text bild karta   info, a-ö

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Skötare-vikariat

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Skötarvikarie sökes till Nygårds Vård Gotland AB i GardeIntroduktion sker så snart som möjligt och det blir fråga om enstaka pass fram till 23/10,
då vi erbjuder ett långtidsvikariat 1år medmöjlighet till förlängning.

Kvalifikationer: Adekvat utbildning och körkort krävs.
Personliga egenskaper: Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn.
Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta både självständigt samt i grupp och är flexibel och initiativrik.

Välkommen med din ansökan!... läs mer »

23- årig tjej i Visby söker personlig assistent

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Vi söker en personlig assistent som kan arbeta 80 procent på rullande schema. Du kommer arbeta hos en 23-årig tjej med ryggmärgsbråck som använder rullstol.

Arbetet är framförallt dagtid men andra tider kan även förekomma. Tjänsten kommer vara från och med nu och 3-6 månader framöver med stor chans till förlängning. Du ska kunna börja arbeta omgående och ha körkort.

Vi ser gärna att du som söker är tjej. Du ska vara glad och social, du ska gilla att hitta på saker men också tycka om att sitta i soffan och kika på en film. Vår kund arbetar 50 procent och därför kommer en del av assistansen vara med henne på jobbet men även i hennes hem. I hemmet hjälps ni åt med hushållssysslor och annat hon kan tänkas behöva ha hjälp med. Du kommer ingå i ett arbetslag med flera assistenter.

Egenskaper som uppskattas är initiativförmåga, lyhördhet och förmågan att vara flexibel men ändå kunna planera. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent innan men det är inget krav. Vi fokuserar främst på att personkemin stämmer.

 
Skicka in din ansökan idag om de här låter som ett arbete för dig!
 
Nordström assistans tillämpar individuell lönesättning och följer kollektivavtal.... läs mer »

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.ARBETSUPPGIFTER
Nu behöver vi förstärka Roma förskola med en förskollärare.

Arbetet består av att, tillsammans med arbetslag och övrig personal, planera och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov och förskolans läroplan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation i din ansökan). Vi vill att du är väl insatt i läroplanen för förskolan (lpfö 98/10).

Du har dessutom ett särskilt intresse för små barns lärande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att följa upp verksamheten genom pedagogisk dokumentation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet; du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.... läs mer »

Smådjursveterinär till Gotlands Smådjursklinik

Vill du vara en del av vårat härliga gäng? Vi söker just nu Dig som önskar jobba i ett team med blandad erfarenhet och vi har några av branschens veteraner där Du har möjlighet att få ta del av deras erfarenhet och kunskap.

Man kan gott och väl säga att den generationen som började på 70-talet har varit pionjärer inom djursjukvården för de har genomlevt utvecklingen från mikroskop och stetoskop till dagens högteknologiska djursjukvård.
I möte med dessa veterinärer som finns hos oss, kan du få tillgång till en kunskap som du aldrig kan hitta i böckerna för erfarenhet kan bara förmedlas från individ till individ och praktisk erfarenhet.

När du söker till oss så ber vi dig att hoppa över alla de vackra orden som finns i varenda ansökan för vi är mera intresserat av vad du kan bli än den du uppfattar dig att vara idag.

Är du trött på storstadlivet och tempot i storstan, eller vill du uppleva natursköna Gotland? Ta nu chansen att söka dig hit till vår vackra ö.

Vi finns i Visby och har en klinik med stor kapacitet. Vi har idag eget lab, digital röntgen samt dentalröntgen, ultraljud och gasanestesi. Vi försöker hela tiden att utveckla oss själva samt uppdatera kliniken med de bästa arbetsredskapen.

Våra hundfysioterapeuter hjälper våra veterinärer med den viktiga rehabiliteringen. Här finns det bassäng, WaterTreadMill, laser samt vibrationsplatta. Under samma tak har vi även en djurvänlig Bistro samt en välsorterad zoofackhandel.

