Layoutelement

text bild karta   info, a-ö

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Sjuksköterska till psykiatriklinik

Om oss

För kunds räkning söker vi nu en sjuksköterska till psykiatrikliniken i Visby. Dagar/kvällar och nätter, heltid. Omgående till årsskiftet. Stor möjlighet att påverka schema.

Vi hjälper till att ordna boende och resa vid behov.

Om företaget

Vi på Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och övrig vårdpersonal i Sverige och Norge.
Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000, tidigare under namnet Xtra Care och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har tecknade kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta innebär en trygghet för dig som medarbetare. Centric Care har lång erfarenhet av bemanning i sjukvården och behöver just din yrkeskompetens. Vi kan erbjuda dig goda villkor och varierande uppdrag över hela landet, både kort- och långsiktiga uppdrag. Våra kunder är landsting, kommuner och privata vårdgivare. Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo.
Vi erbjuder
- Konkurrenskraftiga löner
- Löneutbetalningar 2 gånger i månaden
- En egen kontaktperson
- Träningskort med rabatt på Nordic Wellness
- Konsultträffar
- Uppdrag i både Sverige och Norge

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på psykiatrisk avdelning.

Din profil

Psykiatrisjuksköterska alt leg sjuksköterska med erfarenhet från arbete på psykiatriavdelning.
Minst två års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av journalsystemet Take Care är meriterande men inget krav.

Varmt välkommen med din ansökan även om du inte kan arbeta hela perioden!.. läs mer »»»

Försäkringshandläggare

Försäkringskassans vision är ett samhälle där människor känner trygghet om livet tar en ny vändning.

Försäkringskassan ansvarar för en stor del av de offentliga trygghetssystemen i Sverige som ger ekonomiskt skydd för familjer och barn, för personer med funktionsnedsättning samt vid sjukdom och arbetsskada. Vi är cirka 13 000 medarbetare på kontor i hela landet.

Vi behöver dig som vill arbeta utifrån vår vision och verksamhetsidé - alltid med engagemang för kundens situation och god kunskap om socialförsäkringen. Vi söker dig som har integritet, vill vara delaktig och alltid göra ditt bästa. Du är en god kollega som samarbetar med andra.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som spelar en viktig roll i människors liv.

Läs mer om vision och verksamhetsidé och om Försäkringskassan som arbetsgivare www.forsakringskassan.se/omfk och www.forsakringskassan.se/jobbahososs

Vi söker Försäkringshandläggare till utlandsverksamheten vid Nationellt försäkringscenter Visby

Ansvar och arbetsuppgifter
Som försäkringshandläggare har du ett viktigt uppdrag: att hjälpa våra kunder så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid. Du ger kunderna förutsättningar att ha överblick och känna trygghet i alla kontakter med Försäkringskassan. Varje kund har en situation som är unik och behöver mötas utifrån sina specifika behov. I arbetet ansvarar du för att göra utredningar utifrån gällande regelverk. Du beräknar ersättningar och fattar i förekommande fall beslut om ersättning. 

Som försäkringshandläggare utland möter du kunder, myndighetspersoner och andra aktörer från hela världen med många olika kulturella bakgrunder. Kunderna kan vara i situationer som är ovanliga utifrån ett svenskt perspektiv. Utländska myndighetspersoner kan agera utifrån ett regelverk och en förvaltningskultur som skiljer sig från vår. Du kan också möta andra länders expertkompetenser inom bl. a medicin och juridik. Internationell lagstiftning är central i ditt arbete Du behöver anpassa ditt bemötande till olika behov och kulturella förutsättningar. Du kommer ofta möta andra språk i både tal och skrift. Kontakterna med både kunder och andra aktörer sker via telefon och skriftligt.

