Layoutelement

text bild karta   info, a-ö

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Nytt uppdrag. Personlig assistans i Visby

Jag är en man i 60-årsåldern som på grund av en olycka har fått beslut om personlig assistans.

Jag bor i en lägenhet i Visby tillsammans med min sambo.  Jag är en social person som uppskattar personer med humor. Mitt stora intresse i livet är konst och kultur.

Nu har du chansen att bli en i mitt nya assistentteam. Du får vara med och forma min assistans från grunden utifrån mina villkor.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenhet av assistans eller liknande arbete. Som person bör du vara nyfiken, orädd, intresserad och ha humor. Ett plus är förstås om du delar mitt intresse av konst och kultur.

Tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan!


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv... läs mer »

Kriminalvårdsinspektör (första linjens chef), VO Gotland

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Kriminalvården, Region Öst har verksamhet i Östergötland, Småland samt på Gotland. Verksamhetsområde Gotland består av ett häkte med 14 platser, en anstalt med 5 platser samt ett frivårdskontor. All verksamhet finns i Visby och är inrymd i samma byggnad som Polisen. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas inom kort söker vi en kriminalvårdsinspektör som första linjens chef till ett 20-tal medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som chef inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och viktigt samhällsuppdrag i en modern myndighet. Du är direkt underställd kriminalvårdschefen och ditt uppdrag är att operativt leda, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål samt utgöra ett stöd för personalen i det dagliga arbetet på häktet/anstalten/frivården i Visby. Extern samverkan sker med bl.a. socialtjänst, polis, landsting och arbetsförmedling.

I befattningen ingår personal-, budget-, verksamhets- och arbetsmiljöansvar. Arbetet kan även komma att innebära viss beredskapstjänstgöring. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp där kriminalvårdschefen samt andra nyckelfunktioner utgör en viktig plattform för ditt ledarskap. Fokus kommer att ligga på att utveckla verksamheten i linje med Kriminalvårdens långsiktiga prioriteringar, där du har möjlighet att vara med och påverka samt tillföra nya perspektiv och identifiera utvecklingsområden i syfte att höja verksamhetens förmåga att nå sina mål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom det samhällsvetenskapliga, beteendevetenskapliga eller juridiska området eller annan utbildning tillsammans med relevant erfarenhet som myndigheten finner likvärdig. Väl vitsordad erfarenhet av arbetsledning är ett krav, exempelvis inom ramen för Kriminalvårdens chefsförsörjningsprogram eller annat chefsutvecklingsprogram. B-körkort är ett krav.

Meriterande är erfarenhet av kriminalvårdsarbete eller annat socialt arbete samt chefserfarenhet från offentlig sektor. Meriterande är även erfarenhet av att leda personal som genomför kognitiva behandlingsprogram, granskning av handläggning av klientärenden samt utredningsvana. Genomförd och godkänd arbetsmiljöutbildning är önskvärt.

Du är positiv, trygg och lyhörd och du har lätt att kommunicera med din omgivning, skapa goda relationer och uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Personliga egenskaper som bedöms viktiga är beslutsamhet och engagemang samt förmågan att inspirera och motivera andra. Du kommunicerar tydligt för att nå målen samtidigt som du främjar ett stabilt och förtroendeskapande arbetsklimat. Vi söker dig med god analys- och omdömesförmåga och med kreativitet som främjar utveckling och nytänkande. Vi vill att du ska ha förmåga att balansera mellan behandlings- och säkerhetsarbete, arbeta metodiskt och planera, prioritera och fördela dina resurser effektivt. Du uppskattar att vara operativ i det dagliga arbetet, trivs med att arbeta i ett tidvis högt tempo med ett brett uppdrag och kan leverera resultat med hög kvalitet.

Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar och du förväntas med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Registerkontroll kommer att föregå beslut om anställning.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons eller www.offentligajobb.se.
OBSERVERA: Vi tar INTE emot ansökningar via brev eller e-mail.

Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du har sökt första gången, kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Kriminalvården eller jobb hos andra organisationer som är anslutna till Offentliga Jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Din ansökan till en specifik tjänst med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Kriminalvårdens rekryteringsansvariga.

Supporttelefon för sökande: 0771-10 10 29

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal... läs mer »

Kallskänka

Verksamhetsbeskrivning:
Restaurangen ligger i Fårösund vid färjelägret. Restaurangen har två uteserveringar, en mot färjekön till Fårö och en 30 m från havet. Servering och bar inomhus ligger i ett magasin från 1800 talet. Köket finns i en vinkel från magasinet och är nybyggt.


