text bild karta   info, a-ö

Nyheter Gotland

North East West South

Arbetsförmedlingen - jobb på Gotland 

Omsorgsperson/Personlig assistent- Fårö

Vi söker en icke rökare, kvinnlig person som komplement till hemtjänsten under vistelse på Fårö. Tjänsten är för heltid. Erfarenhet av vård/omsorg meriterande.... läs mer »

Nordkalk söker maskinförare

Nordkalk är den ledande leverantören av kalkstensbaserade produkter och lösningar i norra Europa. Vi levererar viktiga råmaterial till ett stort antal industrier såsom papper- och cellulosaindustrin, stål- och gruvindustrin, bygg- och kemi-industrin. Våra lösningar bidrar till renare luft och vatten liksom en ökad produktivitet inom lantbruket. Vi har produktion på mer än 20 orter runt Östersjön och i Centraleuropa och sysselsätter 970 personer. 2015 uppgick omsättningen till 311 miljoner Euro. Nordkalk är ett helägt dotterbolag till finska Rettig Group.

Vi söker maskinförare till våra lastmaskiner upp till 60 ton, dumper samt tipptruckar Komatsu HD 605 som lastar 65 ton. Du erbjuds anställningen som börjar efter godkänd intern utbildning med start vecka 26 eller efter överenskommelse. Anställningstid: Varierande längd men beräknas pågå fram till vecka 33. Eventuell förlängning kan förekomma. Arbetstid: Dagproduktion och/eller 2-skift måndag - fredag. Lön: Enligt avtal.

För att vara aktuell för dessa vikariat måste du ha giltigt svenskt körkort med minst B-behörighet Vi söker dig som är ansvarstagande och kan arbeta enskilt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift Erfarenheter, har du tidigare erfarenhet från arbete med tyngre maskiner är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna även kvinnliga sökande.... läs mer »

Assistans på Gotland söker personlig assistent

Assistans på Gotland erbjuder personlig assistans till kunder i alla åldrar och över hela ön. Vi är ett gotländskt företag med lång erfarenhet av personlig assistans.

Vi söker en personlig assistent till en kvinna mitt i livet. Dina arbetsuppgifter blir att kompensera för de begränsningar funktionsnedsättningen innebär. Du kommer hjälpa vår kund att leva livet på sitt sätt.

Vi värdesätter att du är engagerad i ditt jobb och att du har förmåga att vara lyhörd och flexibel. Det är också viktigt med ett professionellt förhållningssätt för att det ska bli en assistans med hög kvalitet.... läs mer »

Enhetschef till avdelningen för Barn och familj i Visby

Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

Enhetschef till avdelningen för Barn och familj , underhållstöd Krav Norden i Visby

Avdelningen barn och familjs 1 600 medarbetare arbetar med att ge barnfamiljer bättre förutsättningar för ekonomisk trygghet genom att på ett effektivt sätt och med god kvalitet besluta och betala ut ersättningar. Varje år betalas cirka 73 miljarder kronor ut i föräldrapenning, VAB, barnbidrag, bostadsbidrag, graviditetspenning och underhållsstöd till ungefär 2 miljoner blivande föräldrar samt föräldrar. Avdelningen finns representerad på 15 orter i hela landet.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som chef i Försäkringskassan ansvarar du för att din verksamhet är rättssäker och effektiv samt präglas av en god service. Du leder och styr utifrån en människosyn som bygger på tilltro, respekt och omtanke och med en helhetssyn på verksamheten. Genom dialog om verksamhetens syfte, mål och strategier skapar du förutsättningar för att dina medarbetare ska kunna och vilja ta stort ansvar för sitt uppdrag och sin utveckling. I rollen som Enhetschef ingår personalansvar och det yttersta resultat- och uppföljningsansvaret för teamen i enheten.  

Ditt engagemang i ledarskapet är stort och den statliga värdegrunden genomsyrar ditt arbete. Genom att balansera kortsiktiga krav på resultat med en långsiktigt hållbar verksamhet erbjuder du dina medarbetare en hälsofrämjande arbetsmiljö. Du har en god förmåga att anpassa ditt ledarskap utifrån vad situationen och uppdraget kräver.

