Layoutelement

text bild karta   info, A-Ö
Illustration
Hem

Boende
Företag
Annonser

Kartor
Information

Översikter
Bra att veta
Nyheter

Historia
Fakta
Socknar

Kultur
Natur

Nöje/göra
Utflykter

Fårö
Visby ringmur
Visby ruiner

Vykort

Bilder
Uppdaterat/nytt
Kommentarer
Först, störst

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Medarbetare daglig verksamhet LSS.

Vi söker en medarbetare med kunskap och erfarenhet om vård och omsorg. Arbetet består av arbetsledarskap i daglig verksamhet. Arbetet består av enklare trädgårds- och skogsarbete med arbetstagare som ingår i vår verksamhet. Tjänsten är på 100 % och är ett vikariat 1/9 2014 - 31/1 2015 med ev. förlängning. Besök vår hemsida för mer info. Känner du att detta låter intressant så vill vi att du hör av dig. Kontakta Yvonne Muttoni... läs mer »»»

Testare

PayEx Group är en familjeägd koncern med cirka femhundra medarbetare i fyra länder. Sedan starten 1972 har vi drivit utvecklingen inom vår bransch och är idag nordens främsta experter på betalningar. Vi har en heltäckande och svåröverträffad kompetens inom alla former av betallösningar för e-handel, mobila plattformar och för fysisk handel. Vi hjälper dagligen våra kunder med alla typer av tjänster inom rating och billing, faktura och reskontrahantering, inkasso och kredithantering.

Vi söker nu en testare på heltid till vår utvecklingsavdelning i Visby.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett centralt testteam om ca 15-20 personer. I och med att vi jobbar utifrån en agil utvecklingsmodell kommer ditt dagliga arbete ske i ett krossfunktionellt scrum team där du arbetar nära utvecklare och beställare för att kvalitetssäkra ett eller fler av PayEx kärnsystem. Typiska arbetsuppgifter är kravgranskning, testplanering, testförberedelse och testexekvering. Beroende på din profil kan du också komma att vara drivande i arbetet med testautomatisering på PayEx och/eller bli aktuell för att ta en testledarroll i mindre projekt.

För att trivas hos oss krävs att du är en lagspelare som tätt tillsammans med hela PayEx har kunden i centrum. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där engagemang, kvalitet och ett lösningsorienterat förhållningsätt präglar vår vardag.

Din kompetens

Vi letar efter dig som har goda kunskaper i utvecklingsprocesser, framför allt inom test, men gärna även inom krav-, fel- och versionshantering. Du bör ha relevant utbildning inom data/IT eller dokumenterad erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du är väl förtrogen med testmetodik och agil utvecklingsmetodik och har erfarenhet från arbete med test.

För tjänsten krävs det goda kunskaper i svenska och engelska. Du är bra på att kommunicera och trivs med ett högt tempo i en omväxlande miljö med tidvis snabba förändringar. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du:

* har certifieringar inom test
* har erfarenhet av Team Foundation Server
* har erfarenhet av ett specialområde inom test såsom test automatisering, prestandatest, testdata eller testmiljöer
* har förståelse för affärsprocesser inom fakturering och reskontra

Din ansökan

Tjänsten, som är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid, kommer att tillsättas enligt överenskommelse och sista ansökningsdag är 2014-08-24. Ansökningarna kommer att behandlas löpande.

Du som ser möjligheterna och trivs i ett företag med entreprenörsanda är välkommen med din ansökan, som vi behandlar konfidentiellt. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Pia Bax tfn 070 570 9932... läs mer »»»

Assisterande dansledare Knatteskutt Visby

Att vara assisterande dansledare, kan det vara ditt drömjobb?

Knatteskutt ger dig i så fall chansen att ha ett fartfyllt och roligt extrajobb som får dig att utvecklas som dansledare för barn.

Knatteskutt är en verksamhet som finns över hela Sverige som erbjuder barn i åldern 3-7 år att prova på olika dansstilar under lekfulla former. Våra ledare är engagerade och ambitiösa personer som har ett brinnande intresse för dans.

Har du erfarenhet av att leda barn och tycker dig passa in på ovan beskrivning är Knatteskutt en plats för dig!