Arbetsuppgifter:
Som kallskänka hos oss skall du klara av för- och efterrätter samt vid behov bistå kockarna med uppläggningar.


Utbildning/Erfarenhet:
Adekvat och dokumenterad erfarenhet inom restaurangbranschen... läs mer »

Kock

Verksamhetsbeskrivning:
Restaurangen ligger i Fårösund vid färjelägret. Restaurangen har två uteserveringar, en mot färjekön till Fårö och en 30 m från havet. Servering och bar inomhus ligger i ett magasin från 1800 talet. Köket finns i en vinkel från magasinet och är nybyggt.


Arbetsuppgifter
Som kock hos oss skall du klara av det svenska köket, beställa varor och förädla. Du skall kunna presentera snygga och välsmakande maträtter.

Utbildning/Erfarenhet:
Dokumenterad erfarenhet som kock... läs mer »

ICA Roma söker semestervikarier för sommaren

Vi söker semestervikarier för sommaren.
Vi behöver personer med kassa- eller butiksvana. Du kommer att jobba med ett bra team.
Vi ser att du har ett bra sinne för kamratskap, ansvarsfull och har ordning och reda runt dig som person och att du vill jobba sommaren 2016 mellan 50-75% tjänst.
Tjänsterna som vi söker är för kassatjänst och varuplock, butiks bakning och salladsbar är arbetsuppgifter som kan förekomma.
ICA Nära Roma är en modern butik med uppdaterad utrustning och en butik med hårt tryck på turister tillsammans med den lokala kundkretsen.
Vi tillämpar all anställning med kollektivavtal med Handels och övriga lagar som gäller för arbete i butik. Du kommer att jobba med väl avvägda arbetspass så att du har bra vilotid mellan passen.
Känner du att du är den personen som uppfyller våra önskemål så hör av dig... läs mer »

Personlig assistent sökes till pojke på Gotland

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker personliga assistenter till en 9-årig pojke med flerfunktionshinder boendes med sin familj i Stånga.

 

Arbetsuppgifterna består av att hjälpa honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, följa med till skola och aktiviteter t.ex. simning osv.

 

 

Du som söker ska gärna ha erfarenhet av arbete med barn och/eller personer med funktionsnedsättning och vara 25-50 år. Som person är du glad, uppmärksam och ansvarsfull. Vidare bör du ha ett genuint intresse för arbetet och se detta som ett långvarigt engagemang. Du som söker är rökfri, har god fysik och tycker om att vistas i naturen samt uppskattar långa promenader. Körkort och egen bli ett krav då det behövs för resor till och från arbetet. Familjen har husdjur så du bör inte vara allergisk. Det är en fördel om du har möjlighet att också arbeta extra om någon annan assistent är frånvarande samt kan vikariera när de andra assistenterna har semester.

 

 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

 

Arbetstid / Varaktighet: Tjänsten är på deltid. Men vi ser gärna att du kan jobba extra vid behov.

Du anställs med anställningsformen "så länge uppdraget varar".

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

 

Tillträde: Omgående.


På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).. läs mer »

Pedagog e-learning

Riksantikvarieämbetet är den myndighet i Sverige som ansvarar för frågor om kulturarvet och kulturmiljön. Här arbetar ca 220 personer som leder och stödjer det nationella arbetet med att bevara, använda och utveckla kulturarvet. Kulturarvet bidrar med långa tidsperspektiv i samhällsutvecklingen och berikar människors livsmiljöer. Vi är alla beroende av vårt förflutna för att förstå samtiden och framtiden.

Riksantikvarieämbetet arbetar med att på nationell nivå samordna frågor om god samlingsförvaltning vid landets museer. Under 2016-2017 arbetar vi särskilt med frågor relaterade till giftiga ämnen i samlingar och en standard för samlingsförvaltning kallad Spectrum. Inom dessa områden behöver vi utveckla utbildning med stöd av e-learning. Du kommer att arbeta inom verksamhetsområdet Kulturarv och Samhälle och anställd på Kulturvårdsavdelningen..