Som Enhetschef ingår du i områdets ledningsgrupp och bidrar där med din kompetens och ditt engagemang. Din enhet består av 20 medarbetare som har sin placering i Visby. Du är en god kommunikatör på både individ- och gruppnivå och representerar Försäkringskassan i externa samarbeten.

Vi söker dig som


• Har akademisk examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som bedöms likvärdiga
• Har god ledarskapsförmåga
• Är initiativtagande samt resultat- och målinriktad
• Kan skapa förutsättningar för engagemang, lärande och ständiga förbättringar utifrån verksamhetens mål
• Har god självkännedom och är stabil som person
• Har god organisatorisk förståelse och kan omsätta denna i verksamheten
• Samarbetar och samverkar effektivt med andra
• Har god kommunikativ förmåga

Det är meriterande om du


• Har erfarenhet av operativt ledarskap
• Har erfarenhet av ledarskap i liknande verksamhet
• Har erfarenhet av coachande ledarskap och att leda i förändring
• Har erfarenhet av att leda team
• Har erfarenhet av att leda på distans
• Har erfarenhet från försäkringsområdet underhållsstöd krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Övrigt

1 tjänst, tillsvidare heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Resor ingår i tjänsten. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska test komma att användas som en del i urvalsarbetet.

Kontaktpersoner

Chef Charlotte Pettersson-Franzen (för frågor om tjänsten): 010-112 0770. HR-specialist Linnea Haglund (för frågor om rekryteringsprocessen) 010-118 32 79. Fackförbundet ST: Mattias Eldnor, 010-112 04 13, Saco-S: Mattias Bolin, 010-112 05 93, Seko: f.seko@forsakringskassan.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 4 maj 2017. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet och ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.... läs mer »

Skolkurator - Atheneskolan

Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn.

Detta söker vi:

Vi söker en utbildad socionom eller beteendevetare med erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.
Vi erbjuder:

En tillsvidareanställning på 40% med möjlighet till 100% genom samarbete med andra skolor.
Om verksamheten:

Atheneskolan är en fristående grundskola bestående av fyra enheter. I Visby finns förskola och grundskola F-9 med drygt 300 elever, i Fardhem finns förskola och grundskola F-6 med 45 elever. På Atheneskolan arbetar vi medvetet för att eleverna skall nå sin fulla potential och en fungerande elevhälsa är en av förutsättningarna för detta. Här finns en väl inarbetad organisation för elevhälsan i alla led. I elevhälsoteamet arbetar skolkurator, specialpedagog, speciallärare, skolsköterska, skolläkare, psykolog samt skolledning. Elevhälsan har även möjlighet till nätverk och stöd via Pysslingens centrala elevhälsa. En uppskattad input för både fortbildning och stöd i elevhälsans viktiga arbete.
Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 170531. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 40-100%. Läs mer och ansök på www.pysslingen.se.

Kontaktperson:

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta skolans biträdande rektor Kristin Nilsson mail: kristin.nilsson@pysslingen.se mobil: 073-6207949
Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.... läs mer »

Personlig Assistent

Verksamhetsbeskrivning
Assistans på Gotland erbjuder personlig assistans till kunder i alla åldrar och över hela ön. Vi är ett gotländskt företag med lång erfarenhet av personlig assistans.

Arbetsuppgifter
Vi söker en personlig assistent till en kvinna mitt i livet. Dina arbetsuppgifter blir att kompensera för de begränsningar funktionsnedsättningen innebär. Du kommer hjälpa vår kund att leva sitt liv.

Utbildning/Erfarenhet
Vi värdesätter att du är engagerad i ditt jobb och att du har förmåga att vara lyhörd och flexibel. Det är också viktigt med ett professionellt förhållningssätt för att det ska bli en assistans med hög kvalitet.... läs mer »

Personlig assistent- Burgsvik

Verksamhetsbeskrivning
Omsorgshuset verkställer personlig assistans till kunder bosatta på hela Gotland

Arbetsuppgifter
Vi söker en personlig assistent till en äldre man bosatt i Burgsvik. Du skall ge stöd och hjälp till kunden i det vardagliga livet.Arbetstiden 07.30-22.00. på ett rullande schema.