Vi söker dig som


• har slutbetyg från gymnasiet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan bedömas likvärdiga
• är serviceorienterad
• har ett systematiskt och noggrant arbetssätt
• är stabil och kan behålla energin även i belastade situationer
• har god kommunikativ förmåga
• har datorvana
• har mycket goda kunskaper i engelska

 Det är meriterande om du: 


• har arbetat med handläggning och fattat beslut som påverkar individer, gärna på en myndighet
• har goda kunskaper i ytterligare språk förutom svenska och engelska

 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
Fem tjänster, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska tester komma att användas som en del i urvalsarbetet.

Om du har frågor, kontakta
Rekryterande chef: Fredrik Dahlby, tel. 010-112 07 67 (för frågor om tjänsten). HR-specialist: Victoria Waltenberg, tel. 010-116 11 55 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Mathias Eldnor, tel. 010-112 04 13. Saco-S: Erik Bjärnebrand, tel. 010-112 05 45. Seko: Ann-Charlotte Pagden, tel. 010-113 70 65.  

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 19 oktober 2014 märkt med diarienummer 045161-2014. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.


Försäkringskassan arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering... läs mer »»»

Kvinna på Gotland söker personlig assistent

Jag är en 35-årig kvinna från Visby. Jag bor i min lägenhet tillsammans med min katt. Då jag har fysiska funktionsnedsättningar använder jag mig av personlig assistans.

Dagtid studerar jag på Kom Vux och tränar på gym, så en del av ditt arbete är att följa med mig till skola och gym och assistera mig där. JAG, Unga Funkisar, RBU och RFSU är olika organisationer som jag är aktiv inom och då behöver jag självklart också din assistans. Jag har ett stort intresse av musik och gillar att gå på konserter. Mycket av min lediga tid använder jag till att blogga.

Nu söker jag en personlig assistent för vikariat till 2016. Du som söker är öppen, flexibel och tycker om nya idéer. Har du erfarenhet från personlig assistans eller inom vård och omsorg är det ett plus. Personlig lämplighet är dock avgörande.

Du kan följa med mig på resor och kurser till exempelvis Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten här: http://w1.jag.se/14823259.. läs mer »»»

Platschef

Platschef
Har du lång och gedigen erfarenhet av att göra goda affärer inom entreprenadbranschen? Är du skicklig och erfaren på anbudskalkylering och projektledning?

Vi söker dig som vill leda och utveckla vår verksamhet!

Du kommer att ansvara för hela projekten från kalkylering till kontrakt och därefter planering och genomförande. Du är även ansvarig för kvalité, arbetsmiljö, ekonomi och tidsplanering.

Tjänsten är nyinrättad och du kommer få stor frihet att forma den enligt din erfarenhet. Vi erbjuder ett roligt, fritt och ansvarsfullt arbete i ett växande företag. Varmt välkommen!

Kvalifikationer:

Du har en ingenjörsutbildning gärna inom anläggning.

Du har erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen i arbetsledande position.

Du har lång erfarenhet av anbudskalkylering och projektledning.

God datavana.

Som person är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB. Rekryteras direkt till vårt kundföretag.

Ort: Gotland

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2014-09-28

För information: Rekryteringskonsult Annika Lundberg, 073 343 45 24... läs mer »»»

Personlig handläggare inom sjukförsäkringen

Försäkringskassans vision är ett samhälle där människor känner trygghet om livet tar en ny vändning.

Försäkringskassan ansvarar för en stor del av de offentliga trygghetssystemen i Sverige som ger ekonomiskt skydd för familjer och barn, för personer med funktionsnedsättning samt vid sjukdom och arbetsskada. Vi är cirka 13 000 medarbetare på kontor i hela landet.

Vi behöver dig som vill arbeta utifrån vår vision och verksamhetsidé - alltid med engagemang för kundens situation och god kunskap om socialförsäkringen. Vi söker dig som har integritet, vill vara delaktig och alltid göra ditt bästa. Du är en god kollega som samarbetar med andra.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som spelar en viktig roll i människors liv.

