Layoutelement

text bild karta   info, a-ö

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Universitetslektor i företagsekonomi, särskilt redovisning

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 45 000 studenter, 6 800 anställda och en omsättning på 6,3 miljarder kronor.Anställningen är placerad på Campus Gotland i Visby.

Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
I anställningen ingår undervisning, examination, forskning och administration. Till undervisning räknas kursansvar och kursadministration samt handledning av doktorander. Ledningsuppdrag kan förekomma. Till arbetsuppgifterna hör också att aktivt ansöka om externa forskningsmedel och att följa utvecklingen inom det egna ämnesområdet och samhällsutvecklingen i övrigt som har betydelse för arbetet vid universitetet.

Den undervisning som ingår i anställningen är inriktad mot redovisning. Det innebär att undervisningen omfattar kurser i ekonomistyrning, externredovisning och finansiering. Kompetens inom externredovisning och finansiering är särskilt meriterande. Innehavaren av anställningen ska kunna undervisa inom området från anställningens början på såväl grund- som masternivå. Erfarenhet av uppdragsutbildning inom detta område kan komma att ingå och är meriterande. Förutom undervisning inom detta område ingår det även undervisning om metodfrågor samt handledning av uppsatser.

Då Uppsala universitet Campus Gotland i stort, liksom företagsekonomiutbildningen specifikt, har en profil inom liberal arts är det meriterande om den sökanden har visat intresse och erfarenhet av liberal arts-baserad utbildning. Innehavaren av anställningen förväntas att aktivt bidra till utveckling av nya kurspaket inom Uppsala universitet Campus Gotland, dels för företagsekonomiska institutionen men även för kursverksamhet som spänner över olika fakulteter vid Uppsala universitet Campus Gotland.

Behörighetskrav: Behörig att anställas som universitetslektor är den som har avlagt doktorsexamen eller har motsvarande vetenskapliga kompetens, visat pedagogisk skicklighet, genomgått högskolepedagogisk utbildning omfattande tio veckor eller förvärvat motsvarande kunskaper samt har de personliga egenskaper som krävs för att fullgöra anställningen väl. Om det föreligger särskilda skäl kan den högskolepedagogiska utbildningen genomföras under det första anställningsåret.

För behörighet krävs dokumenterad förmåga att undervisa på svenska och engelska.


Universitetet eftersträvar en jämnare könsfördelning bland sina lärare och kvinnor inbjuds särskilt att söka denna anställning.

Ansökningsförfarande: Klicka på länken nedan för att komma till ansökningsformuläret.

Länk

Instruktioner för utformningen av ansökan finns på fakultetens hemsida, se följande länk: http://www.samfak.uu.se/digitalAssets/63/63905_3lektornetworkver2.pdf

Det är angeläget att instruktionerna följs i största möjliga utsträckning. Ansökningshandlingarna ska vara författade på svenska.

Eventuellt åberopade böcker som inte finns elektroniskt skickas i tre exemplar separat till Registrator, Uppsala universitet, Box 256, 751 05 Uppsala.  Märk försändelsen med UFV-PA 2015/806. Kompletteringen ska vara inkommen senast en vecka efter sista ansökningsdag.

Upplysningar om anställningen lämnas av studierektor Mathias Cöster, tel 0498-108393.

Välkommen med din ansökan senast den 14 juni 2015.

Universitetets anställningsordning finns på http://regler.uu.se/digitalAssets/137/137344_anstallningsordning_for_uu.pdf

Samhällsvetenskapliga fakultetens kompletterande riktlinjer till universitetets anställningsordning finns på http://www.samfak.uu.se/digitalAssets/155/155161_ao-riktlinjerrev2013.pdf
X

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Vi tar enbart emot ansökan på det sätt som beskrivs i annonsen... läs mer »

Vi söker utbildade väktare och ordningsvakter till Gotland!

Arbetstider:  Varierande

Tjänsteställe:  Gotland

Varaktighet: Behovsanställning, tillsvidare

Tillträde:  Enligt överenskommelse 

Kvalifikationer: Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. 

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:
 - fyllt 20 år och vara ostraffad
 - gymnasiekompetens
 - god svenska i tal och skrift
 - god hälsa och fysik
 - ordnad ekonomi

För den här specifika tjänsten krävs även
 - att du är utbildad väktare och/eller ordningsvakt samt innehar körkort B

Meriterande kvalifikationer är all eventuell erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer.

