www.guteinfo.com
Björkomestugan
Företag, Väskinde socken


Vid natursköna idrottsanläggning Björkome IP i Väskinde endast sju kilometer från Visby finns denna uthyrningsdel. Stora gräsytor med barnvänligt område med möjlighet till olika aktiviteter som kubb, badminton, volleyboll och fotboll.

Björkomestugan

Anläggningen ligger lugnt och skönt i en skogskant, har 16 bäddar med vandrarhemsstandard (ta med lakan och örngott) och utanför finns en fast grillplats. På anläggningen förekommer idrottsverksamhet med fotbollsspel.

Björkomestugan

Björkomestugans anläggning har två delar som hyrs ut för 5.000 kr per/vecka och del; 16 platser per del.

Björkomestugan i Väskinde

Skolklasser/grupper, familjer är välkomna, ledigt även i maj/juni. Populärt, billigt skolresepaket från 1.600:-/person inkl resa, upp till 32 platser. Fler hyresgäster på anläggningen kan förekomma i en närliggande hyresdel.

Björkomestugan i Väskinde

Lokalen har sovrum med 2/4 och 4/2 bäddar i våningssängar. Lokalen är utrustad med kök, sovrum och en toalett; köket har även TV. Man förfogar även över ett omklädningsrum med toalett, tre duschar och tvättställ. Tillgång till tvättmaskin.

Björkomestugan i Väskinde

Veckovis uthyrning söndag till söndag. Tillgång från kl. 15.00 och utflyttning senast kl. 12.00. Hyran skall betalas 30 dagar efter bokningsbekräftelse, då fastställs bokningen. Betalning sker till Bg 5557-0402. Vid avbokning återbetalas halva beloppet.

Konferans med övernattning upp till 32 personer. Gratis Wi - Fi hela anläggningen.

Björkomestugan

Ingemar Törnqvist
Tel: 0708-64 62 45, epost ingemar.ghf@telia.com
Hemsida: www.vais.nu

Välkommen!


/text och foto 0

Vägbeskrivning
Lättast är att ta väg 148 halvannan mil, sen vänster mot Väskinde.

Visa kortaste vägen på en karta: Vägbeskrivning.
Copyright © 2024 Buffert 4 - www.guteinfo.com