Läs mer om vision och verksamhetsidé och om Försäkringskassan som arbetsgivare www.forsakringskassan.se/omfk och www.forsakringskassan.se/jobbahososs

Personlig handläggare

Till Lokalt försäkringscenter Visby – Norrköping,

Placeringsort Visby

Ansvar och arbetsuppgifter

Som personlig handläggare har du ett viktigt uppdrag: att hjälpa våra kunder så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid. Du ger kunderna förutsättningar att ha överblick och känna trygghet i alla kontakter med Försäkringskassan. I arbetet gör du kvalificerade utredningar och beslutar eller lämnar förslag till beslut. Varje kund har en situation som är unik och behöver mötas utifrån sina specifika behov. Du ger förutsättningar för kunder och samarbetspartners att medverka aktivt i processen, oftast genom personliga möten och har ansvaret för hela kundengagemanget. Du medverkar till att kunden, om möjligt, ska kunna klara sig själv och sin försörjning.

Just nu söker vi personliga handläggare med inriktning sjukpenning/samordning. I rollen som personlig handläggare kan det bli aktuellt för dig att även arbeta med andra inriktningar inom sjukförsäkringen och/eller funktionsnedsättning.

När du arbetar med sjukpenning och samordning möter du kunder som på grund av sjukdom eller skada helt eller delvis saknar arbetsförmåga. I dessa situationer kan kunden ha rätt till sjukpenning, rehabiliteringsersättning eller förebyggande sjukpenning. Du utreder kundens rehabiliteringsbehov, samordnar åtgärder samt utreder och beslutar om rätt till ersättning med hänsyn till varje kunds behov och situation. Under sjukskrivningen ger du information och vägledning. I arbetet stödjer du kunden i kontakter med andra aktörer som till exempel arbetsgivare, Arbetsförmedlingen och hälso- och sjukvården. Du verkar för att aktörerna aktivt tar del i rehabiliteringsprocessen. Detta innebär att du ibland leder och samordnar möten.

Vi söker dig som


• har examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• är stabil och har förmåga att skapa förtroende hos kunder och samverkanspartner
• samarbetar effektivt och stödjer kunder och samarbetspartner för att nå gemensamma mål
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitet
• har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• har god kommunikativ förmåga
• har datorvana
• har körkort för personbil 

Det är meriterande om du:


• har arbetat med kvalificerade utredningar och fattat beslut som påverkat individer, gärna på en myndighet
• har goda kunskaper om hur man professionellt möter människor svåra livssituationer
• har kunskaper om arbetsmarknaden
• har kunskaper i arbetsrätt och om arbetsmiljölagen

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Ett antal tjänster, tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Resor ingår i tjänsten. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning.

Om du har frågor, kontakta

Rekryterande chef: Eva Andersson, tel. 010-114 00 16 (för frågor om tjänsten). HR-specialist Sara Bergström tfn 010-116 45 09 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Mathias Eldnor, tel. 010-112 04 13 Saco-S: Gunnel Andersson, tel. 010-114 54 39 Seko: Ann-Charlotte Pagden tfn 010- 11 370 65.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 15 oktober 2014 märkt med diarienummer 044932-2014. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.


Försäkringskassan arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering... läs mer »»»

Rashtitalande Vårdbiträde

Ava Care AB
Ava hemtjänst, Utför hemtjänst, ledsagning och avlösning i ordinärt boende efter beslut från kommunens biståndshandläggare. Utöver detta erbjuder vi även hushållsnäratjänster till privata kunder.

Vår målsättning är att ge våra kunder vård & omsorg som är anpassad efter deras specifika behov.

Nu söker vi en Persisktalande men helst Rashtitalande undersköterskor/vårdbiträde till en av våra kunder.

