Hem

Vandringar

Vandrings-
broschyrer


Böcker
Häften

Produkter

Allmän info

Tips
Filmtips
Gästbok
Kontakt
Nyhetsbrev

Länkar

Utflyktsguide

ReportageLene och Karin fra Danmark på Gotland
På min fråga om det blivit några vandringar på Gotland för de båda danskorna får jag detta långa svar:

”Hej Carin,

Det kan du tro - vi havde en fantastisk tur - den var skøn, hård og rå. Vi gik efter dine 3 kort fra Visby til Kappelshamn. Desværre så var Muramaris spærret af på grund af brand - håber den er genåbnet.

En lille rettelse til dit første kort - Grona Gården fungerer ikke længere som cafe - der bor nogle søde unge mennesker - men de serverer desværre ikke kaffe:-)

Del av Gotlands kust

Vi havde nogle fantastiske vandringer på stenstrande og kunne slet ikke lade være med at samle fossiler...Efter Kappelshamn tog vi bussen tilbage til Visby og hentede vores bil og kørte til Fårø, hvor vi vandrede langs stranden til det fantastiske raukeområde mm.

Del av Gotlands kust

Vi havde gået mange timer allerede på stenstrand og oppe på klinten på vej fra Ireviken til Kappelshamn. Vi havde læst om denne Gotlands højeste rauke og ville for alt i verden se den. På det tidspunkt havde vi ikke set en rauke før og troede den stod nede på selve stranden. Vi var ved at være trætte og gik på en meget udfordrende stenstrand. Længere fremme kunne vi se, at tidevandet stod højt så vi ikke kunne blive ved med at vandre på stranden. Vi vidste vi måtte til at kravle op fra stranden men var samtidig lidt kede af, at vi ikke havde fundet Jomfruen.

Jungfrun i Lickershamn

Vi kravlede op fra stranden - og det viste sig at vi kravlede på selve rauken Jomfruen og kom lige op til denne plads, hvor jeg står for an Jomfruen. Vi var fornøjede og fik kræfter til den sidste del af turen frem til Kappelshamn. Og så er historien om rauken jo fantastisk - om hvordan Gotlands høvding anbragte sin datter på toppen af denne. Men den historie kender du sikkert.

De bedste hilsner

/text och foto Lene och Karin fra Danmark 2013, som har publicerats med tillstånd av Carin Olofsson, Vandra på Gotland

Nyheter

Fullmåne-vandring 12/12
Jag tänker göra en vandring på södra hällarna i Visby den 12 december kl 17.00. Om vädret är klart så blir det i fullmånens sken. Vill du följa med?

Själva promenaden gör vi under tystnad. För att ta in platsen. För att släppa tankar på allt. För att samla kraft från naturen och kanske från en synlig fullmåne.

Kanske berättar jag något om månen...kanske har du något att berätta om denna himlakropp som fascinerat människor i alla tider.

Klä dig varmt. Ta gärna med en lykta/ficklampa och kanske något varmt att dricka efter avslutad vandring då vi samlas för en pratstund.

Om du blir sugen på att följa med så får du gärna skicka ett sms till 0709-928350 så att jag vet hur många vi blir.

Samling kl 17.00 vid Trafikverkets Rastplats på Färjeleden.

Det kostar inget att följa med. Men den som vill kan ge en gåva till Vi-skogen som förvandlar varje insatt 20-lapp till ett träd som minskar fattigdom och förbättrar miljön i östra Afrika.

Hälsningar
Carin Olofssons Övandringar & Livscoaching
Copyright © 2019 Vandra på Gotland.