I din ansökan beskriver du dina tidigare erfarenheter (eller brist på erfarenhet) och viktigast av allt vilken veterinär du vill vara om fem år.
Sedan får vi avgöra om vi kan hjälpa dig att nå dit.Vårt fokus är bred smådjurssjukvård med hög kvalité och goda kundrelationer!


Tjänstegöring graden kan diskuteras.

Meriterande:
Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar
Flerårig erfarenhet

Krav:
Svensk veterniärlegitimation
Svenska i tal och skrift
Se övrig text.Se övrig text... läs mer »

Samordnare

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är duktig på att se över personalbehov, ha kontroll över sjuk och friskanmälan och ledighetsansökningar samt hantera beställningar av korttidsvikarier.

Som samordnare ansvarar du för bemanning och schemaläggning. Du granskar fakturor och attesterar tider i medvind. Du jobbar i ett nära samarbete med dina chefer och fungerar som en länk mellan chef och medarbetare.

Du kommer att vara en nyckelperson på enheterna och måste därför vara duktig på att kommunicera.

KVALIFIKATIONER
- Du behöver vara en flexibel och initiativrik person, som är duktig på att se flera lösningar på ett problem, hålla många bollar i luften och vara stresstålig
- Du skall ha god datorvana
- Du ska vara pigg och alert och kunna arbeta självständigt
- Vårderfarenhet och/eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Urval sker löpande så vänta ej med att skicka in din ansökan.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva... läs mer »

McDonald's i Visby söker nya hel- och deltidare

McDonald's Gotland är ett Gotländskt företag som ägs och drivs lokalt genom bolaget KSR Visby AB.
Vi driver McDonald's restauranger på Öster Centrum och på Stenhuggaren.

Vi söker nu nya medarbetare för arbete på hel- och deltid. Startdatum för de första tjänsterna är i mitten på Augusti, övriga fylls därefter på löpande.
Tjänsterna inleds som deltidstjänster på 20-30 timmar i veckan och kan sedan övergå till tjänster på 30-40 timmar i veckan vid prestationer som befogar det.
Tjänsterna är tillsvidare, gäller året runt och inleds med 6 månaders provanställning.

Vi söker dig som vill arbeta med service och människor i ett högt tempo och som vill ha ordning och reda omkring dig.
Vi driver två restauranger med generösa öppettider 7 dagar i veckan, arbetstiderna är därför mycket varierande och kan vara tidiga morgnar och sena kvällar samt även på nätter.
Alla nyanställda börjar med att lära sig arbeta i kassan och gästområdet.

Förkrav för tjänsterna är att du är över 18 år, vilket krävs för att få arbeta alla tider på dygnet, samt att du obehindrat kan ta dit till och från våra båda restauranger alla tider på dygnet.
Som anställd finns det stora möjligheter att påverka ditt schema och din arbetsmängd samt att vidareutbildasmot ledande positioner inom företaget.
Glöm ej bifoga ett personligt brev och ditt CV med din ansökan, det behövs för att du ska kunna gå vidare till intervju.

Lön enligt Hotell och Restaurangs kollektivavtal.

Har du några frågor kan du maila dem till bjorn.nilsson@se.mcd.com men skicka inte din ansökan dit.
Vänligen ring ej till restaurangerna med dina frågor.... läs mer »

Frisör

Kllippning, färgning, permanent mm.
Finns även möjlighet att hyra egen stol.... läs mer »

Fysioterapeut/sjukgymnast, särskilt boende hemsjukvård

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Målet med hemsjukvården är god och säker vård där patienterna känner sig trygga, delaktiga och väl bemötta. Organisationen för hemsjukvården är uppdelad i multiprofessionella team med distriktssköterskor/sjuksköterskor, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor. Hemsjukvårdens rehab tillgodoser behoven av rehabilitering i särskilt boende, LSS och ordinärt boende på ön. Vårt uppdrag är att bygga upp rehabiliteringen mot särskilt boende respektive ordinärt boende med målet att alla ska har rätt till rehabiliterande insatser utifrån det individuella behovet oavsett var man bor.