Utbildning/Erfarenhet
Vård och omsorgserfarenhet eller liknade. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Arbetsplats: Kundens hem
Ort: Bursvik... läs mer »

Personlig assistent till 20-årig kvinna i Visby

Om jobbet

Vi söker nu en personliga assistent till en kvinna på 20 år med autism.

Kvinnan tycker om att pyssla, lyssna på musik, bada, spela spel och vara ute. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hjälpa och motivera henne i hemmet med allt från personlig hygien till matlagning, städning och fritidsaktiviteter som till exempel cykla, springa, bada och simma. Kvinnan har daglig verksamhet alla vardagar 8-16, den assistent som är i tjänst kör henne då till och från den dagliga verksamheten. Det är dubbelbemanning vid aktiviteter vissa dagar i veckan och sovande jour på natten.

Du som söker är

 • intresserad av att med hjälp av pedagogiska övningar hjälpa kvinnan att utvecklas efter sina förutsättningar

• erfarenhet av att arbeta med personer med funktionshinder

• ordningsam och praktisk

• pigg och intresserad av friskvård

• är självgående och tar initiativ

• rökfri

• körkortÖvriga egenskaper vi ser hos dig

Som personlig assistent är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och anpassa dig efter kundens behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Det här erbjuder vi dig

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad 

Vikariat 20170601-20171231.

Arbetstiden är schemalagd 86% dag, eftermiddagar, kvällar och sovande jour.

Lön

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell OB-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse.Ansökan

Klicka på den blå länken "Ansök på arbetsgivarens webbplats", som du hittar längre ned i denna annons. Klicka på rutan "Logga in och sök jobbet". Är du ny användare skapar du nu enkelt ett gratis användarkonto så att du kan söka våra lediga jobb. Har du redan ett konto loggar du in som vanligt och söker jobbet. 

Sista ansökningsdag är 2017-05-14. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!Utdrag ur belastningsregistret

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/. Registerutdraget du ska använda heter "LSS – utdrag belastningsregistret".

Om Vivida

Vivida Assistans är en komplett assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och en trygg arbetsledning erbjuder vi personlig assistans i hela landet. Vi arbetar i multikompetenta team med våra kunders behov i centrum. Hos oss finns bland annat jurister och personer med stor erfarenhet av habilitering och handikappkunskap. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se.... läs mer »

Biblioteksassistent

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 40 000 studenter, 7 000 anställda och en omsättning på 6,5 miljarder kronor.Uppsala universitetsbibliotek är organiserat som ett sammanhållet bibliotek, och vi ha fysiska bibliotek på flera ställen i Uppsala och även på Gotland.

Vi söker just nu efter en ny kollega till Almedalsbiblioteket på Gotland.

Almedalsbiblioteket har som uppdrag att erbjuda hela det gotländska samhället en fullständig biblioteksservice samt svara för vetenskaplig informationsförsörjning till studenter och forskare på Campus Gotland vid Uppsala universitetet. Almedalsbiblioteket är till sin natur ett bibliotek för alla, en mötesplats för människor med olika informationsbehov och en länk mellan universitetet och det Gotländska samhället.

Arbetsuppgifter:
Du arbetar med bokframtagning och återuppsättning av beställda böcker och tidskrifter ur bibliotekets omfattande samlingar, samt uppsättning av nyanskaffad litteratur. Du kommer att hantera såväl fjärrlån som lokala lån samt arbeta med gallring. Du kommer även att tjänstgöra i informationsdisk. Arbetet är rörligt och en del tyngre lyft förekommer.

Vi söker dig som har:

- Gymnasiekompetens
- God erfarenhet av arbete med logistik och fysiskt arbete, gärna inom bibliotek
- God erfarenhet av och kännedom om tekniska system, gärna inom biblioteksbranschen
- Är intresserad av service och har ett pedagogiskt förhållningssätt
- God förmåga att kommunicera på svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt 

Personliga egenskaper är viktiga. Du är ansvarstagande och har en utpräglad teamkänsla samtidigt som du har förmåga att självständigt ta initiativ och genomdriva projekt. Du är nyfiken och intresserad av ny teknik och de möjligheter som finns inom yrket. Erfarenhet av biblioteksarbete i yttre tjänst och bibliotekslogistik är meriterande.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2017-12-31 med möjlighet till förlängning.

