Hem

Vandringar

Vandrings-
broschyrer


Böcker
Häften

Produkter

Allmän info

Tips
Filmtips
Gästbok
Kontakt
Nyhetsbrev

Länkar

Utflyktsguide

Allmän information

Natur och Kultur

Det gotländska kulturlandskapet har så mycket att erbjuda vad gäller natur, kultur och historia.

Här ligger skeppsättningar och rösen från brons- och järnålder sida vid sida med det moderna jordbruket. Blomstrande ängen varvas med karga hällmarker, kalkstensklintar med små sandvikar. De 92 medeltida kyrkorna ligger lika tätt som konsthantverkarnas verkstäder, antikvitetsbodarna och gårdsbutikerna.

Personligen tycker jag att intrycken och upplevelserna blir så otroligt mycket starkare när jag vandrat flera timmar fram till en historiskt spännande plats, än när jag åker på utflykt med bilen och kör ända fram.

Avkoppling, frisk luft och motion - det får man på köpet.

Gör som jag - Utforska Gotland till fots - Jag lovar härliga upplevelser.

/webmaster
Carin Olofsson

Nyheter

Fullmåne-vandring 12/12
Jag tänker göra en vandring på södra hällarna i Visby den 12 december kl 17.00. Om vädret är klart så blir det i fullmånens sken. Vill du följa med?

Själva promenaden gör vi under tystnad. För att ta in platsen. För att släppa tankar på allt. För att samla kraft från naturen och kanske från en synlig fullmåne.

Kanske berättar jag något om månen...kanske har du något att berätta om denna himlakropp som fascinerat människor i alla tider.

Klä dig varmt. Ta gärna med en lykta/ficklampa och kanske något varmt att dricka efter avslutad vandring då vi samlas för en pratstund.

Om du blir sugen på att följa med så får du gärna skicka ett sms till 0709-928350 så att jag vet hur många vi blir.

Samling kl 17.00 vid Trafikverkets Rastplats på Färjeleden.

Det kostar inget att följa med. Men den som vill kan ge en gåva till Vi-skogen som förvandlar varje insatt 20-lapp till ett träd som minskar fattigdom och förbättrar miljön i östra Afrika.

Hälsningar
Carin Olofssons Övandringar & Livscoaching
Copyright © 2019 Vandra på Gotland.