Vi söker dig som har ett stort intresse för utvecklingsarbete och rehabilitering i hemmet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och vana vid att handleda omvårdnadspersonal.

Verksamheten är under utveckling så du har stora möjligheter att bidra med dina kunskaper, tankar och idéer.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget som fysioterapeut/sjukgymnast i hemsjukvården innebär att du deltar aktivt i personernas planering och utför insatser i hemmet/på särskilt boende. Vår största målgrupp är äldre, men alla åldrar kan förekomma.

I arbetsuppgifterna ingår bedömning, behandling och uppföljning av fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser och att vara delaktig i upprättandet av individuell vårdplan. Jobbet innebär ett nära samarbete med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal på särskilt boende samt samverkan med andra aktörer t ex biståndshandläggare. En stor del av arbetet består av handledning och instruktioner till vårdpersonal kring vardagsrehabiliterande synsätt.

Vi har 2016- 2019 fått möjlighet att utveckla vårt arbete mot särskilt boende genom statliga medel.

KVALIFIKATIONER
Leg fysioterapeut/ sjukgymnast.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av utvecklingsarbete inom kommunal verksamhet såsom äldreomsorg. LSS eller hemrehabilitering med det är inget krav. Har du vidareutbildning inom geriatrik, neurologi eller har magisterexamen är det ett plus. Då det i rollen ingår dokumentation samt utbildning/handledning av omvårdnadspersonal är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt att du har goda datakunskaper.

Du som ska arbeta hos oss behöver kunna se fördelarna med att arbeta i team och tycka om det arbetssättet för att trivas. Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera den egna dagen, prioritera arbetsuppgifter, göra självständiga bedömningar men även att kunna samarbeta med kollegor och omvårdnadspersonal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla hemsjukvårdens rehabilitering tillsammans med oss.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.... läs mer »

Verksamhetsutvecklare

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Individ och familjeomsorgsavdelningen omfattar 8 enheter. Enheten för stöd och försörjningsstöd, Barn och familjeenheten, Enheten för familjehem och familjerätt, Enheten för ensamkommande flyktingbarn, Enheten för utredningshem för barn och föräldrar, Familjestödsenheten, , Beroendevårdsenheten och Enheten för personer med psykiska funktionsnedsättningar. För närvarande pågår implementering av förstärkt nätverksarbete och familjerådslag inom hela avdelningen.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetsutvecklare är du starkt involverad i avdelningens utvecklingsarbete.

Du kommer att svara för planering, organisering, genomförande och uppföljning av de utvecklingsområden som rör avdelningen. Du genomför kunskapsspridning och erfarenhetsutbyte inom området. Du arbetar med avdelningens kompetensutveckling och planering av utbildningsinsatser.

Du kommer också att arbeta med processkartläggning, riskanalyser, Lex Sarah-utredningar och inte minst omvärldsbevakning.

Du kommer att vara underställd avdelningschefen och ingå i avdelningens ledning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Önskvärt är forskarutbildning inom adekvat område samt projektledarutbildning. Meriterande är även kunskaper kring evidensbaserad praktik.

För att lyckas i rollen krävs att du har flerårig erfarenhet av arbete inom socialtjänsten. Vi ser gärna att har erfarenhet av att självständigt driva utvecklingsarbete samt att du tidigare arbetat inom området för barn samt vuxna.

Som person är du målfokuserad med en problemlösande analysförmåga. Du ser sammanhang och har förmågan att prioritera rätt frågor. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor och ser sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser.

Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att ständigt utveckla och förbättra verksamheten. Du behöver vara självgående och uthållig i ditt arbete med god social kompetens.

För tjänsten krävs goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift samt god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, din samarbetsförmåga och din pedagogiska förmåga.

ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva... läs mer »

Lärare so åk 4-6/sva

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Terra Novaskolan är en F-6 skola med ca 190 elever. På skolan finns ett fritidshem med tre avdelningar. Vi har tillgång till en stor skolgård, fotbollsplaner och en skolskog.

Skolan har eget tillagningskök och egen idrottshall. De äldre eleverna har slöjd och idrott på Gråboskolan. Samarbete förekommer även med Södervärnsskolan.

På Terra Novaskolan arbetar ett glatt gäng med behöriga lärare, fritidspedagoger och assistenter.

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår att undervisa i SO i år 4 och 6. Du undervisar även i SVA med elever från år 1-6. Det kan också bli aktuellt med läxhjälp i tjänsten. Du kommer att tillhöra mellanstadiets arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare i SO och SVA. Du har lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har ett stort intresse för att diskutera pedagogik och undervisning med dina kollegor och samarbetar gärna.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.... läs mer »

Barnvakt i Fårö

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 6
Ålder: 3-7 år
Dagar och tider: 23 september ca 17:00-21:00
Önskat startdatum för barnpassningen: 23/9
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning till 6 barn den 23 september ca 17:00-21:00. Barnen är mellan 3-7 år. De söker en person som har mycket energi och tycker det är kul!
OBS. Ange referens: RN24081

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.... läs mer »

Vaktmästare Hotell Toftagården

En stor del av arbetstiden går åt till rent vaktmästarjobb - ta emot leveranser, byta lampor, trädgårdsarbete, hålla ordning i förråd, etc. Du bör ha lite snickar- och målningserfarenhet, förstå hur kortlåssystem fungerar, viss kunskap inom it, enklare VVS-arbeten t.ex. byta kranar i handfat, rensa avlopp, skötseln av pool etc. Du sköter också konferenslokalerna med möblering och it-utrustning. Du arbetar självständigt utifrån en uppdragslista som skapas från felanmälningar från städ- och receptionsteamet och även från våra gäster.Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gillar att ha flera projekt på gång samtidigt. Vi erbjuder ett mycket omväxlande och självständigt jobb, i trevlig miljö och med glada och serviceinriktade kolleger inom vårt städ-, receptions- restaurang team. Du blir en "spindel i nätet" som alla funktioner på företaget är beroende av. Du har sinne för detaljer, är ordningsam och noggrann och framförallt händig.

Hotell Toftagården är en turist och konferensanläggning nära Tofta Strand på Gotland. Hotellet har 250 bäddar fördelade på 56 Rum och 28 lägenheter, Konferensanläggning, Restaurang, Bar och Pub... läs mer »

Biträdande förskolechef

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi genomför just nu en spännande organisationsförändring där vi, genom att utnyttja våra gemensamma resurser som skolledning, tillsammans arbetar för en samsyn för barn/elever 1-16 år förskolor och skolor på södra Gotland.

Vi söker därför en driven en biträdande förskolechef på 80% för förskolorna i Garda, Stånga, Hemse, Havdhem och Öja (Sudrets förskoleområde).


ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande förskolechef arbetar du nära och är direkt underställd områdets förskolechef som har resultatansvar för måluppfyllelse, verksamhetsutveckling och budget för hela området.

Fokus ligger på förskoleverksamhetens pedagogiska utveckling och du kommer att tillsammans med förskolechef arbeta för att verkställa målen i läroplanen och de kommunala besluten inom skolverksamhet.

Du brinner för barns lärande och vill vara med oss att utveckla arbetet för en likvärdig förskola/skola på hela Sudret.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har utbildning i pedagogik och erfarenhet av att arbeta som skolledare/pedagogisk ledare.

Eftersom du kommer att arbeta i ett team är din förmåga att kommunicera och lyssna viktig. Du har lätt att samarbeta, skapa ett gott arbetsklimat och är bekväm i olika sociala sammanhang. Du har en god pedagogisk insikt, kunskap, erfarenhet och förmåga att förmedla detta. Du ser utveckling samt aktivt medarbetarskap som en nyckel till framgång och har eget driv att tillsammans med oss förverkliga detta.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då du kommer att arbeta nära förskolechef.

