text bild karta   info, a-ö

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Samordnare för familjesrådslag

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Avdelningen individ- och familjeomsorg består av sju enheter med ca 200 medarbetare.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla individ- och familjeomsorgen och göra skillnad i barns och vuxnas liv? Är du innovativ och gillar nya utmaningar? Då kan just du vara den vi söker.

Vi letar efter dig som vill vara med och införa familjerådslag inom IFO och utöka användandet av nätverksmöten. Du kommer att ansvara för implementeringen inom avdelningens samtliga sju enheter. Du får ett omväxlande arbete där du kommer att samordna och arbetsleda ett team på två mötesledare men också hålla i egna familjerådslag och nätverksmöten. I rollen kommer du även att vara delaktig i rekryteringen av mötesledare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socionom eller har en akademisk examen inom beteendevetenskap. Du har praktisk erfarenhet av samverkan och systemteoretiskt arbete i kombination med erfarenhet av individ- och familjeomsorg eller projektledning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med familjerådslag eller nätverksarbete.

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Rollen ställer krav på att du är kommunikativ, har en god verbal och skriftlig förmåga, är lyhörd och anpassar din kommunikation utifrån situationen. Som person är du bra på att inspirera andra människor och lägger fram budskap på ett sätt som väcker lust och skapar engagemang. Du är dessutom driven och initiativtagande.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva... läs mer »

Ekonomiansvarig

Bilvalet på Gotland söker ekonomiansvarig

Arbetsbeskrivning

* Bokföring och redovisning
* Momsredovisning
* Resultat- och balansrapport
* Leverantörsutbetalningar
* Löneutbetalning
* Budget- och prognosarbete
* Årsbokslut/Årsredovisning
* Fordonsadministration
* Löpande controlling/uppföljning

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbete inom ekonomi/redovisning.
Meriter från fordonsadministration är meriterande.

Du har mycket goda IT kunskaper i Officepaketet/Excel och vi värdesätter om du har erfarenhet av diverse program så som Visma.
Avseende språk behärskar du svenska/engelska i såväl tal som skrift.
Som person är du driven, strukturerad, självständig samt har en organisatorisk förmåga .
Samtidigt har du lätt för att samarbeta och är duktig på att kommunicera.
Du kommer arbeta löpande tillsammans med VD/Servicemarknadschef.

Vi är ett litet företag på Gotland med 11 anställda.
Vår verksamhet är primärt försäljning av personbilar samt verkstad.... läs mer »

Atheneskolan Ma/No

Med cirka 14 000 medarbetare är AcadeMedia en av norra Europas största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, med ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Varje dag hjälper vi 60 000 barn och elever samt nästan 100 000 vuxna deltagare att utvecklas och nå sina mål. Vi letar efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på academedia.se.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i matematik och i de naturorienterande ämnena för åk 7-9. Vi ser gärna att du är en lärare med höga förväntningar på eleven och att du brinner för att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor.
Vi erbjuder:

En visstidsanställning på 75-100% med möjlighet till tillsvidareanställning 100%.
Om verksamheten:

Atheneskolan är en fristående verksamhet för åldrarna F-9 som i år firar 15-års jubileum. Här finns drygt 300 barn och elever och ett väl sammansvetsat och ambitiöst kollegium. Skolan har en förstelärare i matematik och genomfört både matematiklyft och Learning study med matematiken som utgångspunkt. På No-sidan finns flera behöriga lärare och möjlighet att önska ämnesinriktning efter specialkompetens. Det finns ett härligt drag efter ny kunskap och att arbeta tillsammans runt elevernas lärande och utveckling. Till oss söker sig lärare som vill fortsätta att utvecklas!
Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2017 06 30 Tjänsten innebär i första hand en visstidsanställning på 75-100% beroende på önskemål. Läs mer och ansök på www.pysslingen.se.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta bitr. rektor Kristin Nilsson tel 0736-207949
Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.... läs mer »

Distriktssköterska/barnsjuksköterska BVC

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER
Barnhälsovården på Gotland finns för närvarande på vårdcentraler i Visby, Slite, Klintehamn och Hemse. Vi söker en heltid tillsvidaretjänst i Visby.

