Välkommen till Gotland!
klicka på bilderna
Klicka för nästa sida Klicka för nästa sida Klicka för nästa sida Klicka för nästa sida Klicka för nästa sida Klicka för nästa sida Klicka för nästa sida Klicka för nästa sida

Ihreviken
Ihreviken ligger i Hangvar socken som bjuder en natur när den är som mest oberäknelig, dramatisk och fullständigt underbar. Gotlands nordvästra kust liknar inget annat, trots det känns den alltid bekant - en utflykt dit är som att komma hem. Att sätta sig på en välkänd veranda och sån god doft av släke, hav och kalksten.

Ihreviken är en klassisk badstrand som erbjuder mer än sand och trampbåtar. Det finns sandbotten för de som gillar sånt och stenbotten för de som gillar slikt.

Ihreviken

Ihreviken har kvaliteter som väger tyngre än soldyrkande på ett cellofan och solfaktor med kokosextrakt; här finns intressanta stenar att leta och samla, och här finns en natur som berusar även den mest nyktre. Ihreviken har nåt åt alla, och är du trött på att bre smörgåsar och brygga kaffe, hålla ordning på kylväskor och sånt, så finns här alla sorters faciliteter.

Eller vad sägs om en grillplats med havsutsikt? Ett strålande tillfälle att gräva fram sommarens lammkotletter och hotdogs, njuta en förhoppningsvis svag bris och en kvällssol som dyker i Östersjön.

Flygfoto över Ihreviken
Flygfoto Björn Pettersson

Ireviken

- Havet är stort!

Vägbeskrivning från Visby
Ta väg 149 från Visby mot Kappelshamn. Efter cirka 30 km är det skyltat mot Ihreviken.

/text och foto Bernt Enderborg
Hem
Kontakt
På gång/musik
Sevärt m.m.
Fotoalbum
Vägbeskrivning
Länkar
Boka on-line
  Copyright © 2024 Ihrebaden.