Då förskoleområdet är geografiskt spritt är körkort och tillgång till bil ett krav.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.... läs mer »

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Visby

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag, men i stora drag handlar det om att presentera och informera om produkter, dela ut gratis smakprov, samt förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett intresse är givetvis en bonus. Vidare måste du tycka att sälj är roligt och utmanande!

Vi kommer att kunna erbjuda ca. 1 arbetspass i veckan, ibland mer och ibland mindre. Detta är alltså ett perfekt extrajobb för den som exempelvis studerar eller vill kombinera med annat deltidsjobb.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- framåt, kontaktsökande och säljande
- ansvarstagande


United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.... läs mer »

Flicka 17 år i Visby söker personlig assistent på deltid

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Vi söker en assistent som kan arbeta deltid. Du som söker kanske är student och vill ha ett arbete där du kommer ha några fasta tider på ett schema men även möjlighet till att arbeta extra. Du ska kunna börja omgående och ha körkort.
 
Du kommer arbeta hos en 17-årig flicka med flera funktionshinder som är boende i Visby. Assistansen kommer vara där flickan befinner sig, bland annat i hemmet.  
 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent innan men det är inget krav. Vi fokuserar främst på att personkemin stämmer.
 
Skicka in din ansökan idag om de här låter som ett arbete för dig!
 
Nordström assistans tillämpar individuell lönesättning och följer kollektivavtal.... läs mer »

Personlig assistent till social och humoristisk man på Gotland

Rehab Station Assistans är en del av Rehab Station Stockholm. Vi vänder oss till personer med neurologisk sjukdom eller skada. Vår assistans bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station Stockholm har fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundens önskemål som styr vårt arbete och det genomsyras av engagemang, kompetens, nytänkande och bra bemötande!

Hej,

Jag är en positiv och humoristisk man som sedan tre år tillbaka har en ryggmärgsskada. Detta gör att jag behöver hjälp i min vardag med vardagssysslor, olika aktiviteter och personlig omvårdnad. Jag kommer att tillbringa en tid framöver på mitt sommarställe på Tofta, Gotland och söker därför dig som vill arbeta som assistent hos mig. Jag är rökare så du får inte vara allergisk mot tobaksrök.
Du som söker får gärna vara kvinna mellan 30-55 år och boende på Gotland.  Du är social, ansvarstagande och kan ta egna initiativ. Jag söker dig som vill arbeta deltid och vid behov.  Det är bra om du har körkort. Stor vikt läggs vid personkemi.
 
 
Lön/förmåner Timlön, individuell lönesättning Kollektivavtal Vårdföretagarna/Kommunal.
Anställningsform: Deltid-Heltid

Arbetstid Dag, kväll och helg.

Övrigt Rehab Station Assistans har som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra kunder.  Vi vill därför att du ordnar ett utdrag och tar med vid eventuell intervju ifall anställning blir aktuell.
Välkommen med din ansökan.  Ansökningarna behandlas löpande.... läs mer »

Underhållsmekaniker


Huvudsakliga uppgifter kommer vara att utföra service, underhåll och reparationer på vår
maskinpark men även underhåll- och reparationsarbete i packerierna. Du kommer att ingå i
ett team med maskinförare och tekniker.Vi söker dig som är lösningsorienterad och vill utvecklas tillsammans med ditt team. Som
person är du ordningsam, initiativtagande och samarbetsvillig. Vi ser det som meriterande om
du har några års arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskap/erfarenhet av
svetsning.Ryftes Grönsaker AB är ett familjeföretag med framåtanda. Vår ambition är att
vara ledande inom alla våra verksamhetsgrenar. Vi odlar, paketerar och säljer
lantbruks- och trädgårdsprodukter, främst rotfrukter.
Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete, moderna maskiner, bra
arbetskamrater och ett positivt arbetsklimat.... läs mer »