Dina arbetsuppgifter som assisterande dansledare handlar främst om att tillsammans med den ansvariga huvudledaren leda Knatteskutts danspass i Visby och på så sätt sprida dans och rörelseglädje till alla barnen.

Arbetstiderna är vardagskvällar och/eller på helger och pågår under perioden sep-dec.

Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.visbydans@knatteskutt.se

Rekrytering sker löpande.

Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med:

* Två bilder på dig själv (gärna där du utövar dans alternativt leder dans.).

Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.

Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.se.. läs mer »»»

Omtänksam personlig assistent till man i Visby

Smart Assistans bedriver personlig assistans med mycket hög servicegrad. Vi har tillkommit på assistansberättigades begäran om assistans på ett modernt, affärsmässigt och kundtillvänt sätt. Därför söker vi dig som gillar att vara "på tå" för kunden och strävar efter att alltid leverera på en nivå över kundens förväntan.

Lugn och omtänksam personlig assistent, Visby - vikarie med vissa schemalagda pass
Vi söker en personlig assistent till en omtänksam 50-årig hemmaman boende i Visby. Han behöver nu en vikarie som kan rycka in vid semester, sjukfrånvaro, vab, föräldraledighet och med något schemalagt pass i månaden, dag- som kvällspass förekommer. Från och med vecka 34, d.v.s. i mitten av augusti, till och med sista september har en i personalen semester och en är föräldraledig. Det innebär att tjänsten under denna period om sex veckor motsvarar en heltid.


Din arbetsplats är i vår kunds hem där vår kund gillar att fixa med saker såsom städning, matlagning och bakning. Du gör detta möjligt för honom. Dina arbetsuppgifter består också i att hjälpa vår kund att köra rullstolen. Han använder även elrullstol. Du assisterar också vid ärenden på stan såsom att handla, uträtta bankärenden mm.

Vår kund har två hundar varför du som söker måste gilla hundar och även tycka om att hjälpa till med skötseln av dem. Det handlar om dagliga promenader, pälsvård, badning, aktivering och träning. Har du vana vid hundar är det därför meriterande, men inget krav. Vår kund är också intresserad av teknik och data som han sysslar med dagligen. Andra intressen är att vara ute i naturen, fiske och bowling.

Du som söker tjänsten är en lugn och stabil som person. Du är omtänksam och ansvarsfull. Viktigt är att du är genuint intresserad av att göra ett bra jobb. Du respekterar vår kunds hjälpbehov och sätter honom och hans behov främst. Han uppskattar en rak och ärlig kommunikation både i förhållande till honom och arbetskamraterna där du ingår i en arbetsgrupp om fyra assistenter.

Du är man och rökfri. Du har körkort och kan köra vår kunds bil om så behövs.

Personlig lämplighet går före eventuell tidigare erfarenhet av yrket som personlig assistent.

Tjänsten innefattar: Timlön, 12 % semesterersättning tillkommer, OB-tillägg, kollektivavtal Almega/Vårdföretagarna.. läs mer »»»

Taxiförare till TaxiKurir Gotland

Verksamhetsbeskrivning
TaxiKurir bedriver taxiverksamhet för person- och budtransporter i hela Skandinavien.
Företaget bildades i Stockholm 1987 och var ursprungligen näringslivets taxiföretag i Stockholm. 1990 breddades verksamheten till att omfatta även privata och samhällsbetalda kunder. TaxiKurir är en offensiv och ambitiös taxikoncern som genom sin ägarstruktur haft möjlighet att kraftfullt utveckla Skandinaviens största taxiverksamhet.
Koncernen omsätter årligen 3,5 miljarder kr och rankas därmed bland de 250 största företagen i Sverige.

Arbetsuppgifter
Vi söker chaufförer till transporter av kunder både på privatsidan och färdtjänstresor

Utbildning/Erfarenhet
Krav ställs på taxiförarlegitimation och att du har ett trevligt sätt och vana att möta kunder.

Boende kan vid behov ordnas.

Vill du veta mer? Kontakta Roger Jakobsson tfn 073-980 4752... läs mer »»»

1:e Kock

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Som en del av Region Gotland utvecklar och erbjuder serviceförvaltningen effektiva tjänster som skapar värde för kunden. Vi månar om kvalitet och service, är tydliga i våra åtaganden och för en aktiv dialog med våra kunder. Våra verksamhetsområden är inom ekonomi, personal, IT, telefoni, städ, transport, varuförsörjning, måltidsförsörjning och medborgarservice.