Arbetsuppgifterna består av egen mottagning med sedvanliga BHV-kontroller enligt krav och kvalitetshandbok för barnhälsovård, läkarmottagning, hembesök, gruppverksamhet mm.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning mot öppen hälso- och sjukvård och/eller barn och ungdom.

Erfarenhet av arbete inom barnhälsovård är meriterande. Vi söker dig som är engagerad och självgående.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter samarbetsförmåga och flexibilitet.

Utbildning i MI är meriterande.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.... läs mer »

Ungdomslots

Som en del av Region Gotland skapar kultur- och fritidsförvaltningen möjligheter till ett rikare liv för öns befolkning och besökare. Våra cirka 130 medarbetare erbjuder förutsättningar för bland annat natur- och kulturupplevelser, träning och eget skapande genom föreningsbidrag, arrangemang och nätverksarbete samt genom våra egna verksamheter - bibliotek, motionsanläggningar och ungdomsgårdar.

Fenix ungkulturhus är en mötesplats för unga mellan 16 till 25 år.
I vårt hus ger vi unga tillgång till flera verktyg och verksamheten är i ständig utveckling. Bland replokaler, dans och konst finns vårt hjärta – ett vardagsrum med ett café.

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar socialpedagogiskt med flera olika verktyg för att skapa en trygg och öppen plats för unga. Vi agerar bollplank i livets alla frågor och lotsar. Vi jobbar främjande och kreativt för att skapa meningsfullhet och ge unga en plats att vara på. Genom olika typer av samtalskvällar, HBTQ-café, spännande föreläsningar, workshops och konserter får vi ständigt nya ansikten hos oss.

Vi är en arrangerande verksamhet och gör under året många arrangemang och aktiviteter. Eftersom vi jobbar med ungdomskultur är det viktigt att vi ständigt håller oss uppdaterade bejakar trender och tendenser inom målgruppen.

I personalen besitter vi idag olika kunskaper inom konst och kultur samt socialpedagogiskt arbete. Vårt huvuduppdrag ligger i att skapa en meningsfull fritid för unga och stärka deras person.

Tjänsten innebär 2-3 kvällar i veckan under öppen verksamhet samt dagtid med praktiska uppgifter, planering och uppsökande arbete i skolor och på olika tillställningar.

I dag har vi två ungdomslotsar, en ungkulturutvecklare samt en verksamhetsledare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är kunskapshungrig, kreativ och pedagogisk. Då du i första hand kommer vara den person våra unga träffar på kvällarna ser vi att du är kontaktsökande och gillar att skapa dialog.

Vi använder vårt vardagsrum som pedagogiskt verktyg och här ligger fokus på ungdomstid och olika typer av aktiviteter. Dessa aktiviteter kan vara samtalsforum, föreläsningar och enklare happenings. Så vi ser gärna att du har erfarenhet att arrangera och inte har svårt att tala inför människor.

En meriterande erfarenhet är att du har kunskaper inom HBTQI-frågor och kan arbeta med dessa.

Du kommer bli personen som ansvarar för vårt vardagsrum med dess kafé och aktiviteter.

Vi ser gärna att du har ett intresse av bakning och matlagning. Vi försöker bedriva ett mindre ekologiskt café med veganska och vegetariska alternativ.

Då vi i personalen idag har flera olika kulturkompetenser ser vi gärna att du kompletterar oss med ytterligare ett område. Idag har vi stark musikprofil samt kunskaper inom konst, keramik, teater och dans.

Många av de aktiviteter och arrangemang vi gör bygger på nätverk vi byggt upp och vi ser gärna att du bidrar med kontakter och du är kanske föreningsaktiv.

Som person är du trygg och gillar att ha ordning och reda, du kan jobba självständigt, ta initiativ och slutföra det du påbörjat.

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning av relevans för arbetsuppgiften eller jämförbar erfarenhet.

Önskvärt är att du besitter erfarenheter av normkritiskt, pedagogiskt, konsultativt och processinriktat arbete.