Anställningens omfattning: 50 %

Upplysningar om anställningen lämnas av 
Eva Hammarström 018-471 9081 eller Gunilla Sundström 018-471 3996

Välkommen med din ansökan senast den 15 maj 2017, UFV-PA 2017/1387.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.... läs mer »

Socionomer sökes till olika delar i Sverige

Duktiga socionomer sökes till olika platser i Sverige. Är du intresserad av människor och vill vara med och påverka hur framtiden i Sverige ska se ut? Då tycker vi på Bemannia att du ska söka till socionom.

Du blir anställd av oss på Bemannia med möjlighet att ta både kortare och längre uppdrag

Som konsult har Du alltid en konsultchef som Du kan vända Dig till under pågående uppdrag. Det är också i dialog med konsultchefen Du diskuterar vilka uppdrag som passar Dig. Konsultchefens arbete är sedan att matcha Din kompetens och Dina önskemål med kundens behov. Arbetet som konsult ger dig unika möjligheter att få mer erfarenhet inom ett visst område och skapa nya kontakter ute på arbetsmarknaden.Dina arbetsuppgifter

Som socionom ansvarar du för att tillsammans med den enskilde och anhöriga utreda, bedöma och besluta om insatser enligt socialtjänstlagen.

Vi strävar efter att arbeta utifrån en helhetsssyn där individens förmåga och känsla för meningsfullhet tas tillvara. Som medarbetare har du inriktning mot kvalitet, utveckling och rättssäkerhet med fokus på den enskilde, utifrån socialtjänstlagen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, eller har social omsorgsutbildning. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av handläggning. Du ska självständigt kunna arbeta med handläggning av ärenden. Du ska ha goda kunskaper om gällande lagstiftning och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi efterfrågar socionomer med erfarenhet av handläggning inom följande områden:

- Familjerätt

- Äldreomsorg

- Funktionshinder

- Försörjningsstöd

- Missbruk

- Socialpsykiatri

- Barn- och ungdomsvård

Har du någon av dessa är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina personliga egenskaper

Du har lätt för att ta initiativ, arbeta strukturerat och självständigt samt samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Du är med och strävar efter att ständigt förbättra kvalitén samt utveckla de metoder som används.Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: ""

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia... läs mer »

Personlig assistent till 20-årig kille söder om Visby

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Vill du ha ett av de bästa jobben? Personlig assistent till 20-årig kille söder om Visby


Vi söker en personlig assistent till en härlig 20-årig  kille som bor i Eskelhem. Vår kund har många aktiviteter på sin fritid vilket innebär att du är med.  Han gillar luftgevärsskytte, ridning och att bowla, även datorer och dataspel är ett intresse.  Just nu går vår kund sista året  i en specialklass på gymnasium i Visby. Han har en utvecklingsstörning med inslag av autism och han har även diabetes och epilepsi.

Du som söker tjänsten skall vara kille/man över 25 år och du skall ha stor ansvarsförmåga, vara noggrann, inkännande, lyhörd samt ha en positiv grundsyn.  Du får gärna ha ett idrottsintresse eftersom han gillar att titta på idrott. 
 Det krävs att du är flexibel och hjälper till att aktivera honom. Du skall kunna vara en förebild för en ung kille på väg in i vuxenlivet. Du är rökfri.
Det är inget krav att ha erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent tidigare, däremot är det meriterande.
Vi kräver dock mycket goda referenser, gärna från liknande arbete.

Tjänsten är på ca halvtid, motsvarande 20 timmar schemalagt per vecka. Det finns goda möjligheter för rätt kandidat att arbeta mer. Passen är i huvudsak förlagda från kl 14 och framåt kvällstid vardagar efter skolan och även helger. Tjänsten kommer att tillsättas snarast.
Skriv och berätta om din bakgrund och varför du söker detta arbete och vad som gör just dig till en bra assistent. Vi erbjuder ett omväxlande yrke hos en trygg arbetsgivare!
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.... läs mer »

Vill du ha sommarens bästa jobb som assistent?