Tjänsten sökes via hemsidan: 

Vi vill ha din ansökan senast 2015-06-15


Nokas är en ledande säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark som levererar säkerhets- och kontanthanteringslösningar till kunder i hela Norden. Som totalleverantör omfattar erbjudandet allt från säkerhetstjänster och tekniska säkerhetslösningar till industri- och säkerhetsbevakning samt värde- och kontanthantering.

I koncernen arbetar 7 500 medarbetare inom fyra divisioner: Cash Handling, Security, Systems och Safety.

Nokas vision ”Europas ledande totalleverantör av säkerhet för människor och värden”, är drivkraften bakom alla företagets funktioner, tjänster och produkter... läs mer »

Hector Bistro söker restaurangbiträde

Hector Bistro belägen i Västerhejde, tidigare Route 140.

Vi söker nu restaurangbiträde... läs mer »

Atheneskolan Eng/Spa

Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.se

Vi söker en utbildad lärare i engelska och spanska till vår skola i Visby. Du ska vara engagerad, kompetent och nyfiken. Du skall sätta elevens lärande och utveckling främst och trivas med att vara delaktig i ett kollegialt lärande. Här arbetar vi intensivt för och med elevernas lärandeprocess och hittar tillsammans lösningar i nya utmaningar.

Tjänsten vi erbjuder är en tjänst med undervisning i spanska och engelska i huvudsak mot år 6-9. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och innefattar även ett mentorskap i år 7. Atheneskolan en fristående grundskola för elever år F-9 som drivs i Pysslingens regi. Idag har vi 420 elever från förskola till år 9 och även en mindre skola och förskola i Fardhem. Vårt mål är att skapa kreativa och frimodiga elever och satsar mycket på att möta och vägleda eleverna genom mentorssamtal och formativ bedömning.

Hos oss läser alla elever spanska från förskoleklass då spanska är ett av skolans profilämnen tillsammans med dans och fäktning. Varje år åker skolans 50 nior till Mallorca för att bo i spanska familjer och samma vår gästar de oss för att i sin tur träna sin engelska. Våra spanska kontakter gör att det spanska språket är levande på skolan och att du som spansklärare får många tillfällen att naturligt använda språket. Skolan har sammanlagt fyra lärare i spanska, vilka genom ämnesträffar och ett nära samarbete arbetar för spanskans utveckling. Detta läsår väntar ett Erasmus-projekt tillsammans med både en Italiensk skola och vår spanska vänskola. Lärarna i engelska ingår på samma sätt i ett ämneslag och samarbetar kring såväl undervisning som bedömning. På elevernas engelskalektioner arbetar tre ämneslärare samtidigt med två klasser. Det medför möjligheter till en flexibel organisation och att med ökade resurser möta behoven och stödja elevernas utveckling.

Låter detta intressant:
Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2015-06-22.  Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100 %, kan också utformas till 80 % beroende på önskemål.

Välkommen med din ansökan
HÄLSAR Rektor Maria Westerlund och Bitr. Rektor Krisitn Nilsson-.. läs mer »

Extrajobba med läxhjälp, Visby

SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger.

Om arbetet:

BRA LÖN - Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv.
COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister
FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar
UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar
EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga

Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa enligt följande ämnen: Matematik 3, matematik 4, svenska 3 och företagsekonomi

Mer om eleven:
Årskurs: Gymnasieår 3
Postort: Visby
Antal tillfällen per vecka: 2
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: 1TAMS20150111
Undervisningen sker hemma hos familjen.


Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.

