägval och konsekvenser på ett bra sätt. Du har god pedagogisk förmåga och är självgående i rollen som ledare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

SJUKSKÖTERSKOR ORTOPED/STROKEAVD GOTLAND V.40-44

Vi söker nu två sjuksköterskor till Ortoped-/Strokeavdelning på Gotland hela oktober. Schemarad 50-100 % Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Meriterande med erfarenhet från arbete på vårdavdelning och vård av ortoped- och strokepatienter.

Vi erbjuder:
-Goda anställningsvillkor
-Bra lön
-Friskvårdsbidrag
-Utbildningskvällar
-En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

OM OSS:
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke... läs mer »»»

Teamchef/Officiell veterinär

till enheten för Norra och Mellersta Sverige, team Gotland.
Placering: Visby

En nytänkande livsmedelskontroll
Globala livsmedelskedjor, nya matvanor, befolkningsökning och klimatförändring. Kända och okända risker måste hanteras när hoten mot folkhälsan ökar. Livsmedelsverket satsar på att öka kunskapen och effektiviteten i kontrollen, arbeta mer metodiskt, uppsökande och analyserande. Att bli mer nytänkande.

Det kan vara du
Det är erfarenheten och initiativkraften hos Livsmedelsverkets medarbetare som gör oss till den nytänkande kontrollmyndighet vi behöver vara. Och du kan vara en av dem. Här är du med och utvecklar livsmedelskontrollen och bidrar med dina kunskaper, erfarenheter och idéer. Du finns i en lärande organisation som ökar din kompetens och ditt självförtroende.

Du ingår i team Gotland som ansvarar för Livsmedelsverkets kontroller på Gotland. Som teamchef ansvarar du för bemanning, budget, verksamhetsplanering och uppföljning av ditt team. Du tar även ansvar för teamets arbetsmiljö. Du ingår i enhetens ledningsgrupp, har medarbetarsamtal och är delaktig vid lönesättning.

Utöver arbetsledningen arbetar du med frågor kring livsmedelssäkerhet, djurskydd, smittskydd och redlighet. Du utför inspektioner och revisioner på olika typer av livsmedelsanläggningar samt kontroller vid slakt. Resor i samband med kontrolluppdrag och möten ingår i tjänsten.

Dina kvalifikationer
Utöver ditt intresse för folk- och djurhälsa, har du svensk veterinärlegitimation och några års erfarenhet inom yrket. Erfarenhet av myndighetsarbete, arbetsledning, livsmedelskontroll är meriterande.

Du måste tala och skriva flytande svenska. Du ska förstå engelska väl. Du behöver tycka om att möta och prata med människor. Vi vill att du kan arbeta självständigt, samtidigt är det tillsammans med ditt team som du utvecklas och lyckas. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Upplysningar
Du är välkommen att kontakta enhetschef Martin Lindblom, 0709-24 55 72. Representant för SACO (AVF) är Laszlo Lak, tel 0706-08 53 19 och för ST Stefan Svensson tel 0709- 24 56 46
6 månaders provanställning kommer att tillämpas. Stationeringsort är Visby.

Ansökan
Välkommen med Din ansökan, märkt med dnr 2014/28586 senast den 28 september 2014 via e-post: livsmedelsverket@slv.se eller till adress: Livsmedelsverket, Box 622, 75126 Uppsala.


Livsmedelsverket är den statliga centrala myndigheten för frågor som gäller livsmedel inklusive dricksvatten. Livsmedelsverket ska i konsumenternas intresse verka för säkra livsmedel, redlighet i livsmedelshanteringen och bra matvanor. På Livsmedelsverket arbetar 530 personer. Livsmedelsverket har som mål att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Se även www.livsmedelsverket.se.. läs mer »»»

SJUKSÖTERSKA TILL VÅRDCENTRAL, GOTLAND V.39-01

Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska till Vårdcentral på Gotland, omgående till och med v. 01. Schemarad 50-100 %. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Meriterande med vidareutbildning till distriktssköterska och erfarenhet från arbete på vårdcentral.