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Nu söker vi en kvinnlig personlig assistent till en 19- årig kille bor i en mysig egen lägenhet i Visby. Det här är en kille med multihandikapp som behöver hjälp med allt det dagliga i livet, så som personlig omvårdnad, matsituationer, på- avklädning samt allt annat som hör vardagen till. Han bor själv i en lägenhet och på vissa dagar kommer han att gå till sitt jobb på dagtid och behöver assistans även då.

Vi söker dig som är initiativrik och trivs med att ta ansvar. Det är meriterande om du har någon form av vårderfarenhet, men störst vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten. Vi söker nu dig som vill jobba varierande tider under juni, juli och augusti. Schemat är förlagt:


Juni cirka 60 timmar
Juli cirka 170 timmar
Augusti 130 timmar


 
Är du intresserad?
Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag då vi söker någon som i maj kan börja gå introduktion.... läs mer »

Framtida toppsäljare sökes till Telia on Tour

Är du ung, hungrig och driven med ambition att bli en duktig säljare – hos hubbr people blir dina drömmar verklighet. Telia är av tradition vår största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra Telia-team.

Om jobbet Som säljare på fält reser du land och rike runt och träffar kunder i deras hemmiljö – både i lägenheter och villor. Vårt uppdrag är att sälja Telias digitaltjänster som exempelvis IP-telefoni, bredband och digital-tv. Då vi befinner oss både när och fjärran ges du chansen att se hela landet till fots, vilket ger dig möjlighet att upptäcka Sverige på ett annorlunda sätt – både naturmässigt och kulturellt.

Vi erbjuder Fast timlön enligt kollektivavtal samt provision, semesterersättning och traktamente
Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
Längre arbetsperioder och i gengäld längre ledigheter. Du arbetar ungefär 23 dagar per månad.
Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp vilket ger en rejäl sovmorgon alternativt tid till träning, friskvård eller nöjen
Trygghet i form av kollektivavtal
Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas

Samt det viktigaste av allt

En del i ett målmedvetet och drivet team som ger dig vänner för livet. Då ni reser, bor, tränar och arbetar tillsammans under längre perioder är det nästan oundvikligt att starka band knyts.

Den vi söker Rätt person för oss är du som har ett starkt inre driv, är målmedveten och blir motiverad av att skapa resultat, tjäna pengar och leva en annorlunda livsstil. Våra team äter, lever och andas försäljning vilket är en unik chans för dig att lära dig att sälja från grunden med hjälp av våra erfarna säljledare. Många framgångsrika säljare har sin grund i fältförsäljning. Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lär upp alla dig från grunden. Det viktigaste för oss är energi, engagemang, positivt tänkande, målmedvetenhet, en inre glöd och viljan att lyckas samt en stor näve charm. Du ska vilja ge det lilla extra för att lyckas. Med rätt inställning kommer du snabbt att lära dig jobbet.

Här kan du läsa mer om Joel som arbetar i ett av våra Telia-team: http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-s... (http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-som-faltsaljare)

Sök tjänsten För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag.Ps: Vi på hubbr söker även fältsäljare till andra uppdrag, säljare till våra callcenter i Lissabon, Stockholm och Karlstad samt IT-medarbetare och storkundssäljare. Eventuellt kan du komma att bli kontaktad gällande någon av dessa tjänster om din profil matchar dessa kravprofiler Ds.... läs mer »

Hotellpersonal

Vi söker Hotellpersonal inför säsongen 2017 de tjänster vi annonserar om är Servering/frukost samt receptionister till Best Western Solhem Hotel.

Vi söker dig som är pigg och glad, serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel och stresstålig.
Du trivs med att jobba både tidiga mornar och även sena kvällar
och helger. Du gillar både att jobba självständigt och i team.
Du gillar att lösa utmaningar och du är nyfiken och noggrann.
Du tycker om att möta människor och att ge service.
Du ska vara beredd, och tycka det är roligt, att hjälpa till där
det behövs.

Lön enligt kollektivavtal, Hotell och Restaurang.

Rekrytering sker löpande.
Tillträde omgående

Maila din ansökan till: jobb@strandhotel.se Märk din ansökan med sökt tjänst.