Du som söker ska vara lyhörd, ansvarstagande, respektfull, flexibel, positiv som kan ta egna initiativ och har ett professionellt förhållningssätt samt har förmågan att arbeta självständigt och i grupp... läs mer »»»

Sjuksköterska

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

På Öron-Näsa-Hals-mottagningen (ÖHN) arbetar idag fyra läkare, tre sjuksköterskor, två undersköterskor, två sekreterare och en logoped på deltid. Mottagningen har ett stort utbildningsuppdrag och tar emot flertalet läkare för såväl ST- som AT-tjänstgöring. På hörcentralen arbetar tre audionomer och en sekreterare. Arbetsgruppen på ÖNH är en väl sammansvetsad grupp där alla delar ett stort engagemang för sin verksamhet och sina patienter. Samarbetet med Hörcentralen är etablerat sedan länge och fungerar väl.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska blir ditt övergripande uppdrag att ge god och säker vård inom givna ramar vid Öron-, Näsa- och Halsmottagningen på Visby lasarett. Telefonrådgivning ingår, likaså patientbokningar. I tjänsten ingår också inskrivning av patienter inför planerad operation, viss egen sjuksköterskemottagning och omhändertagande av barn för pre- och postoperativ övervakning. Du kommer att assistera läkare vid undersökningar, iordningställa läkemedel, assistera vid polikliniska operationer i lokalanestesi. Du kommer också att, tillsammans med läkare, omhänderta akuta öronpatienter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet inom yrket. Du ska ha erfarenhet av mottagningsarbete och vara bekväm med Medicinteknisk utrustning. Du har god datorvana och är du dessutom förtrogen med TakeCare och/eller Flexitid så ser vi det som positivt. Meriterande är tjänsten är om du har erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom Öron-Näsa-halsspecialitet, erfarenhet av Vestibularisneurografi VNG, erfarenhet av omhändertagande av akuta ÖNH-patienter, erfarenhet av arbete med barn eller erfarenhet av postoperativt omhändertagande efter narkos.

Som person söker vi dig som är trygg i dig själv och har en professionell framtoning i din yrkesroll, du har en hög serviceförmåga och du är flexibel och har en god förmåga att kunna anpassa ditt arbetssätt när förutsättningar ändras. Du har en god samarbetsförmåga med dina kollegor och du har en nyfikenhet, en vilja att lära dig nya saker.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Fastighetsförvaltare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Teknikförvaltningen är en utförarorganisation med uppdrag att förvalta och utföra uppdrag inom områdena vatten och avlopp, avfallshantering samt gata och park. Förvaltningen utvecklar och förvaltar också Region Gotlands fastighetsbestånd och hamnar samt ansvarar för infrastruktur- och byggprojekt inom samhällsbyggnadsområdet.

Förvaltningsenheten tillhör fastighetsförvaltningsavdelningen och är organiserad som en beställarenhet för optimal förvaltning av regionens byggnadsbestånd. Byggnadsbeståndet omfattar sjukhus, skolor, förskolor, lokaler för omsorgens verksamhet, administrativa lokaler m.m.

För oss står kunden i centrum. Kundfokus och affärsmässighet är tillsammans med kvalitetsutveckling och resultatansvar nyckelord i arbetet.

Inom enheten arbetar 15 tekniker, ingenjörer, handläggare och förvaltare som administrerar hyresfrågor, lokalsamordning, periodiskt underhåll, driftoptimering, mindre ombyggnadsprojekt och mycket annat.

ARBETSUPPGIFTER
Till Förvaltningsenheten söker vi nu en fastighetsförvaltare.

Som förvaltare är du ansvarig för fastighetsdriften och kundkontakterna. Din primära uppgift är att möta kundernas/hyresgästernas behov av service och stöd i alla typer av lokalfrågor.

I rollen företräder du förvaltningarna vid extern inhyrning samt är beställare vid större byggprojekt. Du har även budgetansvar för driften och ser till att lagar och förordningar följs.

Då du verkar som beställare av fastighetsskötseln och ansvarar för kvalitetssäkringen, kommer du att kunna påverka utvecklingen av fastighetsdriften och tilläggsuppdragen.

