Layoutelement

text bild karta   info, A-Ö
Illustration
Hem

Boende
Företag
Annonser

Kartor
Information

Översikter
Bra att veta
Nyheter

Historia
Fakta
Socknar

Kultur
Natur

Nöje/göra
Utflykter

Fårö
Visby ringmur
Visby ruiner

Vykort

Bilder
Uppdaterat/nytt
Kommentarer
Först, störst

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Röntgensjuksköterska sökes till härliga Visby i sommar.

Prime Care AB


Varför inte ta chansen att spendera högsommaren i vackra Visby?
Prime Care söker en Röntgensjuksköterska till Röntgenkliniken v. 28-33.

Boendet och resan står Prime Care för!

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för Röntgensjuksköterska.

Sommarbonus för sjuksköterskor.

Om du vill arbeta i sommar under veckorna 26 till 33 så har du möjlighet till en riktigt fin sommarbonus. Upp till 10 000 kronor som utbetalas i september.

Ring oss för mer information, tel 020-234 000 eller mejla till camilla.backman@prime.se alt. jenny.thor@prime.se


Vem är du?
Du som söker ska vara Röntgensjuksköterska med arbetslivserfarenhet.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll som röntgensjuksköterska, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Vi erbjuder veckolön och friskvårdsbidrag.

Passar profilen in på dig så tveka inte att ansöka tjänsten redan idag!


Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se.. läs mer »»»

Prime Care söker Sjuksköterskor till Gotland

Prime Care AB


Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor med minst två års erfarenhet.
Våra kunder är belägna runt om påi hela Gotland och uppdragen kan vara inom olika vårdområden såsom hemsjukvård, lasarett, vårdcentraler, mottagningar, vård och omsorgsboenden, gruppboenden m.m.
Arbetstiderna är varierande, det förekommer dag, kväll och nattpass.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket vårdområde du arbetar inom.

Sommarbonus för sjuksköterskor.

Om du vill arbeta i sommar under veckorna 26 till 33 så har du möjlighet till en riktigt fin sommarbonus. Upp till 10 000 kronor som utbetalas i september.

Ring oss för mer information, tel 020-234 000 eller mejla till camilla.backman@prime.se alt. jenny.thor@prime.se

Vem är du?
Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

Vi erbjuder veckolön och friskvårdsbidrag.

Passar profilen in på dig så tveka inte att ansöka tjänsten redan idag!

Företagsbeskrivning
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida, www.prime.se.. läs mer »»»

Svenska Spel söker Portfolie manager


På Svenska Spel kan du få jobba med spännande och underhållande spel som Lotto, Triss och Stryktipset. Vi vill ha en sund spelmarknad, där socialt ansvarstagande är viktigare än att tjäna pengar. Därför hjälper vi till exempel våra kunder att hålla koll på sitt spelande istället för att övertyga dem att spela mer. Vi sponsrar också svensk idrott på alla nivåer – från ungdom till elit. Om du blir en av oss får du ett meningsfullt jobb, där idrott, Stockholms utbud och Gotlands lugn alltid är nära.


Svenska Spels Projektkontor söker Portfolio Manager

På Svenska Spel kan du få jobba med spännande och underhållande spel som Lotto, Triss och Stryktipset. Men du får även jobba för en sund spelmarknad, där socialt ansvarstagande är viktigare än att tjäna pengar. Vi sponsrar också svensk idrott på alla nivåer – från ungdom till elit. Om du blir en av oss får du ett meningsfullt jobb, där idrott, Stockholms utbud och Gotlands lugn alltid är nära.

På Projektkontoret driver vi viktiga och strategiska projekt. Vi ansvarar också föra att vidareutveckla och förvalta företagets arbetssätt kring projekt och portfölj.
Idag är vi 12 medarbetare som driver de mest strategiska förändringsprojekten och vi tar gärna rollen som ambassadörer för en god projektkultur. 

Som Portfolio Manager förvaltar och vidareutvecklar du företagets processer och rutiner kring portföljen. Du administrerar företagets totalportfölj, följer löpande upp nya affärsbehov samt portföljens ingående projekt. Du rapporterar även löpande portföljstatus på ledningsnivå och justerar portföljen utifrån önskad prioritering och balansering.

Som Portfolio Manager kan du också ta roller som senior projektledare eller teamledare samt ansvara för metod och processer.

Vi söker dig med god erfarenhet av portföljstyrning och strategisk uppföljning.  Du har bred erfarenhet av att jobba tvärfunktionellt och du brinner för projekt som arbetsmetod för att genomföra förändring.  Vi ser gärna att du har arbetat som senior projektledare i stora och komplexa förändringsprojekt.