Tillträdesdag brukar vara inom en vecka efter du har haft din intervju, men oftast tar det bara någon enskild dag. Tjänsten är en tillsvidaranställning. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/

Svar på alla frågor som du inte hittar på www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ hittar du på: www.smartstudies.se/svar Det är viktigt att du kontrollerar att din fråga inte redan finns besvarad innan du ringer eller startar en chatt. Utbildningsspecialisterna på kontoret kan då investera mer än dubbelt så mycket tid på våra elevers utveckling ? och på att stötta lärarna... läs mer »

Personlig handläggare

Vi söker Personlig handläggare till Avdelningen för sjukförsäkring med placering i Visby

Inom Avdelningen för Sjukförsäkring arbetar vi i tre kundflöden utifrån våra kunders olika behov. I våra kundflöden arbetar Försäkringsutredare och Personliga handläggare. Kontakten med våra kunder kan ske via personliga möten, telefon och skriftligen. Det finns olika kundbehov i kundflödena, som kräver skiftande arbetssätt och kompetens. Läs gärna mer på vår hemsida: http://www.forsakringskassan.se/omfk/samverkan_och_projekt/en_enklare_sjukforsakringsprocess

Ansvar och arbetsuppgifter

Som personlig handläggare har du ett viktigt uppdrag: att hjälpa våra kunder så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid. Du ger kunderna förutsättningar att ha överblick och känna trygghet i alla kontakter med Försäkringskassan. I arbetet gör du kvalificerade utredningar och beslutar eller lämnar förslag till beslut. Varje kund har en situation som är unik och behöver mötas utifrån sina specifika behov. Du ger förutsättningar för kunder och samarbetspartners att medverka aktivt i processen. Du medverkar till att kunden, om möjligt, ska kunna klara sig själv och sin försörjning.

Inom området sjukförsäkring möter du kunder som på grund av sjukdom eller skada har nedsatt arbetsförmåga. Du utreder kundens rehabiliteringsbehov, samordnar åtgärder samt utreder och beslutar om rätt till ersättning med hänsyn till varje kunds behov och situation. Du arbetar i team med kolleger. Du har det övergripande ansvaret för kontakter med arbetsgivare, läkare och handläggare på andra myndigheter.

Just nu söker vi personliga handläggare inom inriktningarna sjukpenning och sjukpenning/samordning.

Sjukpenning Som personlig handläggare med inriktning sjukpenning möter du kunder som bedömts kunna återgå i arbete/sysselsättning utan eller med ringa insatser från Försäkringskassan. Du möter kunderna i telefon och/eller skriftligen.

Sjukpenning/samordning Som personlig handläggare med inriktning sjukpenning/samordning möter du kunder med en komplex livsituation och som står relativt långt från återgång i arbete/sysselsättning. De har därför behov av samordnade rehabiliteringsinsatser. Du möter oftast kunden i fysiska personliga möten på bl.a. Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, inom Hälso-och sjukvården och hos arbetsgivare. Möten sker också i telefon och/eller skriftligen.

Vi söker dig som


• har examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• är stabil och har förmåga att skapa förtroende hos kunder och samverkanspartner
• samarbetar effektivt i team och stödjer kunder och samarbetspartner för att nå gemensamma mål som skapar goda kundvärden
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitet
• har ett systematiskt tillvägagångssätt med en mycket god prioriterings- och planeringsförmåga
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• har god kommunikativ förmåga
• har god förmåga att arbeta i olika datasystem

Det är meriterande om du:


• har arbetat med kvalificerade utredningar och fattat beslut som påverkat individer, gärna på en myndighet
• har goda kunskaper om hur man professionellt möter människor

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Flertal tjänster, tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Resor ingår i tjänsten. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning.

Om du har frågor, kontakta Rekryterande chef (för frågor om tjänsten): Enhetschef Eva Andersson, tfn 010-114 00 16. HR-specialist (för frågor om rekryteringsprocessen): Sara Bergström tfn 010-116 45 09. ST: Therese Jakobsson tfn 010-112 04 90, SACO: Lina Skärlund tfn 010-116 33 34.

Ansökan

Välkommen med din ansökan märkt med diarienummer 026173-2015 senast den 5 juni 2015. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.


Försäkringskassan arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering... läs mer »

Ansvarig Dansledare för Knatteskutt i Visby

Har du alltid velat jobba med barn och dans?
Hos oss på Knatteskutt får du under höstterminen chansen!

Knatteskutt är en verksamhet som finns över hela Sverige och som erbjuder barn i åldern 3-7 år att prova på olika dansstilar under lekfulla former. Våra ledare är engagerade och ambitiösa personer som har ett brinnande intresse för dans.
Har du erfarenhet av att leda barn sedan tidigare och tycker dig passa in på ovan beskrivning kanske du är vår nästa ledare?