I Solklintskolans kök tillagas, serveras samt levereras måltider till olika gäster så som barn/elever och äldre. I köket produceras både varma och kalla måltider.

ARBETSUPPGIFTER
Leda, fördela och utveckla produktionen i Solklintskolans tillagningskök i Slite. Ansvara för att produktionen genomförs på ett ekonomiskt och rationellt sätt, utifrån gällande förutsättningar.

Du ska tillsammans med tre kockar och två köksbiträden förbereda, tillaga och servera måltider till skolans elever och personal (ca 200 luncher). Förbereda och tillaga lunch till tre ytterskolor (350 portioner), 6 förskolor (230 lunch), ett äldreboende (lunch och middag 20*2/dag) samt måltider till hemmaboende med bistånd (ca 1000/vecka). I jobbet ingår att utifrån gällande meny ansvara för beställning av råvaror och andra förbrukningsvaror.

Du ansvarar för att följa regelverket, som exempel att tillse efterlevnaden av olika mål och policyer, men även att produktionen genomförs på ett säkert sätt genom att följa egenkontrollprogram och maskininstruktioner. Du har ansvarskänsla och stolthet för det ni serverar och tillsammans med den övriga personalen skapar ni goda relationer med gästen/kunden genom att exempelvis vara synlig i restaurangen och därmed bidra till att skapa en god stämning. Du/ni samarbetar med kunderna för att måltiden ska bli en positiv del av verksamheten inom både skola och äldreomsorgen. Du deltar och genomför olika uppföljningar av verksamheten såsom portionsredovisning i vårt kostprogram AIVO, fakturagranskning och kunduppföljningar.

I arbetet ingår att delta i olika projekt för utveckling av hela avdelningens verksamhet. Vid behov även kunna arbeta i andra kök.
Tjänsten är ett semesteranställning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, minst treårig gymnasie eller KY-utbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet samt har jobbat minst ett år i någon form av arbetsledande ställning.

Du har goda matlagningskunskaper och dessutom kompetens kring matlagningsmetoder, specialkoster, kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, personalledning och ekonomi.

Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad, kan jobba självständigt, är anpassningsbar och drivs av att få utveckla och förbättra verksamheten. Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för person med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Verksamhetsutvecklare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Individ och familjeomsorgsavdelningen, Region Gotland, omfattar 6 enheter. Enheten för stöd och försörjningsstöd, Barn och familjeenheten, Familjestödsenheten, Ungdomsenheten, Beroendevårdsenheten och Enheten för personer med psykiska funktionsnedsättningar.
Som verksamhetsutvecklare är du starkt involverad i avdelningens utvecklingsarbete. Du kommer att svara för planering, organisering, genomförande och uppföljning av de utvecklingsområden som rör avdelningen. Du genomför kunskapsspridning och erfarenhetsutbyte inom området. Du arbetar med avdelningens kompetensutveckling och planering av utbildningsinsatser. Du kommer också att arbeta med processkartläggning, riskanalyser, Lex Sarah-utredningar och inte minst omvärldsbevakning. Du kommer att vara underställd avdelningschefen och ingå i avdelningens ledning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annat livärdig högskoleutbildning och erfarenhet från Individ och familjeomsorg samt utvecklings- och kvalitetesarbete. Du trivs med att arbeta i en verksamhet i förändring. Du ser helhet och sammanhang och har ett strukturerat arbetssätt. Du har mångårig erfarenhet av att leda processer, projekt och samverkansarbete. Du tycker om att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, din samarbetsförmåga och din pedagogiska förmåga.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Socialsekreterare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Du tar emot både nybesök och besök av mer varaktig karaktär. Du gör utredning, bedömning och fattar beslut i socialbidragsärenden, samt ansvarar för socialt förändringsarbete kopplat till försörjningsstöd, och till gruppen "övriga vuxna". Du deltar aktivt i metod- och kvalitetssäkring av ekonomihandläggningen. Viss beredskapstjänstgöring förekommer.