Du har B-körkort då inköp och praktiska uppgifter är en del av denna tjänst.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva... läs mer »

Socialpedagog

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Gotlands folkhögskola ingår som en del i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradition och historia på ön, sedan 1876 har verksamhet bedrivits i huvudsak från Hemse. Sedan 2003 har en ny enhet vuxit fram och etablerats i Fårösund. Verksamheten bedrivs året runt, förutom våra läsårskurser där ca 350 deltagare studerar bedrivs även ett 30-tal sommarkurser med uppemot 750 deltagare.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i första hand att arbeta på folkhögskolans allmänna linje i Hemse. Tillsammans med lärare arbetar du som stöd för våra deltagare i studierna och har även individuella stödkontakter. Du deltar vid lektioner men är inte ansvarig för undervisningen. Dina uppgifter sträcker sig över hela skoldagen och omfattar olika sorters kontakt och stöd med de studerande.

KVALIFIKATIONER
Socialpedagogutbildning eller annan utbildning som prövas likvärdig.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är lyhörd, har initiativ- och samarbetsförmåga och är lösningsinriktad.

Erfarenhet av arbete med människor är meriterande.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.... läs mer »

Socialsekreterare

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Enheten för ensamkommande barn inom Individ och familjeomsorgen har under 2017 påbörjat ett utvecklingsarbete som vi kommer att fortsätta jobba med under 2017 och 2018 i tätt samarbete med regionens boendekedja för ensamkommande barn. Vi söker dig som är intresserad av att tänka i nya banor och vara med i denna utvecklingsfas.

Vi erbjuder en arbetsgrupp bestående av
- socialsekreterare
- 1e socialsekreterare
- administrativ assistent
- socialassistent
- enhetschef

Vi erbjuder extern handledning, arbetstid 38,75 h/v, flextid samt friskvårdstimme.

För dig som vill ta chansen att flytta från fastlandet till Gotland för att vara med i den här processen, erbjuder vi flyttbidrag samt även möjlighet att ordna ett tillfälligt boende initialt.

En av tjänsterna riktar sig mot våra fastlandsplaceringar, huvudsakligen i området runt Mälardalen. Upplägget för denna tjänst sker enligt överenskommelse.

ARBETSUPPGIFTER
Som socialsekreterare kommer du att bedöma behov, utreda och besluta om insatser för ensamkommande barn och unga samt följa upp insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL) och Lagen om vård av unga (LVU). Du kommer att ha ett nära samarbete med regionens boendekedja för ensamkommande barn, familjehemssekreterare och gode män. Den utvecklingsfas vi står i idag innebär ännu mer samarbete med regionens boendekedja.

KVALIFIKATIONER
Vi ser i första hand att du har en socionomexamen samt erfarenhet från arbete med barn och unga. God kännedom om gällande lagstiftning samt myndighetsutövning är meriterande.

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du kan arbeta såväl enskilt som i grupp. Du har god förmåga att möta barn och ungdomar och förmåga att sätta barnet i centrum. Som person är du ansvarsfull och flexibel i ditt arbete. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du har förmågan att analysera och bedöma barns behov. Du bör ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.... läs mer »

Undersköterska

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Slite vårdcentral är belägen på norra Gotland. Vi är en mindre enhet med ca 6100 listade patienter.

ARBETSUPPGIFTER
Provtagning, patientbokningar via telefon, assistera läkare vid mindre operationer, EKG, audiometri, beställa förråd och tvätt, samt kassaarbete.

Vi arbetar även med RAK, rätt använd kompetens, vilket innebär att det i framtiden även kan innebära fler arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning samt erfarenhet av arbete med provtagning och provhantering samt vara öppen för nya arbetsuppgifter.