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillföra den pedagogiska dimensionen i den e-learning utbildning vi utvecklar inom god samlingsförvaltning. Ditt arbete kommer att ske i nära samverkan med utredare inom enheten och medarbetare på landets museer. Du ska fungera som stöd med e-lärandets didaktik till dem, dvs vilka metoder fungerar och är bäst lämpade för olika grupper. Vi arbetar i projekt och du kommer ingå i ett team. Vi planerar att använda en fritt tillgänglig programvara, exempelvis Google classroom eller motsvarande.

Din kompetens

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom pedagogik och särskild god erfarenhet av e-lärandets pedagogik. Det är meriterande om du dessutom har utbildning och, eller, erfarenhet inom kulturarvsfrågor.

Du behöver vara kommunikativ, nyfiken och pedagogisk samt van att arbeta med olika yrkesgrupper. Vi förutsätter att du är resultatinriktad och har god förmåga att utrycka dig på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är visstidanställning på 4 månader med tillträde 1 september 2016 eller efter överenskommelse. Tjänsten är placerad i Visby.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 19 maj. Märk din ansökan med refnr 2.9.1-03121-2016... läs mer »

Sommarjobb: personlig assistent till tjej, Visby

Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se

Jag är en 40-årig tjej som är mycket aktiv. Då jag har funktionsnedsättningar använder jag mig av personlig assistans för att kunna göra allt som jag vill. Nu söker jag en semestervikarie att arbeta på schema under perioden 8/6-14/8.

Det är bra om du gillar att vara ute tillsammans med mig, bada, åka till stranden och utflykter. På min fritid umgås jag gärna med mina kompisar och det utbud Visby med omnejd har att erbjuda. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Jag har egen bil, så för dig som söker att arbeta med mig är det ett krav att du har körkort.

På vardagarna är jag på min dagliga verksamhet så då följer du mig dit.

Du som söker är en flexibel och rökfri tjej med körkort (du behöver inte ha egen bil för det har jag). Jag vill att du har omvårdnadsutbildning eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig.

Innan du börjar arbeta under sommaren kommer du att erbjudas praktisk introduktion och utbildning. Arbetsgivaren erbjuder friskvårdsbidrag.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

SÖK TJÄNSTEN HÄR://w1.jag.se/10204321.. läs mer »

Vass systemtekniker till vårt Spelsystem

På Svenska Spel får du jobba med att sprida glädje och spänning. Med spel som Lotto, Triss, Stryktipset och Vegas, samt på Casino Cosmopol, erbjuder vi några av Sveriges mest underhållande och bästa spelupplevelser. Hos oss får du ett meningsfullt och spännande jobb, där idrott, Stockholms utbud och Gotlands lugn alltid är nära.

Samtidigt som vi vill skapa Sveriges bästa spelupplevelser vill vi ta ett stort socialt ansvar. Därför hjälper vi till exempel våra kunder att hålla koll på och sätta gränser för sitt eget spelande, istället för att övertyga dem att spela mer. Vi sponsrar också svensk idrott på alla nivåer – från ungdom till elit. Om du blir en av oss på Sveriges marknadsledande spelbolag får du vara med och skapa framtidens sunda spelmarknad.

Om samarbete, tekniskt fokus och lättrörlighet passar din profil kanske du är personen vi söker? Som person är du drivande, nyfiken, engagerad samt har ett intresse och vilja att utvecklas såväl personligt som yrkesmässigt.

Du tillhör Spelsystemsektionen som ansvarar för drift av spelplattformen samt stöttar utvecklingsteamen med verktyg för automatisering, loggning, övervakning.

Du är förmodligen en Sysadmin med utvecklingserfarenhet eller en utvecklare med stort intresse för drift/infrastruktur frågor. Du blir en i teamet som kommer jobba med Svenska spels viktigaste system med motiverade medarbetare samt i nära samarbete med utveckling. I likhet med många andra ser vi på Svenska Spel att den traditionella fördelningen mellan utveckling och drift/infrastruktur håller på att omdefinieras. Denna kultur – DevOps – är välkommen och passar väl in på hur vi vill jobba på Svenska Spel.

Vi ligger i framkant i vårat teknikval och testar de senaste produkterna och eftersom allt fler av de verktyg, plattformar och ramverk som används bygger på öppen källkod ser vi gärna att du är engagerad inom öppen källkod och van att dela med dig samt delta i relevanta communities.