KVALIFIKATIONER
Du har socionomexamen eller annan utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdig, och tidigare erfarenhet av arbete med försörjningsstöd. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är strukturerad och flexibel i ditt arbete och kan vara drivande i samverkan med andra myndigheter.

Körkort erfordras.

Tidigare erfarenhet av arbete med försörjningsstöd är meriterande.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Traktorförare/maskininstruktör

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Vill du vara med och forma framtidens lantbrukare och djurskötare på naturbruksprogrammet på Lövsta gård? Vi söker just nu en engagerad, driftig och ansvarstagande traktorförare/maskininstruktör till skoljordbruket på Lövsta gård. Gården består av 240 ha åkermark och c:a 130 ha skog. Av växtodlingen är 75% omställd till KRAV-produktion med inriktning att producera foder till djuren. På gården finns mjölkkor, får och svin. Svinproduktionen är integrerad med en satellitbesättning på 45 suggor i 7-7-8 system. Vi har mellangårdsavtal och säljer ca 1 200 smågrisar och resterande föds upp i egna stallar. Vår mjölkkobesättning består av 85 kor + rekrytering som är KRAV-godkänd. Vi har c:a 45 tackor i vår fårbesättning som också ingår i KRAV. Vi har sju anställda, varav fyra jobbar i djurstallarna. En del av jobbet handlar om att handleda ungdomarna, i nära samarbete med gymnasieskolans personal, när de tränar sina praktiska färdigheter på gården. Tillsammans med andra aktörer på Gotland arbetar vi på Lövsta landsbygdscentrum för utvecklingen av landsbygden på Gotland. Vi är organiserade inom gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att delta i alla på jordbruket förekommande arbetsuppgifter med tonvikt på växtodling och maskiner. Det är önskvärt att du har vana av maskinunderhåll. Då vi har en stor del av gården omlagd i KRAV, skall du ha ett intresse av att jobba med den ekologiska produktionen. I tjänsten ingår helg- och avbytarturer i djurstallarna.

För att gymnasieskolans mål ska kunna uppnås, kommer du att vara med och samråda kring undervisningen.

KVALIFIKATIONER
Du skall utöver praktisk erfarenhet från lantbruk, gärna inom ekologisk produktion också ha grundläggande lantbruksutbildning. Påbyggnadsutbildningar inom lantbruk samt erfarenhet från djurproduktion är meriterande.

Eftersom du kommer att jobba inom gymnasieskolans område, är det viktigt att du är intresserad av att arbeta med ungdomar. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter god samarbetsförmåga, självständighet samt initiativ och organisationsförmåga.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Förskollärare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Klangstenen är en av fyra förskolor i förskoleområdet. Samarbete och erfarenhetsutbyte förekommer mellan förskolorna.
För närvarande arbetar här 9 pedagoger.

ARBETSUPPGIFTER
Klangstenen är en relativt nybyggd förskola med två avdelningar och en stor fin gård med närhet till storskogen och lillskogen. Verksamheten består av 3 grupper, varav den ena är en utegrupp. Som förskollärare på Klangstenen ingår Du i ett arbetslag. Du arbetar med barn 1-5 år. Du ansvarar för den pedagogiska ledningen av arbetet. Du utför alla arbetsuppgifter som förekommer i den dagliga verksamheten. Förskolan har profil matte och språk samt utepedagogik. Du förväntas vara öppen för alla delar. Denna tjänst är främst riktad mot uteverksamheten varför stor vikt läggs vid intresse för utepedagogik. Under läsåret kommer utegruppen att bestå av 5-åringar.
Du kommer att mötas av ett ungt arbetslag med stor vilja att utvecklas.

KVALIFIKATIONER
För att passa för tjänsten ser vi att du är intresserad av att arbeta med barn och våra profilområden. Du har god organisationsförmåga och är anpassningsbar efter verksamhetens behov. Andra kvaliteter vi eftersöker är att Du har initiativförmåga, klarar stress, är intresserad av att utveckla ditt förhållningssätt och att Du vågar ta för Dig och säga vad Du tänker och tycker. Du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Vi söker en legitimerad förskollärare eller examinerad förskollärare som söker sin legitimation. Personlig lämplighet väger tungt. Du får gärna ha erfarenhet från förskolans verksamhetsområde.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Lärare sv/so