Vi värdesätter samarbetsförmåga och flexibilitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva... läs mer »

Ekonomihandläggare

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning och koncernsamordning. Förvaltningen erbjuder även internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar. Våra cirka 600 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Hjälpmedelscentralen och varuförsörjningen ingår i regionstyrelseförvaltningen och ansvarar för regionens centralförråd samt för delar av regionens hjälpmedelsförsörjning. Det innebär att vi svarar för bland annat inköp, lagerhållning, underhåll, service och distribution av hjälpmedelsartiklar och förbrukningsmaterial.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomihandläggare kommer du att ansvara för det administrativa arbetet kring enhetens ekonomi. Här ingår kontering av enhetens fakturor och att bokföring sköts enligt gällande rutiner. Du kommer att vara delaktig i budgetarbetet och i den ekonomiska uppföljningen. Du kommer att ansvara för uppdatering av våra verksamhetssystem genom korrekt ekonomisk information enligt gällande rutiner och planer. Fakturering mot våra kunder och återkrav av hjälpmedel är några av arbetsuppgifterna. I tjänsten ingår också utbildning och stöd till våra kunder rörande vår ekonomiska modell samt kundtjänstarbete mot våra kunder och brukare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en 3-årig ekonomisk gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Erfarenhet av arbete med fakturahantering, debitering, redovisning och bokföring är meriterande. Erfarenhet av regionens ekonomisystem är meriterande.

Som person är du förtroendeingivande och självgående. Du är van att arbeta såväl självständigt som i grupp. För att lyckas med uppdraget måste du också vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Eftersom tjänsten innefattar frekventa kontakter med såväl interna som externa aktörer är din kommunikationsförmåga av yttersta vikt och du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. I mötet med andra är det också viktigt att du har god serviceförmåga och samtidigt som du kan vara tydlig i gränsdragningen mot andra aktörer.

Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva... läs mer »

Sjuksköterska

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Till socialförvaltningen söker vi nu en omvårdnadsansvarig sjuksköterska inom äldreomsorgen på önskad sysselsättningsgrad mellan 75 och 100 procent. Tjänsten kommer under det första året att vara placerad på äldreboendet Pjäsen. Pjäsen ligger centralt i Visby och är Gotlands största äldreboende med 100 platser fördelade på en demensavdelning och tre avdelningar för särskilt boende. Verksamheten arbetar i enlighet med den palliativa vårdfilosofin.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett viktigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete där du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Som sjuksköterska inom äldreomsorgen har du förutom de patientnära arbetet med bedömningar, undersökningar, information och rådgivning även en central roll i samarbetet med omvårdnadspersonalen. Du ansvarar för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet i verksamheten och arbetar med kvalitetssäkring utifrån nationella kvalitetsregister. Du deltar även i enhetens utvecklingsarbete tillsammans med enhetschef och övriga medarbetare. I tjänsten ingår helgtjänstgöring var fjärde helg och då till viss del i samarbete med hemsjukvården.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorgen eller liknande verksamhet är det meriterande för tjänsten. Du har god datorvana och behärskar Officepaketet väl. B-körkort är ett krav.

Som person är du samarbetsinriktad och empatisk. Du är lyhörd för individens behov och kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån person och situation. Du kommunicerar på ett klart och tydligt sätt och säkerställer att budskapet kommer fram. Du är självgående, trygg i din yrkesroll och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är flexibel i ditt förhållningssätt, bidrar med nya tankar och idéer inom ditt arbetsområde och tycker att det är roligt med utveckling och förändring.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.... läs mer »

Lärare åk 1

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2000 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Väskinde skolområde erbjuder en trygg och hälsobefrämjande lärmiljö, goda kunskaper, tillsyn och social fostran för alla barn från 6 – 13 år. Stor hänsyn tas till varje individs behov och förutsättningar.
Skolan omfattar förskoleklass, grundskola skolår 1 - 6 och skolbarnsomsorg. Skolan tar emot elever i första hand från Väskinde, Lummelunda och Bro. För närvarande går det 186 elever i Väskinde skola

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lärare till åk 1 Väskinde skola läsåret 2017/2018.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är behörig att undervisa på lågstadiet. Bifoga legitimation i din ansökan.

Som person är du lyhörd och flexibel. Du ser barn och elevers unika behov utifrån olika perspektiv och har förmågan att hitta de lösningar och verktyg som passar bäst i varje enskilt fall.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker en utvecklingsinriktad och engagerad medarbetare som är bra på att skapa goda relationer med såväl vårdnadshavare och elever som kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.... läs mer »

Sommarvikarie sökes till 10-årig pojke i Stånga

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistant till en 10-årig pojke med flerfunktionshinder boendes med sin familj i Stånga, som kan jobba nätter under vecka 29,30,31.