Som en av fyra förvaltare kommer du att arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare inom enheten. Arbetet är omväxlande med nya utmaningar hela tiden. Vi ser kompetensutveckling som en viktig framgångsfaktor i våra team och vill att du ska kunna utvecklas tillsammans med oss.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en fastighetsekonomisk/byggnadsteknisk högskoleutbildning eller annan lämplig utbildningsbakgrund och yrkeserfarenhet från området.

Kunskaper om fastighetsekonomi och juridik fordras. Har du förhandlingsvana är det meriterande.

Som person behöver du ha god samarbetsförmåga och förmågan att kunna kommunicera enkelt och tydligt samt ha förståelse och respekt för det politiska styrsystemet. Du ska trivas med att arbeta i grupp men naturligtvis också kunna driva frågor självständigt. Du är engagerad, utåtriktad och kan argumentera för dina idéer och är lojal mot fattade beslut.

Stor vikt fästs vid personlig lämplighet där vilja till utveckling värdesätts.

Körkort och tillgång till egen bil erfordras.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Arbetsterapeut

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Rehabenheten Korpen består av arbetsterapeuter, sjukgymnaster, rehabassistenter och neuropsykolog som arbetar med inriktning mot olika diagnosgrupper och team.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är placerad på Rehabcentrum Gotland som arbetar med geriatrisk- och rehabiliteringsmedicinsk slutenvård samt dagrehabilitering. Arbetet sker i tre team. Ett neuroteam, ett ortopediskt/allmänrehab team samt ett smärtrehabteam.

Uppgifter för arbetsterapeuten på Neuroteamet Rehabcentrum är; Bedömning av aktivitets- och funktionsförmåga, träning utifrån individuellt uppsatta mål, hembesök, hjälpmedelsutprovning, handledning till omvårdnadspersonal och anhöriga samt vid behov delta i vårdplanering. Teamen består av arbetsterapeut, sjukgymnast, rehabassistent, undersköterska, läkare, sjuksköterska, logoped, psykolog och kurator. På teammötet upprättas en rehabiliteringsplan som revideras vid nästa möte. Patienten får ett träningsschema för varje vecka och vi varvar individuell träning och gruppträning allt utifrån de behov som patienten har.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet och utbildning inom neurorehabilitering och arbetsterapi. Kunskap och erfarenhet av arbete med kognitiva hjälpmedel och kognitivt stöd. Erfarenhet av att leda grupper är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Sjuksköterska, 2 st

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Psykiatriska kliniken på Gotland, som ingår i Hälso- och sjukvårdsförvaltningen inom Region Gotland, är belägen i Visby men har hela öns invånare i sitt upptagningsområde. Upptagningsområdet är alltså, både till ytan och till invånarantalet, relativt litet men samtidigt medför ö-läget att kliniken måste kunna erbjuda en bredd vad gäller såväl kompetens som utbud. Kliniken tillhandahåller psykiatrisk heldygnsvård, vuxenpsykiatrisk öppenvård, medicinsk beroendevård samt en barn- och ungdomspsykiatrisk mottagning och har sammantaget drygt 120 medarbetare.
Vi söker nu sjuksköterska till klinikens vuxenpsykiatriska öppenvård. En sjuksköterksa kommer att arbeta i det team som vi kallar affektiva teamet och en i vårt neuropsykiatriska team. Affektiva teamet är ett öppenvårdsteam som vårdar personer med affektiv sjukdom och förstämningssyndrom men teamet behandlar också patienter med mer komplex ångestproblematik. Neuropsykiatriska teamet utreder och behandlar neuropsykiatriska tillstånd.