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Gotland har ett stort utbildningsutbud med förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning och Kulturskola. Den regionala verksamheten har en god geografisk spridning över ön med 44 förskolor och 31 grundskolor. På Gotlands förskolor, fritidshem och skolor vill vi ge förutsättningar för ett livslångt lärande, där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas. Trygghet är ett ledord i verksamheterna då vi ser det som en grundförutsättning för barns utveckling och lärande. Särskilt fokus är att ge alla barn och elever en god läsförmåga. Vi hoppas att du delar vår vision och vill bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi en lärare i sv och so till Klinteskolan. Du kommer att undervisa i åk 6-9 samt i särskild undervisningsgrupp. Mentorskap ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig att undervisa i ovan nämnda ämnen och årskurser (bifoga legitimation i din ansökan). Erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov är önskvärt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Klinteskolan ska vara en kreativ och trygg miljö där eleverna får en tro på sig själva som gör att de lämnar grundskolan med stolthet och optimala kunskapsresultat. Vi söker dig som ser och stärker elevernas individuella förutsättningar för att uppnå detta.

Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Lärare trä- och metallslöjd

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Gotland har ett stort utbildningsutbud med förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning och Kulturskola. Den regionala verksamheten har en god geografisk spridning över ön med 44 förskolor och 31 grundskolor. På Gotlands förskolor, fritidshem och skolor vill vi ge förutsättningar för ett livslångt lärande, där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas. Trygghet är ett ledord i verksamheterna då vi ser det som en grundförutsättning för barns utveckling och lärande. Särskilt fokus är att ge alla barn och elever en god läsförmåga. Vi hoppas att du delar vår vision och vill bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi en trä- och metallslöjdslärare till Högbyskolan i Hemse. Du kommer att undervisa i åk 3-6.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig att undervisa i trä-och metallslöjd i åk 3-6 (bifoga legitimation i din ansökan). Erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda behov är önskvärt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Vi söker en utvecklingsinriktad och engagerad medarbetare som är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har också förmågan att arbeta självständigt och målinriktat utifrån grundskolans läroplan samt ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Förskollärare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Gotland har ett stort utbildningsutbud med förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning och Kulturskola. Den regionala verksamheten har en god geografisk spridning över ön med 44 förskolor och 31 grundskolor. På Gotlands förskolor, fritidshem och skolor vill vi ge förutsättningar för ett livslångt lärande, där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas. Trygghet är ett ledord i verksamheterna då vi ser det som en grundförutsättning för barns utveckling och lärande. Särskilt fokus är att ge alla barn och elever en god läsförmåga. Vi hoppas att du delar vår vision och vill bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi förstärka Klinte/Sanda förskoleområde med en förskollärare. Arbetet består av att, tillsammans med arbetslag och övrig personal, planera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov och förskolans läroplan. Du kommer att vara placerad på Sanda förskola och arbeta med barn i åldrarna 1-3 år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation i din ansökan).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet; du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor. Vi vill att du är väl insatt i och kan arbeta målinriktat med läroplanen för förskolan (lpfö 98/10). Eftersom du kommer att arbeta på en småbarnsavdelning är det viktigt att du orkar lyfta och bära.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Förskollärare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Gotland har ett stort utbildningsutbud med förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning och Kulturskola. Den regionala verksamheten har en god geografisk spridning över ön med 44 förskolor och 31 grundskolor. På Gotlands förskolor, fritidshem och skolor vill vi ge förutsättningar för ett livslångt lärande, där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas. Trygghet är ett ledord i verksamheterna då vi ser det som en grundförutsättning för barns utveckling och lärande. Särskilt fokus är att ge alla barn och elever en god läsförmåga. Vi hoppas att du delar vår vision och vill bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi förstärka Klinte/Sanda förskoleområde med en förskollärare. Arbetet består av att, tillsammans med arbetslag och övrig personal, planera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov och förskolans läroplan. Du kommer att vara placerad på förskolan Holken i Klintehamn och arbeta med barn i åldrarna 1-3 år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation i din ansökan).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet; du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor. Vi vill att du är väl insatt i och kan arbeta målinriktat med läroplanen för förskolan (lpfö 98/10). Eftersom du kommer att arbeta på en småbarnsavdelning är det viktigt att du orkar lyfta och bära.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Förskollärare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Gotland har ett stort utbildningsutbud med förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning och Kulturskola. Den regionala verksamheten har en god geografisk spridning över ön med 44 förskolor och 31 grundskolor. På Gotlands förskolor, fritidshem och skolor vill vi ge förutsättningar för ett livslångt lärande, där grundinställningen är att alla skall ha möjlighet att lyckas. Trygghet är ett ledord i verksamheterna då vi ser det som en grundförutsättning för barns utveckling och lärande. Särskilt fokus är att ge alla barn och elever en god läsförmåga. Vi hoppas att du delar vår vision och vill bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi förstärka Klinte/Sanda förskoleområde med en förskollärare. Arbetet består av att, tillsammans med arbetslag och övrig personal, planera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov och förskolans läroplan. Du kommer att vara placerad på förskolan Holken i Klintehamn och arbeta med barn i åldrarna 3-5 år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation i din ansökan).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet; du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor. Vi vill att du är väl insatt i och kan arbeta målinriktat med läroplanen för förskolan (lpfö 98/10).