Du har högskoleutbildning och dokumenterad erfarenhet av portföljstyrning och projektledning. Du behöver ha kunskap och erfarenhet av olika tekniker och verktyg för projekt- och portföljstyrning och vi ser gärna att du har erfarenhet av projektstyrningsmodellen Pejl. Certifiering inom projektledning och portföljstyrning (t.ex. IPMA) är meriterande.

Som person är du drivande och målstyrd. Du har goda ledaregenskaper och coachar gärna i projekt- och portföljrelaterade arbetssätt.  Du är proaktiv och lösningsorienterad och din kommunikativa förmåga är god. Du är även strukturerad och har god administrativ förmåga.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Visby. Om du har frågor så är du välkommen att kontakta Monica Candler, chef projektkontoret, 08-799 76 12 eller monica.candler@svenskaspel.se. Fackliga kontaktpersoner är Johnny Wid, Unionen, 0498-283266 - och Dina Nyman, Sveriges Ingenjörer, 0498-263567

Övrigt: Vi har gjort vårt medieval för annonsering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare och andra säljare av rekryteringstjänster.. läs mer »»»

Omsorgshuset söker personlig assistent

Omsorgshuset i Stockholm AB vänder sig till äldre- och funktionshindrade personer och ger vård och omsorg i och utanför deras hem. Verksamheten kännetecknas av snabb service med hög kontinuitet, flexibilitet och tillgänglighet. Vår utgångspunkt är trygghet, självbestämmande, integritet och gott bemötande.

Vi söker nu en personlig assistent till en 50- årig man boende i Visby. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa personen i det vardagliga livet, i dennes hem. På grund av personens funktionsnedsättning innebär jobbet även mycket omvårdnad och sjukvård.

Du måste tidigare ha arbetat som personlig assistent, eller inom vårdyrket. Viktiga egenskaper är att du är tålmodig, nogrann och flexibel. Du måste vara engagerad i ditt arbete, och sträva efter goda levnadsvillkor för kunden.

Ort: Visby.. läs mer »»»

Barista

Arbete som barista och servera mat. Efarenhet som barista krävs... läs mer »»»

Personlig assistent till man i Roma

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv.


Vi söker nu en personlig assistent till en ung man i Roma. Tjänsten är tidsbegränsad då du ska vikariera för ordinarie personal som har semester. Du som söker bör ha ett eller ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är om du har utbildning inom vård och erfarenhet av medicinering. Dagliga promenader ingår i arbetsuppgifterna samt sjukgymnastik, du bör därför vara en person som gillar utomhusaktiviteter. Kunden tycker också om att gå till badhuset, så vi ser gärna manliga sökande. Hans intresse är bland annat luffarslöjd, det är positivt om du delar hans intresse för hantverk. Viktigast är den personliga lämpligheten.

Kunden är rörlig, inga lyft förekommer. Du kommer att arbeta i kundens hem.

Arbetstid: dygnspass, dvs 24-timmarspass (mån-mån). Tillträde i maj, slutdatum sista augusti.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs.

Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: 31 maj

Kontaktperson: Emilia Persson


De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon... läs mer »»»

3 öppnar butik i Visby ditt vi nu söker stjärnsäljare på hel och deltid!


3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål.


3:s nästa butikssatsning blir i Visby ditt vi nu söker butikssäljare på heltid och deltid! Som butikssäljare kommer du att sälja och demonstrera 3s mobila produkter och tjänster. Du ansvarar för att varje besök i butiken blir en positiv upplevelse för kunden. Utöver försäljning till privat- och företagskunder samt kundvård ingår andra butiksuppgifter såsom beställningar, inventering, hantera kassasystemet. Du kommer även att ha kontakt med säljsupport och kundtjänst.

Din profil:

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av försäljning, med goda resultat i ryggen, samt en fullständig gymnasieutbildning. Dina personliga egenskaper värderar vi högt.

Erfarenhet inom telekom samt uppsökande försäljning inom event är meriterande. Även god lokalkännedom och kontakter på Gotland är meriterande

För att lyckas i rollen som butikssäljare bör du vara engagerad och ha en stark vilja att utvecklas som säljare och arbeta mot tydliga mål. Du är en utåtriktad lagspelare med massa energi.  Vidare är du flexibel och trivs med att få ta ansvar. Feedback ser du som något positivt och som en chans att vidareutvecklas i din roll.

