Hem

Vandringar

Vandrings-
broschyrer


Böcker
Häften

Produkter

Allmän info

Tips
Filmtips
Gästbok
Kontakt
Nyhetsbrev

Länkar

Utflyktsguide

Vandra på Gotland

Mina Tips:

Må Bra med hjälp av Naturen


Naturen hjälper oss att varva ner och samla ny kraft och energi på en och samma gång! Vill du göra en vandring tillsammans med mig eller få hjälp med transporter till mina turförslag så hittar du olika förslag här. Vandringar.

Bilder från en vandring

Må bra i naturen - Meditativ vandring.
Vandringsbroschyrer


Vandra på egen hand, när du vill med vem du vill. Turerna, 14 st, är ca 10-20 km långa och från mina favoritplatser runt om på ön. Du vandrar efter min beskrivning och karta. En vandring per broschyr gör dem lätta att ha med i fickan. Inga markeringar i naturen. Vandringsbroschyrer


Böcker/Häften


I häftet "Guide till Natur- och Kulturstigar på Gotland" har jag samlat information om 60 markerade stigar runt om på ön! De är 1-5 km långa och har ofta sittplatser där du kan sitta ner och njuta den medhavda fikakorgen. Turerna kan också användas för att rasta hunden, barnen eller sig själv efter mycket stillasittande. Med häftet i bilen är du alltid redo för korta men avkopplande energikickar på nya platser i naturen.
Titta in här Häften.FÖR TILLFÄLLET SLUT.

Produkter


Den vita t-shirten med gotlandskarta och fotsteg som logga har jag tagit fram för att du ska kunna visa att du varit på Gotland och vandrat.

Här hittar du tröjan Produkter.

Nyhetsbrev


Anmäl dig till Nyhetsbrevet så har du koll på när jag hittar på nåt nytt.

Livscoaching


Är ditt huvud fyllt av tankar som stjälper mer än hjälper dig?
Tankar och drömmar ska vi alla ha. Men det bästa är att få styr på dom så att de hjälper oss att våga göra och leva som vi vill.

Här kan du läsa mer om min livscoachning och hitta min blogg som handlar om hur vi kan må bra med hjälp av naturen livscoach-gotland.se.


Hälsningar
Carin Olofsson

Nyheter

Fullmåne-vandring 12/12
Jag tänker göra en vandring på södra hällarna i Visby den 12 december kl 17.00. Om vädret är klart så blir det i fullmånens sken. Vill du följa med?

Själva promenaden gör vi under tystnad. För att ta in platsen. För att släppa tankar på allt. För att samla kraft från naturen och kanske från en synlig fullmåne.

Kanske berättar jag något om månen...kanske har du något att berätta om denna himlakropp som fascinerat människor i alla tider.

Klä dig varmt. Ta gärna med en lykta/ficklampa och kanske något varmt att dricka efter avslutad vandring då vi samlas för en pratstund.

Om du blir sugen på att följa med så får du gärna skicka ett sms till 0709-928350 så att jag vet hur många vi blir.

Samling kl 17.00 vid Trafikverkets Rastplats på Färjeleden.

Det kostar inget att följa med. Men den som vill kan ge en gåva till Vi-skogen som förvandlar varje insatt 20-lapp till ett träd som minskar fattigdom och förbättrar miljön i östra Afrika.

Hälsningar
Carin Olofssons Övandringar & Livscoaching
Copyright © 2020 Vandra på Gotland.