Hem

Vandringar

Vandrings-
broschyrer


Böcker
Häften

Produkter

Allmän info

Tips
Filmtips
Gästbok
Kontakt
Nyhetsbrev

Länkar

Utflyktsguide

Vandra på Gotland

Mina Tips:

Må Bra med hjälp av Naturen


Naturen hjälper oss att varva ner och samla ny kraft och energi på en och samma gång! Vill du göra en vandring tillsammans med mig eller få hjälp med transporter till mina turförslag så hittar du olika förslag här. Vandringar.

Bilder från en vandring

Må bra i naturen - Meditativ vandring.
Vandringsbroschyrer


Vandra på egen hand, när du vill med vem du vill. Turerna, 13 st, är ca 10-20 km långa och från mina favoritplatser runt om på ön. Du vandrar efter min beskrivning och karta. En vandring per broschyr gör dem lätta att ha med i fickan. Inga markeringar i naturen. Vandringsbroschyrer


Finns ej längre.

Produkter


Den vita t-shirten med gotlandskarta och fotsteg som logga har jag tagit fram för att du ska kunna visa att du varit på Gotland och vandrat.

Här hittar du tröjan Produkter.

Nyhetsbrev


Anmäl dig till Nyhetsbrevet så har du koll på när jag hittar på nåt nytt.

Livscoaching


Är ditt huvud fyllt av tankar som stjälper mer än hjälper dig?
Tankar och drömmar ska vi alla ha. Men det bästa är att få styr på dom så att de hjälper oss att våga göra och leva som vi vill.

Här kan du läsa mer om min livscoachning och hitta min blogg som handlar om hur vi kan må bra med hjälp av naturen livscoach-gotland.se.


Hälsningar
Carin Olofsson

Nyheter

Följ mig
Om ni inte hör av mig inom 1 dygn efter en beställning, kontakta mig då genom ett vanligt mail till e-post vandringgotlandyes@gmail.com

Detta pga att denna webbsida inte längre uppdateras:(

Hälsningar
CarinCopyright © 2024 Vandra på Gotland.