www.guteinfo.com
Själslig defragmentering
Magiska Gotland, Annorstädes socken


blommaI vårt tidevarv fylls varenda människa av nyheter och ständiga intryck av världsomstörtande magnitud. Är det inte revolutionerande upptäckter om hur man bör banta eller äta så är det grundläggande förändringar i den fysikaliska världen.
blomma Ingenting är som man trodde - Universum är uppbyggd av ännu mindre negativa partiklar och man blir smal av att äta fågelfrön.

Att skapa sig själv en någorlunda vettig självbild är svårt i vår tid. Blir jag kortsluten om jag råkar stöta mot en positiv jävel, kommer tekniken verkligen att klara allting, överlever naturen? Av jord förgiftad av tungmetaller är Du kommen, giftig jord skall Du åter varda. Kommer barna att få ett glas öl?

- Vad är viktigt för Dig?

SpindelPå film häromkvällen lät Don Juan De Marco meddela att det endast var några få frågor som egentligen var viktiga. En av dem var frågan om vad själen egentligen var gjord av.

Vad tror Du? En biologisk soppa, en bit av Gud, en del av det stora ingentinget i Universum eller kanske en sorts sinnesintryckskalkylator - DNA-funktioner?

Don Juan svarade på filmen att själen var gjord av kärlek. Varje människas allra innersta är kärlek.

Kom och sätt dig tyst och stilla i en av våra ängar en vacker dag i maj och fundera på vad som är viktigt. Eller vid havet.

Alla bilder på denna sida är från Östergarnsberget, där jag tillbringade några timmar den 9 juli 2007 för att samla tankar.

/text och foto Bernt Enderborg
Copyright © 2021 Buffert 4 - www.guteinfo.com