Du.. har stora -Linux kunskaper, -Erfarenhet av t.ex Python, Ruby

Du.. har gärna erfarenhet av nedanstående områden,

-Drifterfarenhet av affärskritiska system med hög tillgänglighet,

-Arbetat med distribuerade system– ex, Gluster, Cassandra, Zookeeper, Elasticsearch, MongoDB

-Continuos delivery/deployment erfarenhet, (Jenkins, Puppet, Docker)

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Visby. Om du har frågor är du välkommen att vända dig till Dan Holgersson, chef IT-Drift på telefon 010-120 32 17... läs mer »

Handläggare Team Invoice & Ledger

PayEx Group är en privatägd koncern med cirka femhundra medarbetare i fyra länder. Sedan starten 1972 har vi drivit utvecklingen inom vår bransch och är idag nordens främsta experter på betalningar. Vi har en heltäckande och svåröverträffad kompetens inom alla former av betallösningar för e-handel, mobila plattformar och för fysisk handel. Vi hjälper dagligen våra kunder med alla typer av tjänster inom rating och billing, faktura och reskontrahantering, inkasso och kredithantering.

Är du intresserad av en utmanande roll som Handläggare i kundgruppen? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker nu Handläggare till PayEx team som hanterar några av våra största kunder. Kunderna har tjänsterna faktura- och reskontraservice. En person som kan sköta faktureringar och debiteringar och vara kundens första kontakt i den dagliga produktionen kopplat till det.

Om teamet – Vårt uppdrag

Teamet består av 21 medarbetare fördelat på 17 handläggare, 2 Systemspecialister, 1 Leveransspecialist och 1 Team Manager. Teamet hanterar förutom faktura- och reskontraservice tjänsterna även kundernas hela flöde från fakturering till uppföljning av reskontra.

Din roll

Ditt arbete handlar om att\xA0ha daglig kontakt med kunder via telefon och mail. Du ansvarar för\xA0faktureringsprocessen för teamets kunder, samt reskontran, debitering och\xA0statistik. Du driver även utveckling relaterat till kunderna och\xA0säkerställer att vi upprätthåller avtalad SLA inom faktureringen. Du arbetar tätt\xA0tillsammans med övriga kollegor i arbetsgruppen (totalt 6 stycken) och ni jobbar\xA0som ett team. Du har även nära kontakt med våra säljare på PayEx kring\xA0avtal och upplägg utav kunderna.
Din kompetens

Vi söker dig som har\xA0erfarenhet av kund eller motsvarande tjänst. Du är noggrann, analytisk, handlingskraftig, har ett intresse för system\xA0och är ansvarsfull. Du gillar högt tempo i en omväxlande miljö med tidvis snabba förändringar. Rollen ställer höga krav\xA0på att du är serviceinriktad, självständig, affärsmässig och handlingskraftig samt att du drivs av ett starkt kundfokus och\xA0kvalitetstänk. Du har god förmåga att kommunicera både\xA0skriftligt och muntligt både på svenska och engelska. Du står för och arbetar utefter våra värderingar; Service, Innovation, Knowledge och\xA0Honesty. Meriterande\xA0om du har erfarenhet av att arbeta med långsiktiga affärsrelationer och\xA0leverantörssamarbeten. Du\xA0är en person som vill ge det lilla extra och förstår vikten av att ge kunderna den bästa servicen. Du\xA0trivs att arbeta med problemlösning och upplever glädje i att ge ett\xA0professionellt och trevligt bemötande i alla lägen. Du\xA0arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor i arbetsgruppen samt övriga teamet och ni stöttar varandra i arbetet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Du som ser möjligheterna och trivs i ett företag med entreprenörsanda är välkommen med din ansökan, som vi behandlar konfidentiellt. Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse. Ansökningarna behandlas löpande men sista ansökningsdag är 16-05-08.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringkanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

\xA0.. läs mer »

Säljare till hemslöjdsbutik

Vi söker en säljare med affärsvana till en hemslöjdsbutik i Visby, med språkkunskaper och tidigare erfarenheter... läs mer »

Keges söker chaufförer med yrkeskompetensbevis

Vi förstärker inför säsongen och söker
2 st Chaufförer C-körkort


Din uppgift
Vi planerar vår verksamhet inför
sommaren 2016 och söker därför
serviceinriktade C-Chaufförer
för sommarvikariat.

Arbetet innebär främst att distribuera
våra produkter till kunder
över hela Gotland även körning
inom Visby.