Som butikssäljare kommer du att arbeta med försäljning och kundservice. Det är därför viktigt att du trivs med utmaningar samt är stresstålig då vi ofta arbetar i ett högt tempo. Förutom detta vill du dessutom ha väldigt roligt på jobbet.

 

Vi erbjuder dig ett roligt arbete med möjlighet till utveckling i ett spännande tillväxtföretag med sköna kollegor och mycket vilja. 

Omfattning: Heltid/deltid

Start: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Varierande, schemat inkluderar vardagar- helger och kvällar

Lön: Fast grundlön/timlön + provision

 

Skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kan du höra av dig till Regionschef Anders Svanqvist telefonnummer +46735337919... läs mer »»»

3 öppnar butik i Visby ditt vi nu söker en driven butikschef!


3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål.


Butikschef

Det går bra för 3. Vår butikskedja växer hela tiden och vi söker nu en ny ledare till vår senaste butikssatsning  i Visby,  som kan hjälpa oss i kampen för nöjdare kunder!

Som butikschef kommer du att driva och ansvara för butiken och agera borgmästare i din stadsdel, samt leda butikssäljarna i att sälja och demonstrera 3's mobila produkter och tjänster. Det handlar om daglig coaching, uppföljning, tydlig och konstruktiv feedback med ett fokus på att utveckla säljarna till de allra bästa. Försäljningen inriktar sig mot såväl privat- som företagsmarknaden. 

I slutändan handlar ditt arbete om att se till att varje besök i butiken blir en positiv upplevelse för kunden. Butikschefsjobbet innebär också att du som chef är med och säljer. I arbetet ingår även traditionella butiksuppgifter såsom beställningar, inventering, hantera kassasystemet samt kontakt med säljsupport och kundtjänst.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av en ledarroll inom försäljning men framförallt en vilja att coacha andra och att du ser potentialen hos människor och vet hur du ska locka fram den. Vi vet att du arbetat i några år som butikssäljare eller eventsäljare med fokus på konsumentprodukter så att du vet vad du pratar om och kan lära dina säljare ett och annat.

Du är en person som älskar att sälja och nå mål! Du drivs av utmaningar och trivs när tempot är högt. Du tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och vill satsa på en säljledarkarriär! Du har naturligtvis en kärlek till kunderna och vet att riktigt bra service är det som lönar sig i längden.

Vi söker dig med lokal kännedom om Gotland och med ett stort intresse för det lokala närings och kulturlivet.

Du kommer att bli 3:s ambassadör på Gotland och ha en nyckelroll i denna region.

Vi kan erbjuda dig ett roligt jobb med möjligheter att utvecklas i din roll som säljare och ledare i ett företag med hög fart, drivna medarbetare och mycket vilja.

Passar detta in på dig?

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vid frågor kontakta regionschef Anders Svanqvist på telefon 46 (0) 735 337919 . Vi kommer att intervjua kandidater löpande... läs mer »»»

Tele4u söker medarbetare till kundtjänst i Visby

Tele4u i Sverige AB är en fristående telefonoperatör som erbjuder fast- och mobiltelefoni till både företag och privatpersoner. Tele4u grundades i början av 2011 och har sedan dess haft en stark tillväxt. Vi erbjuder våra anställda ett stimulerande arbete i ett kreativt och snabbväxande ungt bolag där medarbetare trivs och möjligheten till personlig utveckling och karriär är stor.

Nu söker vi en vikarie till vår kundserviceavdelning i Visby. Arbetet kommer att innebära en spännande möjlighet att få vara med och utvecklas i en viktig del i vår verksamhet. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat hantering av inkommande samtal, e-post och brev från befintliga och potentiella kunder. Administrativa uppgifter ingår också.

Du som söker bör ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Som person är du tålmodig och har lätt för att handskas med människor. Du bör även vara serviceminded, lyhörd och noggrann. Erfarenhet från kundserviceyrken är högt meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2014-05-09. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid i upp till ett år. För rätt person är chansen till vidareanställning/förlängning hög. För mer information om Tele4u, besök vår hemsida www.tele4u.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att skicka e-post till arbete@tele4u.se så svarar vi så snabbt vi kan. Varmt välkommen med din ansökan... läs mer »»»

Inventerare med biologkompetens

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner och ska se till att regeringens och riksdagens beslut, som påverkar länet, får så bra effekt som möjligt. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar drygt 100 personer och vår chef är landshövding Cecilia Schelin Seidegård.