Dina arbetsuppgifter som ansvarig huvudledare för Knatteskutt i Visby består i huvudsak av att leda Knatteskuttpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida rörelse- och dansglädje till barnen. Det är även du som huvudledare som sköter kontakten med huvudkontoret.

Som ledare hos oss jobbar du utifrån vårt färdiga koncept och inför terminen ska du som ledare delta på Svenska Idrottsfrämjandets Barnledarutbildning som vi erbjuder kostnadsfritt för alla ledare.

Arbetstiderna är vardagskvällar och/eller på helger och pågår under perioden september-november. Arbetet är en bisyssla.

Är det här något för dig? Fyll i din ansökan via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/1aTjd16cXSOweFSmqYynSmcrH-r1C9xdAte5dS-faHvM/viewform
Rekrytering sker löpande.

Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.se.. läs mer »

Butiksdemostratör

Verksamhetsbeskrivning
Demodax startade 1988 och är ett av Sveriges ledande företag inom butiksdemonstrationer av mat. Varje dag pågår en butiksdemonstration - någonstans i landet - som vi på Demodax ansvarar för. Demodax har fint renommé på marknaden och anlitas av många kända svenska och utländska företag och varumärken.

Arbetsuppgifter
Som butiksdemonstratör hos Demodax presenterar du våra kunders produkter i butik - för att sprida budskap och öka försäljningen av deras varor. Arbetstiderna som butiksdemonstratör är mycket flexibla, vi anlitar dig löpande eller vid behov. De mest förekommande dagarna är torsdag till lördag. Specifikt behöver vi personal till uppdrag 9 juni och 26 juni.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har förmågan att få bra kontakt med människor. Du ska på ett sympatiskt och intresseväckande sätt demonstrera matprodukter i butik. Gillar du enklare matlagning och tycker om att inspirera andra med dina matkunskaper, så är det dig vi söker. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är ett krav samt tillgång till egen bil. Känner du att detta är ett jobb som skulle passa dig, maila gärna din ansökan och bild till oss!.. läs mer »

S:t Hans café och orangeri söker person till kök, café och disk

KÖK, CAFÈ, DISK.

Verksamhetsbeskrivning
S:t Hans café och orangeri Anrika S:t Hans Café har fått ett lyft med nytt koncept i ny regi sedan 2014. restaurang-uteservering i soliga s:t hans ruin centralt i Visby innerstad. Lounge och cafe i en orangerimiljö. God mat med trevlig sommarmeny, goda matiga mackor och sallader. Samt ett brett utbud av bakverk, kakor och bullar. Vi kommer servera öl och vin och en och annan sommardrink. Vi kommer även ha en ny uteservering som har kvällsöppet i sommar. Antal sittplatser: ca 160 st.

Arbetsuppgifter
KÖK: Beredning av vår sommarmeny med matiga sallader och mackor. Vi kommer även anordna grillkvällar med goda tillbehör. Disk: Disk Cafe: Kassa, espressomaskin, bereda mackor / sallader, fylla på och exponera varor, plocka disk mm. Vi söker dig som har rätt inställning till jobbet och till gästen. Du behöver nödvändigtvis inte ha jättelång erfarenhet utan viljan att lära och hugga i betyder mer. Har du erfarenhet så är det bra men inte avgörande. Diskj

Utbildning/Erfarenhet
Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker Dig som har känsla för service och har kunskap och erfarenhet av de viktigaste göromålen inom café. Viktigt att du har rätt inställning till jobbet och gästen. Du bör ha erfarenhet och goda referenser från liknande jobb.. läs mer »

Sjuksköterskor/skötare/socionomer 3 st

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Det psykiatriska omvårdnadsteamet kommer att bli en del av den vuxenpsykiatriska verksamheten. Inom vuxenpsykiatrin, som tillhandahåller öppenvård, heldygnsvård och akutmottagning, arbetar närmare 100 personer med olika professioner och kompetenser.


ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare i vårt psykiatriska omvårdnadsteam kommer du att ha i uppgift att möta patienter i behov av akut och intensivt stöd. Omvårdnadsteamet skall vara en akutresurs, som alternativ till traditionell heldygnsvård och som komplement till mer sedvanlig öppenvård, och ska kunna erbjuda akut stöd i form av hembesök eller telefonsamtal till patienter och anhöriga. Teamet ska bemannas av sjuksköterskor och skötare eller socionomer med gedigen kunskap om och erfarenhet utav psykiatri. Eftersom omvårdnadsteamet är en ny verksamhet kommer du som medarbetare vara viktig i utformning av arbetssätt.