Din profil
Vi söker alerta, representativa och
service vänliga personer med god
lokalkännedom på Gotland och
Visby.

Tjänsterna
Tjänsterna är heltid, visstidsanställning

Fast lön enligt kollektivavtal.
Vi söker dig som har C kort med
Yrkeskompetensbevis. Gärna truckkort... läs mer »

Gotland Sports Acadamy söker fotbollstränare

Hej,
Vi söker en fotbollstränare/ledare för fotbollsläger i Slite mellan 15/6-15/7 tidsbegränsat en månad (första lägret 20/6 tre planeringsdagar 15-17/6) tjänsten är 40 timmar i veckan vardagar.
Andra arbetsuppgifter kan förekomma.

5-dagars läger för pojkar & flickor 8-15 år, hjälptränare finns redan på plats.
Sökanden skall ha genomgått någon av fotbollsförbundets tränarutbildningar och ha dokumenterad erfarenhet av att träna barn och ungdomar.
info om läger i länken http://www.gotlandsportsacademy.se/laeger/fotbollslaeger/


Lön enligt ök.. läs mer »

Personlig assistent sökes på Gotland.

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

 

Nu söker vi personliga assistenter för sommararbete på Gotland.

Som personlig assistent får du vara beredd på att vara en mångsysslare. Du arbetar med att assistera en person med omfattande funktionsnedsättning att göra det han eller hon skulle gjort utan sin funktionsnedsättning. Det kan alltså handla om allt ifrån vardagssysslor till nöjen. Det kan vara arbetsuppgifter som förflyttningar, på- och avklädning och toalettbesök. Och det kan också vara att hjälpa till i vardagsbestyren som att städa, diska och handla mat. Du gör också ett aktivt fritidsliv möjligt. En del kunder har ett arbete, då finns du med på arbetsplatsen. Ditt yrke är att utföra allt det som den kund du arbetar hos skulle ha gjort om han eller hon kunde. Vi ser det som en självklarhet att du visar respekt för den du arbetar med och följer vår vision – alla har rätt till ett bra liv.

 

För att fungera optimalt i rollen som personlig assistent är dina personliga egenskaper av stor vikt. När du söker arbete hos oss kommer du därför få genomföra personlighetstestet MiNT. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Antal tjänster: 5

Körkort: B-körkort meriterande men inget krav.  

Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform - så längre uppdraget varar samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: enligt överenskommelse  

Kontaktperson: Maria Andersson


På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga... läs mer »

Distriktsläkare, 2 st

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Klintehamns Vårdcentral ligger 3,5 mil söder om Visby och har ca 4000 listade patienter, vilket motsvarar ca 2 läkartjänster. Som läkare arbetar du i ett team med stora möjligheter att påverka utveckling och rutiner. Du kommer att arbeta tillsammans med bland annat hjärtsviktssjuksköterska, diabetessjuksköterska samt psykolog och KBT terapeut.

ARBETSUPPGIFTER
Distriktsläkarna på Gotland arbetar med en lista av definierade patienter. BVC och MVC ingår inte i uppdraget däremot ingår jour- och beredskap. Vi har ett nära samarbete med sjukhusets specialistenheter och distriktsläkarna har ett väl utbyggt kollegialt forum för gemensam utbildning och utveckling. Vi har ett bra utbildningsklimat för våra utbildningsläkare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin (eller annan specialitet gärna geriatrik eller internmedicin). Du trivs hos oss om du är professionell, noggrann, har ett genuint intresse för människor och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi är öppna för individuella lösningar när vi hittar rätt person.
Körkort är ett krav


ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Handläggare av företagsstöd/projektstöd

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner och ska se till att regeringens och riksdagens beslut, som påverkar länet, får så bra effekt som möjligt. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar drygt 100 personer och vår chef är landshövding Cecilia Schelin Seidegård.

Länsstyrelsen arbetar regionalt för EU:s och Sveriges jordbruks- och landsbygdspolitik. Målet är en levande landsbygd vilket innebär att det finns möjlighet till arbete, god service och attraktiva boendemiljöer.

Landsbygdsprogrammet gäller under 2014 till och med 2020 och består av stöd som finns för att utveckla landsbygden. Landsbygdsprogrammet finansieras med medel från EU och Svenska staten. Miljö, hållbar utveckling och innovation är prioriterat. Målsättningen är att landsbygdsprogrammet ska ge lönsamma och livskraftiga företag, aktiva bönder som ger oss öppna marker med betande djur samt en attraktiv landsbygd. I landsbygdsprogrammet ingår bl.a. företagsstöd och projektstöd.