Vi erbjuder:
-Goda anställningsvillkor
-Bra lön
-Friskvårdsbidrag
-Utbildningskvällar
-En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper oss att rekrytera in sjuksköterskor

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

OM OSS:
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke... läs mer »»»

Teknisk projektledare som vill utveckla samhället

Riksantikvarieämbetet är en av Sveriges äldsta myndigheter med cirka 400 medarbetare, som har ansvar för frågor som rör kulturmiljö och kulturarv. Vår uppgift är att stimulera, vara pådrivande och samlande i kulturarvsarbetet och verkar för att kulturmiljön bevaras brukas och utvecklas. Myndighetens verksamhet innefattar olika typer av insatser till skydd för kulturarvet, med kunskapsbyggnad och kunskapsförmedling, vård och konservering, myndighetsarbete och arkeologisk uppdragsverksamhet som viktiga beståndsdelar. Myndigheten präglas av samverkan och öppenhet mellan de olika verksamhetsområdena för att nå bästa resultat. Riksantikvarieämbetet strävar efter att vara i framkant inom vårt område gällande allt från konserveringsteknik till informationssystem och tillgänglighet.

Informationsavdelningen skapar värde genom att förädla kulturarvsinformation. Avdelningen utvecklar och samordnar myndighetens kommunikation och varumärkesarbete. Vi försörjer externa och interna användare med kulturmiljöinformation och infrastruktur för kulturarvsinformation. Vi samordnar förvaltning och utveckling av myndighetens verksamhetssystem. Mycket av den information vi hanterar är geografisk.
Enheten för informationssystem söker nu en teknisk projektledare inom vårt arbete med att utveckla informationssystem för kulturarvsinformation. Vissa av projekten/uppdragen initieras via förändringsprogrammet DAP, där DAP står för digital arkeologisk process.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att leda projekt med teknisk inriktning inom IT/IS-området, som tex.
Övergripande kravhantering, kravanalys och genomförande av proof-of-concept
Konsekvensanalys av handlingsvägar vid nya systeminföranden
Framtagande av underlag för upphandlingar
Förvaltningsprojekt inom systemförvaltning
Tekniska plattformsbyten inom IT-infrastruktur


KVALIFIKATIONER
Du gillar att leda en grupp men även att arbeta på egen hand. Du tar gärna ansvar och kan fokusera på aktuellt uppdrag utan att släppa förmågan att se till helheten. Du är bra på att lyssna och har god förmåga att skapa goda relationer och förtroende inom både verksamhet och IT.

Du är tydlig och pedagogisk i din kommunikation och har en pragmatisk inställning vid problemlösning. Du klarar att hantera både tydliga formella och lite otydliga målsökande uppdrag.
Vi ser helst att du har en akademisk utbildning inom data- eller systemvetenskapligt program
eller har minst fem års erfarenhet av projektledning eller teamledning. Är du certifierad projektledare ses detta som ett plus.
Erfarenheter som vi ser som extra värdefulla är projektledning som innefattat hela systemutvecklingsprocessen; krav-/riskhantering, analys, implementation, test och release. Vi ser gärna att du är insatt i ramverk PM3 och ITIL.

Har du även erfarenhet inom geografisk informationsteknik och OGC-standarder eller den semantiska webben så är det meriterande.


ÖVRIGT
Anställningen är visstidanställning fram till 31 aug 2015 med möjlighet till förlängning.
Tjänsten är placerad i Visby... läs mer »»»

Lärare åk 1-6

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Fole skola är en skola belägen två mil nordost om Visby längs med vägen mot Slite. Skolan hör till Fole/Stenkyrka skolområde. Skolan har idag ca 115 elever i åk F-6 samt ett fritidshem med ca 60 inskrivna elever. Vi samarbetar med förskolorna i området där den en av förskolorna, Klangstenen, ligger i samma byggnad. Skolan, som har en stor och väldisponerad skolgård, är belägen med fantastisk natur in på knuten som utnyttjas i den dagliga verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta och undervisa i åk 1-4. Här kommer du att ha ett delat mentorskap i åk 4 med de arbetsuppgifter som kommer med detta. Du kommer till största delen att undervisa i matematik, NO och engelska men även i svenska, bild, musik och teknik.