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska i den vuxenpsykiatriska öppenvården kommer du att arbeta med strukturerade psykiatriska bedömningar, läkemedelsuppföljning, kvalitetsregisterarbete och samtalsbehandling. Ansvar för teamets telefonmottagning ingår också.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är utbildning i samtalsmetodik (motsvarande minst Steg 1) samt specialistutbildning. Du får gärna ha vana av att arbeta i psykiatrisk verksamhet samt erfarenhet av specialiserad vård till personer med affektiv sjukdom eller neuropsykiatriska tillstånd. Erfarenhet av arbete inom socialtjänst eller somatisk vård ses också som en tillgång liksom erfarenhet av att arbeta med äldre personer med kognitiv svikt. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom aktuell lagstiftning; främst HSL men också LPT. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Arbetet kräver att du är kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt och strukturerat. Vi tror att du för övrigt är en person som har lätt för att samarbeta och som har ett professionellt förhållningssätt.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Enhetschef äldreboende

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Äldreboendet Kilåkern ligger centralt i Slite och innefattar 20 moderna lägenheter fördelat på två avdelningar. I anslutning till boendet finns även en öppen dagcentral/mötesplats för personer över 65 år samt vårdcentral, folktandvård och seniorboende.

I tjänsten behöver du körkort och tillgång till egen bil då du behöver kunna åka till olika arbetsplatser på hela ön.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef har du ansvar över äldreboendet Kilåkern i Slite. Du kommer att driva utvecklingsfrågor och leda arbetet på den egna enheten. I rollen ingår ekonomiansvar samt personal- och arbetsmiljöansvar för enhetens medarbetare. Du deltar i avdelningen för särskilda boendes chefsgrupp och förväntas där bidra till avdelningens utveckling. Du arbetar löpande med frågor som rör kvalitetssäkring, framtagande av rutiner samt kontakter med brukare, anhöriga och medarbetare. I tjänsten ingår att driva och utveckla äldreomsorgens mötesplatser (dagcentraler) inom det förebyggande arbetet i regionen.

KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av ledarskap och har tidigare arbetat som chef. Du har högskoleexamen med inriktning socialt arbete och/eller ledarskap. Har du tidigare erfarenhet från äldreomsorgen är det meriterande, men det är nödvändigt att du har erfarenhet från socialtjänsten och en politiskt styrd organisation. Du trivs med ett uppdrag där du får stort eget ansvar och där det förväntas att du tar initiativ och driver förbättringar. Du trivs med att ansvara för hela situationen runt boende, anhöriga och personal. Ditt ledarskap är coachande och du förstår vikten av att tydliggöra målen och följa upp resultatet. Du uppfattas som trygg och tydlig, och har samtidigt förmågan att lyssna aktivt och ta till dig de behov du möter.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Parkarbetare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Teknikförvaltningen är en utförarorganisation med uppdrag att förvalta och utföra uppdrag inom områdena vatten och avlopp, avfallshantering samt gata och park. Förvaltningen utvecklar och förvaltar också Region Gotlands fastighetsbestånd och hamnar samt ansvarar för infrastruktur- och byggprojekt inom samhällsbyggnadsområdet.

Teknikförvaltningens gata - och parkavdelning förser Gotlands medborgare med välskötta gator, vägar och parker. På uppdrag av regionens beställarorganisation håller vi Gotland rent från skräp och klotter, röjer snö, klipper gräs, sköter återvinningscentraler mm. Avdelningen består av tre enheter: ”park”, ”gata - och maskin” och ”återvinning/slam”.

Parkenheten söker nu en parkarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Som parkarbetare arbetar du med drift och underhåll av Region Gotlands parker och grönyteområden. Dina arbetsuppgifter består av beskärning och plantering av träd och buskar och underhåll av rabatter och planteringar. Under höst- och vintertiden blir arbetet röjning av stadsnära skogar och naturområden samt snöröjning och sandning. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Arbetet innebär mycket eget ansvar och planering och kan även komma att innehålla viss arbetsledning vid semestrar och vikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en trädgårdsutbildning och ett stort intresse av växter och odling. Du har erfarenhet av parkarbete och vi vill även att du har arbetat med grönytemaskiner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning och har flexibilitet och ansvarstagandet för att tillfälligt vikariera som arbetsledare.

Som person är du självgående och handlingskraftig. Arbetet kräver att du är både noggrann och ansvarstagande. Vi förväntar oss att du har ett genuint engagemang för ditt arbete och att du har en hög samarbetsförmåga.