Läs gärna mer på http://www.lansstyrelsen.se/gotland/Sv/lantbruk-och-landsbygd/landsbygdsutveckling/Pages/default.aspx

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av handläggning av företagsstöd och projektstöd inom landsbygdsprogrammet 2014 -2020. Du kommer att ansvara för att handlägga ärendet hela vägen från första kundkontakten till färdigt beslutsunderlag. Ärendena handläggs i framtagna system och arbetet styrs utifrån gällande regelverk samt utifrån olika förordningar och föreskrifter.

Kundkontakten sker genom fysiska träffar, per telefon och via e-post. Du arbetar i nära samarbete med en grupp om fyra handläggare. Tillsammans ser ni till att landsbygdsprogrammet kommuniceras och marknadsförs. Samarbete sker även med andra länsstyrelser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning, gärna med inriktning företagsekonomi eller landsbygdsutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av offentlig verksamhet och om du har erfarenhet av handläggning. Det är bra om du är insatt i frågor som berör landsbygdens förutsättningar och möjligheter samt har ett stort landsbygdsintresse.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du har ett gott kundbemötande och är serviceinriktad. Vidare är du kommunikativ och bra att på att uttrycka dig både i tal och skrift. Du arbetar strukturerat, är ansvarstagande och har ett kvalitetstänk. Erfarenheter av informationsarbete är meriterande.

B-körkort och god datorvana krävs för anställningen.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Länsstyrelsen i Gotlands län tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med säljare, rekryteringssajter eller liknande.

Länsstyrelsen på Gotland erbjuder en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter. För att arbeta hos oss ska du dela Länsstyrelsens värderingar om människors lika värde.

Vi strävar mot en flexibel organisation med syfte att kunna hantera nya uppdrag eller inriktningar från nationell nivå. Därför kan dina arbetsuppgifter komma att ändras utifrån nya behov... läs mer »

Rekryteringsträff 10 maj kl 14.00 Inredningssäljare Unger & Co

Rekryteringsträff med Unger & Co
Tisdagen den 10 maj kl 14.00
Arbetsförmedlingen Visby

Tag med utskrivet CV.

Välkomna!


Inrednings säljare till Unger & Co AB - Gotland med omnejd

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning b2b är resultatinriktad med stark drivkraft och hög social kompetens?
Vill du arbeta med produkter och lösningar i en kreativ miljö och vill vara den som skapar dina kunders attraktiva arbetsmiljö är du den vi söker.
Som säljare hos Unger & Co kommer du arbeta mycket med lösningsorienterad försäljning där du själv ansvarar för att nå uppsatta mål genom att självständigt driva och utveckla dina kundkontakter. Du säljer hela EFGs och deras partners produktsortiment.
Dina kunder finner du inom privata företag eller i offentlig sektor men även arkitektbyråer och större byggföretag på Gotland med omnejd.
Att du stimuleras av utmaningar och växer genom ansvar ser vi som viktiga egenskaper hos dig som säljare hos oss.
För att bli framgångsrik i rollen ska du vara förtroendeingivande, strukturerad, inspirerande och kreativ- har lätt för att hitta lösningar för kundens behov.

Vi söker dig som:
. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och tycker om att ge dina kunder service då vi alltid strävar efter att ge våra kunder den bästa helhetslösningen.
. Är resultatorienterad och van att hålla en hög aktivitetsnivå.
. Är tydlig och kommunikativ samt har lätt för att jobba i team.
. Har arbetat 2-4 år med lösningsorienterad försäljning mot den privata företagsmarknaden med goda säljresultat så är det meriterande.
. Vill gör skillnad hos dina kunder med intressanta produkter som påverkar kundernas arbetsplatser.
. Du har gymnasiekompetens, god datorvana, tillgång till egen bil och är troligtvis mellan 20-35år.

Vi erbjuder:
. Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.
. Ett arbete i ett spännande bolag som är i stark utveckling.
. Ett mycket attraktivt arbete för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer.
. En möjlighet att arbeta med de bästa och största aktörerna i vår bransch.

Anställningsform:
. Tillsvidare, heltid. Fast lön plus provision och bilersättning... läs mer »