KVALIFIKATIONER
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har förmågan och viljan att tänka nytt, som ser och tar tillvara på möjligheter att utveckla och utvecklas i en skola i förändring. Du är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du kan arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan men eftersom vi arbetar i arbetslag är det viktigt att du också kan samarbeta ämnesintegrerat i samarbete med övriga kollegor. Du som söker är behörig i att undervisa i alla fall några av ovan nämnda ämnen i åk 1-6. Bifoga legitimation med din ansökan.

ÖVRIGT
Vi kommer under ansökningstiden fortlöpande att gå igenom alla ansökningar och påbörja urvalet av kandidater som går vidare till intervju.

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Sjuksköterska, vill du möta hösten i Visby och samtidigt göra en insats?

Arbetsbeskrivning

Vi söker en sjuksköterska för ett kortare uppdrag under oktober månad på en ortoped- och strokeavdelning. Du kommer att ansvara för vård, göra observation och behandling av dina patienter. Är delaktig i vårdplanering.Du har kontakt med anhöriga och andra vårdgivare.
Arbetet är givande med varierande arbetsuppgifter.

Om du kommer från annan ort hjälper vi dig med boende och resor.

Vem är du?

Du är legitimerad sjuksköterska med ett par års erfarenhet av arbete på vårdavdelning gärna med patienter inom ortopedi och stroke.
Vi tror att nedan egenskaper beskriver dig:
Du är trygg i din yrkesroll och har en bred medicinsk kompetens. Du arbetar gärna i team, men kan även arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan snabbt sätta dig in nya arbetsuppgifter. Då rekryteringen sker löpande kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss

PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar och nätter.

2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag.
PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt driva hela verksamheter.

PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega... läs mer »»»

Förskollärare

Förskolan Positivet söker förskollärare.Tjänsten är på 90% och det är ett vikariat med start 7/1-15 och sträcker sig året ut.

God möjlighet till förlängning finnes.

Vi har 24 barn i två våningsplan mitt i Wisby innerstad.

Kunskap och erfarenhet kring Reggio Emilia är en merit men inget krav.

Maila in din ansökan till oss. Intervjuer sker löpande... läs mer »»»

Djupvik Hotell söker servitris för helgjobb

Djupvik Hotel, on beautiful Gotland, is the perfect place for travellers and guests who want a special holiday, a romantic escape or a tranquil hideaway. It's the perfect location for relaxing, enjoying a delicious lunch, a refreshing drink or a delightful dinner. It's also the perfect venue for holding a mini-conference or meeting for business at hand.

Vi söker nu omgående en servitris för helgjobb.
Erfarenhet krävs... läs mer »»»

Säljledare - Personlig försäljning till Stadium Visby

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Din roll
Som säljledare med ansvar för den personliga försäljningen har du en nyckelroll i butiken och är en viktig förebild för övriga medarbetare. Du hjälper butikschefen att nå uppsatta försäljningsmål genom att jobba mycket tight ihop med övrig personal i butiken och coacha i försäljning. Du kommer själv ansvara för och arbeta aktivt med kundmöten och utbilda övriga medarbetare i den personliga försäljningen. I din roll kommer du planera och driva lokala säljtävlingar samt ha ett ansvar för att alla i butiken är uppdaterade på kampanjer, aktiviteter och håller aktuella deadlines. Som säljledare ingår du också i butikens ledningsgrupp och har ett övergripande ansvar för butiken när butikschefen inte är på plats.
Din profil
Vi ser att du som söker har jobbat i en ledande befattning inom detaljhandeln eller liknande tidigare. Erfarenhet av försäljning är ett krav och det är viktigt att du förstår vad det innebär att driva butik mot uppsatta mål. För att trivas hos oss bör du vara strukturerad i ditt arbetssätt, ha en känsla för service, duktig på att driva försäljning och älska att jobba med människor. I din roll blir du både en coach och en inspiratör för dina medarbetare.
Placeringsort
Visby
Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 2014-10-01 eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på http://karriar.stadium.se
Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 40 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida: http://karriar.stadium.se/
Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg.
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2014-08-31. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!.. läs mer »»»

Tandsköterska, administratör

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Mun- och Käkcentrum är Folktandvården på Gotlands specialistcentrum med ansvar även för kompetensutveckling inom tandvården. Den kliniska tandvården omfattar käkkirurgi, specialiserad barn- och ungdomstandvård, sjukhustandvård och rehabilitering av vuxna inom protetik, endodonti, bettfysiologi och parodontologi.