Landsbygdsenheten arbetar regionalt för EU:s och Sveriges jordbruks- och landsbygdspolitik. Målet är att lantbruket ska bli konkurrenskraftigt och långsiktigt hållbart, samtidigt som den ekologiska odlingen ökar och värdefulla natur- och kulturlandskap bevaras. En levande landsbygd innebär också att det finns alternativa sysselsättningar, god service och attraktiva boendemiljöer.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i den grupp som arbetar med frågor som handlar om betesmarker och slåtterängar, med koppling till EU:s stödsystem. Arbetsuppgifterna handlar i första hand om blockinventering av vissa betesmarker. Det innebär att i fält fastställa gränser för betesmarker med hjälp av handdator.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning med biologisk eller kulturhistorisk inriktning. Du har goda kunskaper om biologisk mångfald, och/eller kulturhistoriska värden i odlingslandskapet. Erfarenhet av praktiskt jordbruk, tidigare arbete med EUs jordbruksstöd och blockinventering av betesmarker är en merit. Du har god kommunikationsförmåga, har datorvana och god samarbetsförmåga. Körkort är ett krav... läs mer »»»

Teamleader Housekeeping Kneippbyn Resort Visby

Kneippbyn Resort Visby är Gotlands ledande turistanläggning. På anläggningen finns boende i olika former; camping, självhushållsstugor, lägenheter, hotell, Bed & breakfast, trädkojor m.m. Kneippbyn har drygt 600 bäddar, campingen rymmer cirka 300 campingtomter och är av femstjärnig standard.
På Kneippbyn Resort Visby finns även Kneippbyns Sommar & Vattenland med originalhuset Villa Villekulla från filmerna om Pippi Långstrump, äventyrsgolf, restaurang, gatukök, livsmedelsaffär m.m. Dagligen bor och besöker cirka 2500 personer Kneippbyn.Som Teamledare för vårt housekeepingteam ansvarar du för personalen i teamet, fördelar arbetsuppgifter, utbildar och leder personalen samt deltar själv i den dagliga verksamheten för housekeeping på Kneippbyn. Det ingår även en del administrativa arbetsuppgifter i tjänsten såsom ex schemaläggning av personal mm.

Låter detta intressant? Vi söker dig:

- som har erfarenhet av att leda och organisera personal

- tycker att det är kul att arbeta med människor och service

- utbildning och erfarenhet från branschen och inom housekeeping är meriterande.

Tillträde till tjänsten är omgående till 30 september 2014 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum 25 april.. läs mer »»»

Enhetschef hemsjukvård

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Socialnämnden inom Region Gotland har tagit över ansvaret för en sammanhållen hemsjukvård i olika steg sedan 2011.
De flesta medarbetarna utgår från Visby men en mindre del i Hemse. Denna tjänst avser södra Gotland med trolig bas i Hemse.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som enhetschef innebär att leda hemsjukvården och trygghetspatrullerna. Du arbetar nära tillsammans med två kollegor i delat ledarskap vilket innebär att ni driver utvecklingen av hela hemsjukvården Region Gotland i nära samarbete. Du har resultat- och arbetsmiljöansvar enligt Region Gotlands styrmodell. Det ekonomiska ansvaret för enheten innebär att du följer upp och redovisar kontinuerligt mot tilldelad budget. Hemsjukvården har totalt 52 anställda distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och assistenter samt trygghetspatrullerna som är ca 70 anställda. Medarbetarna delas upp mellan tre chefsområden; norr/mellersta Gotland, Visby och södra Gotland. Utifrån rådande värdegrund leder du arbetet för ca 40 anställda.
Samordning med övrig hälso- och sjukvård inom förvaltningen utvecklas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med sjuksköterskebakgrund samt relevant högskoleutbildning för ledare inom hälso- och sjukvård och/eller sociala sektorn. Du har erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag inom vård och omsorg med dokumenterat gott resultat. Du är resultat- och utvecklingsinriktad samt har fallenhet för att samverka och leda såväl grupper som processer. Du har kunskaper om SoL, LSS och HSL. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper med ledarskap, helhetssyn, mål- och resultatinriktad, lojalitet, uthållighet, kommunikativ och lyhörd som nyckelområden.

Distriktssköterskeutbildning och/eller erfarenhet av motsvarande arbete inom hemsjukvård är meriterande... läs mer »»»

Kockar

Precis intill havet på Gotlands östkust ligger klassiska Ljugarns Strandcafé & Restaurang. Redan på 20-talet startade det första caféet nere på Ljugarnstranden.

I år söker vi erfarna Kockar som kommer att jobba med ett Streetfood-koncept där vi använder förstklassiga råvaror i en avspänd mysig atmosfär.