Arbetet är fysiskt påfrestande och därför behöver du ha god fysik. Vi kommer eventuellt att använda oss av hälsoundersökning i samband med denna rekrytering.

B-körkort erfordras.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Enhetschefer hemtjänsten, 2 st

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Region Gotland erbjuder sina medborgare valfrihet inom hemtjänst (LOV) där Hemtjänst Region Gotland är den största utföraren och ingår i Socialförvaltningen. Vi har ett viktigt och givande uppdrag att ge stöd och handräckning till människor i deras hem och i deras vardag. Avdelningen är en effektiv konkurrenskraftig utförarorganisation med professionella medarbetare i ständig utveckling. Våra grundläggande värderingar är delaktighet, förtroende och omtanke.

Två av våra kompetenta enhetschefer går nu vidare till nya spännande uppdrag, så nu söker vi dig som vill ta vid.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef bedriver du en effektiv verksamhet med hög kvalitet inom de ekonomiska ramarna. Du ansvarar för att insatser enligt SoL (socialtjänstlagen) och HSL (hälso- och sjukvårdslagen) verkställs utifrån de kvalitetskrav som ställs från beställaravdelningen.

Du har direkt personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar inom ett givet hemtjänstdistrikt samtidigt som du har en viktig roll i vår ledningsgrupp. I ledningsgruppen förväntas du bidra till utvecklingen av hela Hemtjänst Region Gotland.

Du är resultatansvarig enligt Region Gotlands styrmodell där du bland annat kommer arbeta med regelbundna uppföljningar av kvalitet och ekonomi.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom området socialt arbete och/eller ledarskap eller annan högskoleutbildning som bedöms som likvärdig.

Du har erfarenhet av chefsuppdrag och det är meriterande om du har erfarenhet av hemtjänst inom LOV. Du har goda kunskaper om ekonomi och budgetarbete samt kunskaper om SOL och HSL. Du har god datavana samt uttrycker dig väl i tal och skrift.

Vi ser gärna att du är mål- och resultatinriktad samt har förmåga att hitta nya angreppssätt så att du bidrar till att avdelningen utvecklas. Som person är du professionell i din roll, du har ett positivt förhållningssätt och har en god självinsikt. Det är viktigt att du är lyhörd och skapar förtroende hos dina medarbetare. För att lyckas i rollen krävs det att du har god ledarförmåga samt god förmåga att kommunicera och samarbeta.

Körkort och tillgång till egen bil erfordras då du behöver kunna ta dig till olika arbetsplatser över ön.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Parkarbetare maskin- och anläggning

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Teknikförvaltningen är en utförarorganisation med uppdrag att förvalta och utföra uppdrag inom områdena vatten och avlopp, avfallshantering samt gata och park. Förvaltningen utvecklar och förvaltar också Region Gotlands fastighetsbestånd och hamnar samt ansvarar för infrastruktur- och byggprojekt inom samhällsbyggnadsområdet.

Teknikförvaltningens gata - och parkavdelning förser Gotlands medborgare med välskötta gator, vägar och parker. På uppdrag av regionens beställarorganisation håller vi Gotland rent från skräp och klotter, röjer snö, klipper gräs, sköter återvinningscentraler mm. Avdelningen består av tre enheter: ”park”, ”gata - och maskin” och ”återvinning/slam”.

Parkenheten söker nu en parkarbetare med inriktning maskinförare och anläggningsarbete.


ARBETSUPPGIFTER
Som parkarbetare, med inriktning maskin- och anläggningsarbete, arbetar du med nyanläggning och underhåll av anläggningar såsom lekplatser och dammar. Dina arbetsuppgifter består även av drift och underhåll av parker, grönområden och stadsnära skog och naturområden. Du kommer att underhålla rabatter och planteringar samt klippa gräs. Under vintertiden blir arbetet snöröjning och sandning. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Arbetet innebär mycket eget ansvar och planering och kan även komma att innehålla viss arbetsledning vid semestrar och vikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har trädgårdsutbildning och ett stort intresse för växter och odling. Du har erfarenhet av parkarbete och vi vill även att du har arbetat med grönytemaskiner och motorsåg. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning och har flexibilitet och ansvarstagandet för att tillfälligt vikariera som arbetsledare. Det är en fördel om du har utbildning i besiktning av lekplatsanläggning.