Arbetsuppgifterna består av att hjälpa honom med allt i hans vardag såsom personlig hygien, följa med på aktiviteter t.ex. simning osv.

Du som söker ska gärna ha erfarenhet av arbete med barn och/eller personer med funktionsnedsättning och vara 25-50 år. Som person är du glad, uppmärksam och ansvarsfull. Vidare bör du ha ett genuint intresse för arbetet och se detta som ett långvarigt engagemang. Du som söker är rökfri, har god fysik och tycker om att vistas i naturen samt uppskattar långa promenader. Körkort och egen bli ett krav då det behövs för resor till och från arbetet. Familjen har husdjur så du bör inte vara allergisk. Det är en fördel om är student eller har en annan sysselsättning då detta endast är vid behov.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

 

Arbetstid / Varaktighet: ca 4 nätter per vecka

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: start vecka 29

Kontaktperson: Maria Andersson


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)... läs mer »

Säljande distributör till sommarvikariat, placeringsort Visby

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer är ett av de ledande bageriföretagen i Sverige och Ryssland och ledande i Finland. Vi erbjuder produkter inom bröd och bakverk. I Sverige finns 5 bagerier och ett 40-tal brödbutiker. Populära produkter är Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar, Skogaholmslimpan och Lantbröd, våra ekologiska bröd samt Gateaus exklusiva surdegsbröd. Läs mer på www.fazer.se.

Vi skapar smakupplevelser 

 

Fazer Bageri AB är ett av Sveriges främsta bageriföretag med kvalitet i fokus. Vårt sortiment består av Fazer rågbröd, Lövånger tunnbröd och Skogaholms bröd. Med dessa tre välkända varumärken har vi ett attraktivt sortiment som gör oss till en av de större leverantörerna inom Svensk Dagligvaruhandel.

Vi söker nu dig som är försäljningsinriktad och vill vara företagets ambassadör gentemot våra kunder under sommaren!

Som säljande distributör kommer du att:

• Sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil
• Plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna
• Skapa goda kontakter med våra kunder


Vi söker dig som har:

• Ett intresse för försäljning
• Som minst B-körkort, men gärna C-körkort med YKB
• Datorvana


Tidigare erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom och till dagligvaruhandeln är meriterande! C-körkort med YKB är meriterande.

Vi söker dig som är:

• Utåtriktad och har en positiv inställning
• Självgående
• Stresstålig


Detta erbjuder vi:

• Ett spännande arbete med några av branschens starkaste varumärken
• En stimulerande och trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med riktigt skickliga kollegor


Mer information och ansökan:

Tjänsten är en visstidsanställning under sommarperioden med placering i Visby.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Michelle Ekinci, Säljområdeschef, telefon 0702-581119 eller e-mail michelle.ekinci@fazer.com.

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-31. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via epost.... läs mer »

Avonova Hälsa söker leg psykolog till Visby

Inom Avonova arbetar vi mångsidigt i vår dialog med våra kunder. Vi stöttar i att utveckla den systematiska förmågan för att skapa optimala förutsättningar för att medarbetare och organisationer ska hålla längre.
Genom att göra rätt saker varje dag alstras framåtriktad kraft och energi.
Med egna enheter på ca 120 orter och drygt 600 duktiga medarbetare är Avonova en rikstäckande leverantör av hälsotjänster och en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa, utbildning och ledarsupport.
Välkommen till Avonova!Avonova växer och utökar sitt team.

Är du vår nya Psykolog på vår enhet i Visby?
Vi söker en legitimerad psykolog med intresse och erfarenhet av att arbeta med företagshälsa för att utveckla ett hälsosamt arbetsliv.
Som psykolog arbetar du med olika uppdrag för Avonova Hälsas kundföretag. De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar bland annat samtalsstöd, korttidsbehandlingar och planering, genomförande och uppföljning av utbildningar inom området organisatorisk och social arbetsmiljö. Övriga exempel på arbetsuppgifter kan vara yrkesspecifik rådgivning mot våra kunder och konsultuppdrag gällande kris- och konflikthantering etc. I rollen ingår också att medverka i Avonova Hälsas utveckling av arbetssätt, metoder och tjänster inom det psykosociala området.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, KBT-inriktning är önskvärt liksom erfarenhet av konsultativt arbetssätt.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxtkraft i branschen. Din placering blir i Visby men uppdrag på hela Gotland.

Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat tillsammans. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher. Våra arbetstider är dagtid, vardagar.

Tjänstgöringsgrad 100 % och tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Tjänstgöring kan ibland förekomma ute hos kund, vilket kan innebära resor i tjänsten, varför körkort och tillgång till egen bil krävs.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa:

Affärsenhetschef Per-Nicklas Olofsson, 0498-20 34 20, per-nicklas.olofsson@avonova.se

 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast 2017-06-15.

 

Vi har kollektivavtal mellan Almega, Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.... läs mer »

Avonova Hälsa söker företagsläkare/allmänläkare till Visby

Inom Avonova arbetar vi mångsidigt i vår dialog med våra kunder. Vi stöttar i att utveckla den systematiska förmågan för att skapa optimala förutsättningar för att medarbetare och organisationer ska hålla längre.
Genom att göra rätt saker varje dag alstras framåtriktad kraft och energi.
Med egna enheter på ca 120 orter och drygt 600 duktiga medarbetare är Avonova en rikstäckande leverantör av hälsotjänster och en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa, utbildning och ledarsupport.
Välkommen till Avonova!Vill du vara med och utvecklas med oss i ett spännande och framåt företag?
Som läkare hos oss är du utifrån din profession ett stöd åt såväl företagsledningar, chefer, kontaktpersoner och medarbetare.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla våra verksamheter och har ett genuint intresse, och gärna tidigare erfarenhet, av att arbeta med företagshälsa för ett hälsosamt arbetsliv. Våra kunder finns inom olika branscher. Vi arbetar i nära samarbete med kunden för att hitta skräddasydda lösningar där den enskildes arbetsförmåga och organisationens mål alltid är i fokus. Som företagsläkare arbetar du som specialist i arbetsmedicin, rehabilitering, riskbruk/missbruk, förebyggande hälsoarbete samt vaccinationer. Du är även ett stöd för organisationer, chefer, personalavdelningar i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Du har ett hälsofrämjande synsätt och ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du som vill arbeta och utvecklas med oss ska tycka om att arbeta kundorienterat, på ett konsultativt sätt, ha egen drivkraft samt tycka om att arbeta i team med andra yrkeskategorier såsom sköterska, sjukgymnast/ergonom, beteendevetare, arbetsmiljöingenjör och administratör. Det finns flera erfarna kollegor inom region Stockholm som vi tillhör.

Vi ser gärna att du är bekväm med att arbeta i privat verksamhet och har ett affärsmässigt förhållningssätt parallellt med din professionella roll. God administrativ förmåga, IT-kunskap och erfarenhet av Office-paketet är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxtkraft i branschen. Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat tillsammans. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher. Våra arbetstider är dagtid, vardagar.

Tjänstgöringsgrad 50 – 100 %. Tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning under 6 månader.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa:

Affärsenhetschef Per-Nicklas Olofsson, 0498-20 34 20, per-nicklas.olofsson@avonova.se

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock 2017-06-15.

Vi har kollektivavtal mellan Almega, Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision... läs mer »

Lärare trä- och metallslöjd

Som en del av Region Gotland ansvarar barn- och utbildningsförvaltningen för förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola och särskola på hela Gotland. Dessutom har vi kulturskola och ett Science Center kallat Fenomenalen. Våra cirka 1600 medarbetare skapar grunden för ett livslångt lärande där alla ska ha möjlighet att lyckas.ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en lärare i trä- och metallslöjd till Gråboskolan i Visby. Du kommer att ansvara för undervisning i åk 3-6.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är behörig att undervisa i trä- och metallslöjd i nämnda årskurser. Du får gärna ha behörighet i fler ämnen. (bifoga legitimation i din ansökan).

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare och elever. Du har ett positivt förhållningssätt samt viljan och förmågan att arbeta ämnesöverskridande, i team tillsammans med övriga kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.... läs mer »

Extra jobb som demopersonal, Gotland

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!... läs mer »