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för lärare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Socialsekreterare

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!

Barn- och familj är en enhet inom IFO med 25 medarbetare. Sedan början av 2009 har vi arbetat med BBIC (Barns behov i centrum) som verktyg för att utveckla kvalitet och metod i vårt arbete. Enheten är uppdelad i barnteam och ungdomsteam samt mottagningsteam som tar emot och hanterar alla aktualiseringar i både barn- och ungdomsärenden.

ARBETSUPPGIFTER
Som Socialsekreterare med inriktning mot de ensamkommande flyktingbarnen, kommer du att utföra ett kvalificerat utredningsarbete. Du bedömer behov och beslutar om insatser samt följer upp insatser enligt SoL och LVU. Arbetet sker i nära samarbete med familjen och nätverket runt barnet/ungdomen samt med utförare av insatser och olika myndigheter. Som Socialsekreterare kommer du att ha ett nära samarbete med God man och Regionens egna HVB-hem riktade mot dessa ungdomar. Till enheten rekryterar vi nu ytterligare en socialsekreterare med inriktning mot de ensamkommande flyktingbarnen. Detta pga att Region Gotland under hösten 2014 kommer att ta emot ytterligare ensamkommande barn.

KVALIFIKATIONER
Du har socionomexamen och erfarenhet av utrednings- och insatshandläggning inom socialtjänsten, är kunnig i gällande lagar och förordningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har god förmåga att möta barn/ungdomar och deras familjer i utsatta lägen och kan bistå dem med att finna vägar till förändring. Avgörande för att nå bra lösningar är förmåga att samarbeta och ett ödmjukt förhållningssätt inför andras livssituation.

Arbetsuppgifterna ställer krav på förmåga att känna engagemang och samtidigt kunna hålla distans till de situationer du möter. Du har analysförmåga och kan bedöma barns behov samt föräldrars förmåga och koppla till rätt insatser. Arbetet kräver självständighet.

Körkort erfordras.

Din uppgift kräver en tidigare erfarenhet/god kännedom kring ensamkommande flyktingbarn alternativt erfarenhet av flyktingarbete i annan relevant form.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Administrativ assistent

Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som väljer att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet.

Välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Administrativa uppgifter såsom diarieföring, arkivering och fakturahantering. Som assistent förväntas du biträda enhetschef och övrig personal inom Barn och Familjeenheten med bl.a. bokningar, fakturahantering, arkivering, och övriga förekommande administrativa göromål. I viss mån även ge administrativt stöd till övriga avdelningar inom IFO.

I denna tjänst ingår även att på ca 50% vara behjälplig för vår mottagningsgrupp, att dokumentera aktualiseringar gällande barn och ungdomar, skicka kallelser för ett första besök m.m.

KVALIFIKATIONER
Relevant utbildning på lägst gymnasienivå, kunskap kring gällande sociallagstiftning. Vi förutsätter att du behärskar MS-Office samt är beredd att lära dig övriga verksamhetsbaserade datorprogram som används på avdelningen. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla

Vi ser gärna erfarenhet av liknande administrativa arbetsuppgifter.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »»»

Meny nyheter (klicka)
Annonser natur
Annonser natur