Du som söker tjänsten vet vad arbetet innebär och har erfarenhet inom yrket... läs mer »»»

Telekommunikatör kvällstid

Det Perfekta Extra Jobbet!!

Vi behöver nu mer personal till Kvällar & Helger!

Går du i skolan? Jobbar halvtid? Är barnledig? Vill du tjäna extra pengar? Då är detta jobbet för dej!!
Du ska tycka om att ta kontakt med människor och använda telefonen som ett arbetsredskap.
Dina arbetsuppgifter är att via telefon sälja/marknadsföra kända produkter mot hushåll. Projekten är väl inarbetade. (serietidningar mm)
Arbetstid : Mån - Tors 17.00 - 21.00 Sön 17.00 - 21.00.
Valfria pass.
Lön : provision, beroende på projekt.
Lön utbetalas varje fredag.
Tillsvidare deltid.
Du kan själv bestämma vilka pass du vill arbeta.
Det perfekta arbetet för alla som vill tjäna extra pengar.
För mer information/ansökningar kontakta Magnus Lorin.
Tel : 0498-248010
E-post : magnus.lorin@rmt.info.. läs mer »»»

Lärare 1-7 Atheneskolan - Athene Fardhem

Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seDetta söker vi:
Grundskollärare Athene Fardhem. Undervisning främst år 4-6, inriktning Ma/No/idrott

Vi erbjuder:
Ett vikariat under läsåret 14/15, omfattning 100%.

Om verksamheten:
Athene Fardhem är Atheneskolans mindre enhet, beläget på landet 5 mil söder om Visby. Vi är den lilla enheten med den stora enhetens resurser inramad av en idyllisk miljö. Här arbetar vi naturnära och med inriktning mot skapande och kreativitet. Vi söker nu dig som vill arbeta i ett litet arbetslag och som gärna samarbetar med hemmen. Vi vill ha en erfaren pedagog med stor tilltro till elevens förmåga och möjligheter att utvecklas. En stor fördel är om du har ämneskombinationen Ma/No/idrott.

 

Låter detta intressant?:
Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 15 maj. 

Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning... läs mer »»»

SFI-Lärare Sökes till Visby


Vi söker dig som vill jobba som lärare hos oss!
MiROi är ett av Sveriges större privata ägarledande företag inom områdena arbetsmarknadsprogram och vuxenutbildning. Vi har cirka 23 000 löpande kursdeltagare i våra program och utbildningar. Vi har uppdrag av arbetsförmedlingen.

Arbetsuppgifter Undervisning i svenska och samhällskunskap enligt den senaste SFI-kursplanen.
Undervisning i grundläggande svenska.
Administrativt och praktiskt arbete knutet till verksamheten.

Två års dokumenterad erfarenhet av vuxenundervisning.


Utbildning/erfarenhet SFI behörighet.
Erfarenhet av att undervisa i svenska som andra språk. Annan arbetslivserfarenhet som kan ha relevans för arbetet. Erfarenhet av att arbeta med människor i utsatta situationer. Förmåga att motivera och entusiasmera människor. Hög grad av flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt. Hög arbetskapacitet och stresstålighet. God social kompetens. Förmåga att utveckla och driva en verksamhet framåt samt god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra deltagare. Vi sätter stort värde på Ditt engagemang.
Tillträde snarast.
Anställningen är provaanställning med möjlighet till tillsvidare tjänst.
Kollektivavtal finns, facklig organisation Unionen

Kontaktpersoner
Rosalie Hevius : 0722 30 37 52
Mathias Backtoft 0767 84 03 04

Ansökan
Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan omgående. Bifoga CV och personligt brev och en beskrivning om varför du passar för tjänsten. Vi tar emot ansökan via e-post: rosalie.hevius@miroi.se.. läs mer »»»

Socialsekreterare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Du tar emot både nybesök och besök av mer varatktig karaktär. Du gör utredning, bedömning och fattar beslut ang. eknomiskt bistånd, samt ansvarar för socialt förändringsarbete kopplat till försörjningsstöd, och till gruppen "övriga vuxna". Du deltar aktivt i metod- och kvalitetssäkring av ekonomihandläggningen. Viss beredskapstjäsntgöring förekommer.

KVALIFIKATIONER
Du har socionomexamen eller annan utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdig, och tidigare erfarenhet av arbete med försörjningsstöd. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är strukturerad och flexibel i ditt arbete och kan vara drivande i samverkan med andra myndigheter. Körkort erfordras.

Praktik eller tidgare anställning inom försörjningsstöd är högst meriterande... läs mer »»»

Meny nyheter (klicka)
Annonser kultur
Annonser natur