De administrativa uppgifterna har lika stor spännvidd och förutsätter att du är flexibel och en lagarbetare!

ARBETSUPPGIFTER
Receptionsarbete med patient- och anhörigkontakt, i telefon och genom e-post.
Klinikadministration med patientregistrering, kontakter med Försäkringskassan och ekonomifunktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är tandsköterska och som vill arbeta patientnära med receptions- och administrationsarbete.
Erfarenhet av administration är meriterande.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Arbetsledare

Arbetsledare
Är du en erfaren arbetsledare inom entreprenadbranschen? Eller är du beredd på nästa steg i din karriär?

Då är du kanske vår nya arbetsledare inom mark och anläggning. På plats kommer du att sköta den dagliga operativa verksamheten för ca 10 anställda. Vi är det personliga, engagerade och framgångrika företaget. Just nu står vi inför en expansion med bland annat nya lokaler. Varmt välkommen!

Kvalifikationer:

Du är en erfaren arbetsledare från bygg eller anläggningsbranschen

Du har en ledarprofil som är rak och tydlig och har en hög intigritet.

Du är strukturerad och en god organisatör.

Vi erbjuder ett roligt jobb med stora möjligheter att påverka i ett växande företag.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB. Anställning direkt i vårt kundföretag.

Ort: Gotland

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2014-09-28

För information: Rekryteringskonsult Annika Lundberg, 073 343 45 24... läs mer »»»

Sjuksköterskor

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Är du sjuksköterska och vill jobba på Gotland?

Vi söker dig med friska idéer och med en önskan om att vidareutveckla både sig själva och din arbetsplats.

Just nu har vi behov av grundutbildade sjuksköterskor till vårdavdelningar bla medicin, kirurg, ortoped samt psykiatrin, både dag och nattjänster, hel- och deltid.

Region Gotland ansvarar för all akutsjukvård, primärvård och tandvård på ön. Tack vare vårt unika ö-läge har vi speciella krav på kunskap, teknisk utrustning och flexibilitet inom sjukvården.

Är du intresserad så är du välkommen att ta kontakt med respektive enhetschef för mer information

Kirurgavdelningen, Åsa Bendelin enhetschef, asa.bendelin@gotland.se tfn 0498-26 81 78

Medicinavdelningen, Birgit Offermans enhetschef, birgit.offermans@gotland.se tfn 0498-26 85 99

Ortopedavdelningen, Carina Bucht enhetschef, carina.bucht@gotland.se tfn 0498-20 41 04

Psykiatrin, Tove Törnqvist enhetschef, tove.tornqvist@gotland.se tfn 0498-26 89 45

KVALIFIKATIONER
Leg sjuksköterska.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Platschef

Platschef
Har du lång och gedigen erfarenhet av att göra goda affärer inom entreprenadbranschen? Är du skicklig och erfaren på anbudskalkylering och projektledning?

Vi söker dig som vill leda och utveckla vår verksamhet!

Du kommer att ansvara för hela projekten från kalkylering till kontrakt och därefter planering och genomförande. Du är även ansvarig för kvalité, arbetsmiljö, ekonomi och tidsplanering.

Tjänsten är nyinrättad och du kommer få stor frihet att forma den enligt din erfarenhet. Vi erbjuder ett roligt, fritt och ansvarsfullt arbete i ett växande företag. Varmt välkommen!

Kvalifikationer:

Du har en ingenjörsutbildning gärna inom anläggning.

Du har erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen i arbetsledande position.

Du har lång erfarenhet av anbudskalkylering och projektledning.

God datavana.

Som person är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB. Rekryteras direkt till vårt kundföretag.

Ort: Gotland

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2014-09-28

För information: Rekryteringskonsult Annika Lundberg, 073 343 45 24.. läs mer »»»

Meny nyheter (klicka)
Annonser kultur
Annonser boende

Strandbacka Stugby

Strandbacka Stugby
Stugbyn vid norra del av den populäraste
stranden. 4–10 bäddar med dusch, WC, kök, kabel-TV och trådlöst internet.

Ihrebaden

Ihrebaden
Restaurang, vandrarhem och utebar vid den sköna
Ihreviken. En fantastisk plats för bad och avkoppling.