Vi söker dig som är pigg och glad, serviceinriktad, ansvarstagande, flexibel och stresstålig.
Du trivs med att jobba både tidiga mornar och även sena kvällar
och helger. Du gillar både att jobba självständigt och i team.
Du gillar att lösa utmaningar och du är nyfiken och noggrann.
Du tycker om att möta människor och att ge service.
Du ska vara beredd, och tycka det är roligt, att hjälpa till där
det behövs.

Lön enligt kollektivavtal, Hotell och Restaurang.

Rekrytering sker löpande.
Tillträde med start i April

Maila din ansökan till: jobb@strandhotel.se

Alldeles intill Visbys välbevarade ringmur från 1200-talet ligger Best Western Solhem Hotel.
Byggnaden är vackert beläget i Palissadparken bara ett stenkast från Visbys centrala delar.
Hotellet erbjuder trots närheten till händelsernas centrum ett mycket lugnt och fridfullt boende. Solhem är uppbyggt i etapper under årens gång och fortsätter ständigt att renoveras och utvecklas. Den äldsta delen av hotellet är från början av 1900-talet och totalrenoverades 2007. idag har vi 99 hotellrum och 3 konferenslokaler... läs mer »

Kundtjänstmedarbetare på 50 % till Gotlands Media

Arbetsuppgifterna består i att bemanna Gotlands Medias kundtjänst på Visborgsområdet, ta emot telefonsamtal och vägleda kunder på ett hjälpsamt och trevligt sätt. I tjänsten ingår även delat ansvar för kundklubbarna GT Extra och GA Plus, annonsbokning, enklare webbpublicering och dagliga rutiner såsom kassahantering och posthantering.

Just nu söker vi en engagerad och serviceinriktad person till vår kundtjänst där vi erbjuder dig ett fritt och socialt arbete, en härlig arbetsmiljö och trevliga arbetskamrater!

Vi ser gärna att du har
-Datorvana med goda kunskaper i Word och Excel.
-Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
-Vana vid att ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Det är även meriterande om du har telefonvana från närliggande verksamhet såsom kundservice.


Vi värdesätter personlig lämplighet och vi sätter stor vikt vid att du som person
-Tycker om att ge bra service.
-Visar stort engagemang i arbetet.
-Är lättlärd och lyhörd.
-Kan hantera många bollar i luften.
-Är noggrann.


Anställningsformen är på deltid 50 %, måndag-fredag, 08:00-12:00.

Skicka din ansökan, CV och personligt brev, till rekrytering@gotlandsmedia.se så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vår organisation ska kännetecknas av mångfald och återspegla samhällets struktur.
Vi ser att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss!Vill du vara med och leverera service i världsklass? Ansök redan idag!

I vår värdegrund som genomsyrar vårt dagliga arbete så är vi kreativa, modiga, nyfikna, handlingskraftiga och transparenta.Mer info om tjänten, kontakta Johan Mattisson på e-post: johan.mattisson@gotlandsmedia.se
Unionens representant på arbetsplatsen är Ann-Caroline Berglund tel 0498-202531.... läs mer »

Personlig assistent

Vi söker en personlig assistent till en kvinna mitt i livet. Dina arbetsuppgifter blir att kompensera för de begränsningar funktionsnedsättningen innebär. Du kommer hjälpa vår kund att leva livet på sitt sätt.

Vi värdesätter att du är engagerad i ditt jobb och att du har förmåga att vara lyhörd och flexibel. Det är också viktigt med ett professionellt förhållningssätt för att det ska bli en assistans med hög kvalitet.

Assistans på Gotland erbjuder personlig assistans till kunder i alla åldrar och över hela ön. Vi är ett gotländskt företag med lång erfarenhet av personlig assistans.... läs mer »

Grillbiträde

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara: Matlagning, servering, städning och kassahantering.
Det är ett arbete med mycket kundkontakt.

Vi söker en glad och trevlig medarbetare, som klarar av att arbeta med ett högt tempo när det behövs.

Gutegrillen är en lunchrestaurang som är inriktade på hamburgare, men vi serverar även en del annat.
Vi har ca 40 sittplatser innomhus och en liten servering utanför.... läs mer »