Som person är du självgående och handlingskraftig. Arbetet kräver att du är både noggrann och ansvarstagande. Vi förväntar oss att du har ett genuint engagemang för ditt arbete och att du har en hög samarbetsförmåga.

Arbetet är fysiskt påfrestande och därför behöver du ha god fysik. Vi kommer eventuellt att använda oss av hälsoundersökning i samband med denna rekrytering.

B-körkort erfordras.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Butikssäljare till Visby

Vi söker två nya toppsäljare till vår butik i Visby! En tjänst avser deltidsarbete 14,83 timmar per vecka i snitt (38,77%) och den andra tjänsten avser deltidsarbete 3,25 timmar per vecka i snitt (8,49%, varannan helg). Båda tjänsterna avser tillsvidareanställningar och tillträde sker snarast.

Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare?

Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk. Jobbet som säljare innebär att sälja våra produkter utifrån varje kunds specifika behov, att bidra till att butiken hålls i gott skick, samt andra förekommande butikssysslor.

För att lyckas som säljare på Teknikmagasinet tror vi att:

- Du är målfokuserad och har ett tävlingsinriktat förhållningssätt till försäljning och resultat.
- Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar egna initiativ, samt kan prioritera rätt när arbetstempot ibland är högt.
- Du är en lagspelare och bidrar till att nå butikens gemensamma mål samtidigt som du kan ta eget ansvar när situationen kräver det.
- Du har grundläggande tekniska kunskaper, men framförallt ett brinnande intresse för ny teknik.

Tidigare erfarenhet av försäljning är mycket meriterande. Du måste vara 18 år fyllda då delar av vårt produktsortiment kräver det.

Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Vi vill ha din ansökan senast 2014-10-12. Intervjuer sker löpande så dröj inte med din ansökan!

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För mer info om företaget se www.teknikmagasinet.se

Ansök endast via vår hemsida www.teknikmagasinet.se under fliken "Jobb".
Vi handlägger inte ansökningar via brev eller e-post... läs mer »»»

ST-läkare radiologi

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Sommartid är öns befolkning mångdubbelt större. Här är sjukvården en regional verksamhet. På grund av ö-läget är Visby lasarett organiserat som ett länssjukhus, dvs utrustat med många specialistfunktioner, trots det relativt låga befolkningstalet. Väl upparbetade samarbeten finns med flera enheter på fastlandet.

ARBETSUPPGIFTER
Röntgenkliniken på Visby lasarett gör ca. 35 000 undersökningar per år. Ö-läget kräver stor bredd på verksamheten. Utrustningen består av två direktdigitala skelettstativ, en 40-kanalers DT, en 1,5 T MR, två Siemens ultraljudssystem, två genomlysningsstativ där ett används för angiografier och intervention samt ett direktdigitalt mammografistativ för både screening och kliniska mammografier. Röntgen har Sectras RIS och PACS.

Jourtjänstgöring ingår när ST-läkare uppnått erforderlig kompetens. Delar av specialistutbildningen sker på fastlandet.

KVALIFIKATIONER
Leg. läkare/Svensk legitimation.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Medicinsk sekreterare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en medicinsk sekreterare till resursområde Öppenvård/Vårdadministration och enheten medicinska sekreterare opererande specialiteter. Du kommer att arbeta på endoskopimottagningen.

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av journalskrivning i journalsystemet TakeCare, DRG-registrering, bokning, remisshantering samt övrigt förekommande vårdadministrativa uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Du har medicinsk sekreterarutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du är noggrann, har ett gott bemötande samt service- och ansvarskänsla. Du ser möjligheter, kan ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men har också en god förmåga att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»