Teamet är en del i psykiatrins satsning för att minska vårdtiderna i heldygnsvården och erbjuda patienterna en bättre och säkrare öppenvård. Inspiration till detta mobila arbetssätt har vi hämtat från Motala som framgångsrikt har drivit omvårdnadsteam under många år.

Teamet utgår från vår akutmottagning och kommer inledningsvis att arbeta vardagar, dagtid men ambitionen är att teamet på sikt ska kunna erbjuda stöd även kvällar och helger varför schema kan bli aktuellt framöver.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är sjuksköterska eller skötare, även socionomer är välkomna att söka. Viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med psykiatriska patienter och att du är intresserad av målgruppen.

Som person är du lugn, förtroendeingivande och har ett gott bemötande. Eftersom teamet ska kunna hantera akuta ärenden har du en förmåga att ställa om och anpassa dig efter förutsättningarna. Meriterande är utbildning i MI (motiverande samtal).
Eftersom teamet ska arbeta mobilt är B-körkort en förutsättning.

ÖVRIGT
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande... läs mer »

Ung man på Gotland söker semestervikarie

Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se

Jag är en kille i 20-årsåldern som söker en personlig assistent som vill assistera mig i mitt vardagliga liv; hemma, på arbetet och fritiden. Nu söker jag dig som vill arbeta som semestervikarie i sommar samt fortsättningsvis fungera som en timvikarie.

Jag bor i min egen lägenhet Visby. På vardagarna arbetar jag på en daglig verksamhet. Du ska aktivt assistera mig i alla mina olika sysselsättningar och din arbetsplats är där jag befinner mig. Nu söker jag en manlig timvikarie som kan arbeta dagtid såväl som kväll och nattpass.

Du som söker behöver ha gott om tålamod och förståelse, samt vara en person som gärna tar initiativ i vardagen. Har du erfarenhet inom autism är det meriterande men störst fokus läggs på att du som person är flexibel och har en god personkemi med mig! Eftersom jag har dubbelassistans är det viktigt att du kan samarbeta med andra. Du får självklart en bra introduktion och arbetsgivaren erbjuder friskvårdsbidrag.

Sök tjänsten här: http://w1.jag.se/17953646.. läs mer »

Personliga assistenter under påsk och sommar till pojke på Gotland

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker personliga assistenter som kan arbeta hos en 14-årig pojke med autism boendes i Smågårde Stugby under sommaren.

Pojken är mycket glad och aktiv. Han tycker bland annat om att bada, gå långpromenader, åka buss och tåg samt titta på film. Du som söker ska dela dessa intressen och vilja vara en del av pojkens aktiva liv. Det är därför viktigt att du har god fysik.

Som person är du ansvarsfull, pålitlig, social, lugn och uttrycker dig väl på svenska. Pojkens huvudsakliga kommunikationsmedel är PECS-kommunikation och därför är det meriterande om du har erfarenhet av detta. Du är rökfri och ej pälsallergiker eller rädd för hundar och/eller katter eftersom dessa finns i hemmet.


Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

 
Arbetstid / Varaktighet:  Vecka 28-33 måndagar till söndagar. Man arbetar antingen kl. 07-13, 13-18, 13-22 eller 18-22 mellan 4 och 6 gånger i veckan. Här kan man alltså vara med och bestämma lite det som passar bäst.

Du kommer att gå introduktion vecka 26 eller 27. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "Timanställning".

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss.
Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga.

Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon... läs mer »

Säljande livsmedelsdemonstratör Visby

Gillar du att sälja och har en passion för matlagning? Letar du efter ett roligt och utmanande jobb? Då har vi tjänsten för dig!

Caliptus är Sveriges mest anlitade Retail-Marketing Byrå, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15 000 butiksaktivteter i hela Sverige, och arbetar med välkända varumärken och produkter inom detalj- och dagligvaruhandeln. Vårt företag skapar hela kampanjer från kreativ idé till genomförandet av butiksdemonstrationer.

Nu söker vi fler inspirerande butiksdemonstratörer till vårt team!

