text bild karta   info, a-ö

Annorlundalandet Gotland

På Gotland har du möjlighet att bo i en stuga vid stranden, i mysiga hotell och pensionat längs kusterna eller i det medeltida Visby.

Vi har särskilda avdelningar i Stugkatalogen för Fårö och Visby med omnejd men vi påminner också om kärleksförstärkaren Stora Karlsö.

Vi ringer dig

Ange dina önskemål när du registrerar dig i vår databas. Du är därmed prioriterad, och vi ringer dig så fort vi har något ledigt som stämmer med vad du vill. Det kostar dig 50 kr om du bokar, annars ingenting.

Registrera dig här: Telefon Gotland. Vi ringer i turordning!

Stugkatalog Gotland

Det finns en ren stugkatalog som innehåller såväl stugor som lägenheter, gårdar och hus. Den är helt interaktiv varför Du alltid får senaste information. Kika på de olika objekten innan du bestämmer dig.

Sista minuten - Fråga Gotland

Vill du nå så gott som vartenda objekt för semesterboende på en och samma gång så använd Fråga Gotland, som är en penningbesparande tjänst. Smart.

Varje sida en guide

En av målsättningarna med guteinfo.com är att varje sida skall vara en guide, dvs på varje sida med information skall det också finnas vad man kan göra, vad man kan hyra, vilka företag som finns i närheten, aktiviteter och dagens evenemang, se t ex hela sidan om Fårö kyrka.

Du får information om det mesta som är värt att se på Fårö, och du kan lugnt fortsätta att surfa på samma sida för information om boende, evenemang osv ligger kvar.

Annonsera på guteinfo.com

Vill du annonsera så ring 0498-513 56 eller mejla till webmaster@guteinfo.com. Och kom ihåg att ditt objekt visas på många sidor, inte bara i en viss avdelning - varje sida en guide!

Välkommen!