Att jobba som butiksdemonstratör innebär att du i butiksmiljö genomför olika slags event med målet att informera om våra kunders produkter, samt att givetvis öka produkternas försäljning såväl kortsiktigt som långsiktigt. Arbetet omfattar exempelvis produktexponering inför aktivitet samt förberedelse och bjudning av smakprover till butikens kunder.

Så vem söker vi?
Dig som har ett stort intresse för mat och matlagning, samt brinner för försäljning och sporras av att jobba mot säljmål. Du är väldigt utåtriktad, tycker om att prata med folk och trivs med kundkontakt, samt känner dig bekväm i butiksmiljö. Du bör även vara självgående och kunna ta egna initiativ då man vanligtvis genomför ett event på egen hand.

Du ska självklart kunna representera oss, samt våra kunder och deras produkter på ett professionellt sätt. För att exponera produkten på ett attraktivt vis krävs att du har öga för detaljer och vi ser gärna sökanden som har arbetat med någon form av exponering tidigare.

Anställningen är en behovsanställning per timme. De vanligaste arbetsdagarna är torsdag eller fredag med arbetstiderna 11.00 - 19.00, men även andra veckodagar och arbetstider kan förekomma. Har du körkort och gillar att köra bil är det ett plus, men inget krav.

Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: ost@caliptus.se.

OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Glöm inte att märka din ansökan med namn samt orten du söker arbete i, d.v.s. "Visby".

Välkommen med din ansökan!.. läs mer »

Timanställd extrahjälp till Norderstrands camping

Yrkesbenämning:
Städning/avsyning av campingstugor

Arbetsuppgifter, utbildning och info arbetsplats:
Städning/avsyning av campingstugor... läs mer »

Team Leader sökes till Bredbands-TV på Gotland!

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt med de finaste film- och sporträttigheterna.

Rollen som Teamleader
Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager.

Varje dag ställer vi rätt frågor, lyssnar lyhört och presenterar lösningar för kund, specifikt anpassade efter deras intressen. Hos oss blir du del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och flera gånger per år hålls utbildning resor med koppling till film och sport. Är du som oss en vinnarskalle kommer du att trivas utmärkt. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj- samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.


VIASAT ERBJUDER DIG


• Marknadens mest underhållande produkt
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemangen, såsom Champions League, Premier League, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016
• Marknadens högsta provisioner
• Jobba både ute på fält, mässor, marknader och event runt om i hela Sverige och även i butik

 

VEM SÖKER VI?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med garantilön, provision, kickback och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

 Intresserad?
För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG. Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales

Ansök genom att trycka på ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev, märk ansökan TEAM LEADER. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Frida Björkman på 073-699 16 36.


På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.

Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television med flera... läs mer »

Säljare sökes till Bredbands-TV på Gotland!

Viasat söker nu tävlingsinriktade säljare till vår snabbast växande säljavdelning. Vi satsar stort på den senaste tekniken och söker nu dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. Vi har de bästa produkterna på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film.  Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

 

Rollen som Sales Agent
Som Sales Agent på Viasat tar du del av vår framgångsrika säljorganisation och driver försäljningen av våra tjänster, Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay. All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning. Du kommer att ingå i ett dynamiskt team som ständigt arbetar mot våra uppsatta mål. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma.

Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport. Vi jobbar hårt för att utveckla Sveriges bästa försäljare och arbetar ständigt med utveckling inom Viasat. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar för att lyckas!

 

Vem söker vi?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du gillar och motiveras av resultatbaserad lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både för att övertyga kunder och avtalshantering
• Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning eller har en idrottsbakgrund

Har du som vi har, en vinnarskalle, är det här garanterat ett jobb för dig!

 

Intresserad?
För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG. Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig. För mer information om tjänsten och Viasat Field Sales hänvisar vi dig till vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales.

Ansök genom att trycka på ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev. För mer info, kontakta rekryterare Frida Björkman på nummer 073 699 16 36. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.

 

Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television med flera... läs mer »

Cafébiträde/barista till Café Amalia

Verksamhetsbeskrivning
Café- och restaurangverksamhet
Arbetsuppgifter
Enkel matlagning och bakning, kaffedryck
Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har jobbat i en cafe/restaurang tidigare, men inget måste... läs mer »